Imo si ali i 15% sut za 3 poena kod nas

Barem 7 8 nerealno glupih faulova Penave, Alibegovica i Loncara, neka 4 otvorena fulanja Atica itd.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Imo si ali i 15% sut za 3 poena kod nas
Tačno takoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:083/19 sut za 3p. Tu sva prica pocinje i zavrsava u modernoj kosarci.
Zaista je fascinantno i za svaku pohvalu biti u egalu fakticki cijelu tekmu, a da u napadu bukvalno poradjas poene.
To dovoljno govori o borbenosti i zelji momaka.
Medjutim, za pobjedu treba i ofanzivni kvalitet koji mi, nazalost, nemamo.
samo kod nas treneri jos vjeruju u igru bez vrsnih sutera koji ce ako nista samo to raditi...pa KK Bosna pocela sezonu sa Muhom kao jedinim suterom a i on je osuta sad svaku trecu utakmicubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:10Tačno takoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:083/19 sut za 3p. Tu sva prica pocinje i zavrsava u modernoj kosarci.
Zaista je fascinantno i za svaku pohvalu biti u egalu fakticki cijelu tekmu, a da u napadu bukvalno poradjas poene.
Medjutim, za pobjedu treba i ofanzivni kvalitet koji mi, nazalost, nemamo.![]()
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:083/19 sut za 3p. Tu sva prica pocinje i zavrsava u modernoj kosarci.
Nisu dali 100% od sebe. Rekao bih da nisu dali ni 50% sebe. Ako se u kontra napadu zaletiš u postavljenog u odbrani i ako praviš greške u dodavanju u organizaciji napada ili praviš smiješne faulove kao Gegić i Alibegović, nikako ne možeš reći da je to 100%. Uz 3 promašena slobodna bacanja Muse i dva mirna napada i 2 trojke imao bi ovu utakmicu. Po mome skromnom mišljenju, jako su loše odigrali i podbacili su.JohnCleese je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:12Puno kakite na igrace standardno balijski.
Svi igraci koji su igrali dali su 100%
To je to,NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:083/19 sut za 3p. Tu sva prica pocinje i zavrsava u modernoj kosarci.
To je kod nas standard, ono ne mozes ni reci da nas nije isao sut.
Sad mi jaran što je bio na tekmi u tom dijelu, reče da je "*****ao" mater nekom što ga je prozivao, pa ga sudija opomenu.
To znaci da ovaj roster ima jos mnogo napadackog potencijala a s tim se ne bi slozila vecina nas ovdje.samocelik je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:16Nisu dali 100% od sebe. Rekao bih da nisu dali ni 50% sebe. Ako se u kontra napadu zaletiš u postavljenog u odbrani i ako praviš greške u dodavanju u organizaciji napada ili praviš smiješne faulove kao Gegić i Alibegović, nikako ne možeš reći da je to 100%. Uz 3 promašena slobodna bacanja Muse i dva mirna napada i 2 trojke imao bi ovu utakmicu. Po mome skromnom mišljenju, jako su loše odigrali i podbacili su.JohnCleese je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:12Puno kakite na igrace standardno balijski.
Svi igraci koji su igrali dali su 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.