FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljovac87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne treba nama nikakav penal. A usput vidio sam snimak penala na s.o.u.r.c.e.ba, jbg čist.zolaTM je napisao/la:treba li su nam svirati penal odmah na pocetku...ko nekima...
to je praksa bilo dok sa Sarajevom na Kosevu igrate, al kako ti kazes da ste otisli po tri boda vidjet cemo... sto da ne, hladan tus MesanovicaTZ_BoY je napisao/la:ma tu se samo mogu valjati zeljini igraci i cuvati remi ... sloboda je dosla po 3 bodaaS_Roma je napisao/la:ako ga zeljo ne zabije do 60 - 65 min, onda nastaje valjanje i zadrzavanje i tako da ce nula ostati tu.
Gdje gledaš tekmu da i ja krenemTZ_BoY je napisao/la:Poništen gol Slobodi. Almir Bekić je odlično centrirao, Miljenko Bošnjak pogodio glavom u mrežu, ali je sudija Bjelica na asistenciju Tomasa, poništio čist gol Slobode. Navodno je vidio igranje rukom.
![]()
![]()
Mora zeljo pobijediti pa makar i uz pomoc sudija FUJ
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ma kakva tri boda, kakva Sloboda, kakav penal, kakve regije, kakvi bakrači, kakva sra.nja, ovo je čista pobjeda, nema frke...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hajde pisite nesto...u autobusu sam,nemam nikakvih info osim foruma...
Osim - drugo ime za Želju !
49' Dvije velike prilike je imao domaći tim, prvo Svraka, a nakon njega i Savić, ali je rezultat ostao 0:0.rossoner je napisao/la:Hajde pisite nesto...u autobusu sam,nemam nikakvih info osim foruma...
55' Sloboda preko Jogunčića imala sjajnu priliku, ali je šutirao pored gola.
To je sa ss-a
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hvala! Mogu otvoriti samo ovu mobile verziju pa ne vidim to. A gutavo pravo! Ako ne pobijedimo ode pehar u nepovrat!
hajd cao u temu fk sloboda(ako ima) i ja bih se stidio tog imena fukarefukara87 je napisao/la:joj manijaka traze penal![]()
ma ajde dobit ce te ga
58' Kod Želje u igru ušli Stanić i Jamak umjesto Radovanovića i Višće, a kod Slobode Efendić i Mujić umjesto Bošnjaka i Mešanovića.rossoner je napisao/la:Hvala! Mogu otvoriti samo ovu mobile verziju pa ne vidim to. A gutavo pravo! Ako ne pobijedimo ode pehar u nepovrat!
Ma ja vjerujem u pobjedu ovdje, imam osjećaj da ćemo ga uvalit kad-tad!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Provenzzano
- Kontakt:
Očigledno nešto ne štima...
Hajde Perica zabij gol!!!!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
70' Amar Osim izveo iz igre Svraku, a uveo Pericu Stančeskog.
Nadam se da će Stančeski razbit monotoniju!
Nadam se da će Stančeski razbit monotoniju!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
sad ce zeljeznicar nadigrat ekipu slobode sa jednim udarcem sa bijele tacke
ocigledno ne stima nistaProvenzzano je napisao/la:Očigledno nešto ne štima...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
goldboy je napisao/la:hajd cao u temu fk sloboda(ako ima) i ja bih se stidio tog imena fukarefukara87 je napisao/la:joj manijaka traze penal![]()
ma ajde dobit ce te ga
izvini a zasto bi se trebao stidjeti tog imena?...pa sta je to ljepse ime Manijaci?..pa navijaci smo, zar zasluzujemo kakvo bolje ime ?....pa imali smo mi prije grupa se svala crveno crna armija koja je tad bila na istoku, dok su FUkare bile na A tribini i tad su se ujedinile te dvije grupe i samo je ostalo Fukare i ne vidim nista lose u tome ipak orginalno ime
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jooj! Zivci popustaju...
HOCEMO TAJ GOL, NANANA SADA ZABIJ GA!
HOCEMO TAJ GOL, NANANA SADA ZABIJ GA!
73' Savić ima dobru priliku za Željezničar, ali i dalje nema promjene rezultata.
Hajmo ga više uvalit!
Hajmo ga više uvalit!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.