Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Možemo se mi zafrkavati jedni na račun drugih, i treba tako, samo bez vrijeđanja isl., ali za ozbiljne je disuksije, javne tribine na kojoj bi učestvovali svi oni koji se išta pitaju u gradu Sarajevu na temu "Kuda ide sarajevski sport?" Najpopularniji fudbal ima dva najveća brenda u državi, jedan se bori za opstanak najlošije lige u evropi, a drugi sa milionskim budžetom bara-bara sa selima RS-a, košarka nekonkurentna i ne postoji na ozbiljnom nivou, rukomet ne postoji, odbojka ne postoji čak ni u registru... nabrajati ovako tri dana i na kraju zaključiti, sve to u gradu koji ima budžet veći od RS-a i ostatka Federacije, administrativni i ekonomski centar države itd.
Pitanja je jako puno, doduše niko ih nikome i ne postavlja, tako da nema niti odgovora, plana, vizije ili bilo čega .
Pitanja je jako puno, doduše niko ih nikome i ne postavlja, tako da nema niti odgovora, plana, vizije ili bilo čega .
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- bagniadiluca
- Kontakt:
Banja Luka je sa svojih nešto preko 200k stanovnika i 10 puta manjim budžetom što se tiče sve ukupno sporta, što muški što ženski , za Sarajevo dvije svjetlosne godine ispred...Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 07:49Možemo se mi zafrkavati jedni na račun drugih, i treba tako, samo bez vrijeđanja isl., ali za ozbiljne je disuksije, javne tribine na kojoj bi učestvovali svi oni koji se išta pitaju u gradu Sarajevu na temu "Kuda ide sarajevski sport?" Najpopularniji fudbal ima dva najveća brenda u državi, jedan se bori za opstanak najlošije lige u evropi, a drugi sa milionskim budžetom bara-bara sa selima RS-a, košarka nekonkurentna i ne postoji na ozbiljnom nivou, rukomet ne postoji, odbojka ne postoji čak ni u registru... nabrajati ovako tri dana i na kraju zaključiti, sve to u gradu koji ima budžet veći od RS-a i ostatka Federacije, administrativni i ekonomski centar države itd.
LETS GO FIGHTER
bagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:27Banja Luka je sa svojih nešto preko 200k stanovnika i 10 puta manjim budžetom što se tiče sve ukupno sporta, što muški što ženski , za Sarajevo dvije svjetlosne godine ispred...Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 07:49Možemo se mi zafrkavati jedni na račun drugih, i treba tako, samo bez vrijeđanja isl., ali za ozbiljne je disuksije, javne tribine na kojoj bi učestvovali svi oni koji se išta pitaju u gradu Sarajevu na temu "Kuda ide sarajevski sport?" Najpopularniji fudbal ima dva najveća brenda u državi, jedan se bori za opstanak najlošije lige u evropi, a drugi sa milionskim budžetom bara-bara sa selima RS-a, košarka nekonkurentna i ne postoji na ozbiljnom nivou, rukomet ne postoji, odbojka ne postoji čak ni u registru... nabrajati ovako tri dana i na kraju zaključiti, sve to u gradu koji ima budžet veći od RS-a i ostatka Federacije, administrativni i ekonomski centar države itd.

Budzet Kantona Sarajevo za 2024 godinu je 1.53 miliona KM, budzet Republike Srpske za 2024 godinu je 5.73 milona KM. Cisto da razbijemo tu mitologiju koja se ovde stalno prosipa. Jbg kad ste sportski netalentovana sredina ocigledno, logicno da nema rezultata. Zenica, Tuzla, Mostar svi su bolji ja mislim.
Nije netalantovana sredina vec kod nas su sve interesi u sportu
Dok u drugim mjestima su promijenili politiku pogotovo Mostar gledaju sto bolje i postenije da rade
Cuj netaletovana u svakom klubu u ligi imas igraca iz Sarajeva i Zelje
Kod nas u klubu ne zna se ko pije ko placa
Dzabe ti sav talenat na svijetu kad Igman Konjic bolje fukncionise
Sport nam je sda unistilila
Dok u drugim mjestima su promijenili politiku pogotovo Mostar gledaju sto bolje i postenije da rade
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 feb 2024, 08:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- bagniadiluca
- Kontakt:
Misliš milijardeRedBlue je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:38Budzet Kantona Sarajevo za 2024 godinu je 1.53 miliona KM, budzet Republike Srpske za 2024 godinu je 5.73 milona KM. Cisto da razbijemo tu mitologiju koja se ovde stalno prosipa. Jbg kad ste sportski netalentovana sredina ocigledno, logicno da nema rezultata. Zenica, Tuzla, Mostar svi su bolji ja mislim.

LETS GO FIGHTER
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ja skoro prošetao čaršijom, svako malo 140 kila lafo mišića, ruke raširene kao da skače lastu, brada do kajle, cvikeri neki brzi, sunce ti poljubim ko strašila da idu među rajom....al onda sjednem da pojedem ćevape i sa konobarom se ismijem za sve pare, ja bi ga za predsjednika stavio odmahNoDi80 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:42Nije netalantovana sredina vec kod nas su sve interesi u sportu

LETS GO FIGHTER
Hoće to kad su mlađim generacijama idoli međedi Jale, Bube i Hatići.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa vise trofeja u fudbalu imaju FK Sarajevo i zeljeznicar nego svi ostali fudbalski i nogometni klubovi BiH zajedno.RedBlue je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:38Budzet Kantona Sarajevo za 2024 godinu je 1.53 miliona KM, budzet Republike Srpske za 2024 godinu je 5.73 milona KM. Cisto da razbijemo tu mitologiju koja se ovde stalno prosipa. Jbg kad ste sportski netalentovana sredina ocigledno, logicno da nema rezultata. Zenica, Tuzla, Mostar svi su bolji ja mislim.
Sta bi bilo da smo talentovani

- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa nije samo fudbal sport....i nemate više trofeja kao svi ostali skupa ni blizuAntikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:37Pa vise trofeja u fudbalu imaju FK Sarajevo i zeljeznicar nego svi ostali fudbalski i nogometni klubovi BiH zajedno.RedBlue je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:38Budzet Kantona Sarajevo za 2024 godinu je 1.53 miliona KM, budzet Republike Srpske za 2024 godinu je 5.73 milona KM. Cisto da razbijemo tu mitologiju koja se ovde stalno prosipa. Jbg kad ste sportski netalentovana sredina ocigledno, logicno da nema rezultata. Zenica, Tuzla, Mostar svi su bolji ja mislim.
Sta bi bilo da smo talentovani![]()

LETS GO FIGHTER
Jbs ostale sportove,to je neozbiljno. Mada btw ,one trofeje koje ima KK Bosna,niko nikada u Bosni nece ni prismrdjeti.bagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:55Pa nije samo fudbal sport....i nemate više trofeja kao svi ostali skupa ni blizuAntikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:37Pa vise trofeja u fudbalu imaju FK Sarajevo i zeljeznicar nego svi ostali fudbalski i nogometni klubovi BiH zajedno.RedBlue je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:38Budzet Kantona Sarajevo za 2024 godinu je 1.53 miliona KM, budzet Republike Srpske za 2024 godinu je 5.73 milona KM. Cisto da razbijemo tu mitologiju koja se ovde stalno prosipa. Jbg kad ste sportski netalentovana sredina ocigledno, logicno da nema rezultata. Zenica, Tuzla, Mostar svi su bolji ja mislim.
Sta bi bilo da smo talentovani![]()
![]()
A da se vratimo fudbalu - Sarajevo i zeljeznicar imaju nekih 33-34 trofeja. Zaboravih i Olimpik 1

Velezovci bili dva puta treci,Borcu puhnuo Dodik jednu sezonu u ledja ( mada nista nije sigurno ) i odmah je krenula prica o sampionima svemira

Sarajevski klubovi su zadnjih par sezona u finansijkim problemima pa rezultati malo trpe ali prevladace se to brzo. Vec iduce godine cemo jurisati na dvije sampionske titule. Sarajevo u PLBiH a zeljeznicar u federalnoj

To ste osvajali dok ste imali Srba i Hrvata u Sarajevu. 
Ma naravno, lapsus.bagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:44Misliš milijardeRedBlue je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:38Budzet Kantona Sarajevo za 2024 godinu je 1.53 miliona KM, budzet Republike Srpske za 2024 godinu je 5.73 milona KM. Cisto da razbijemo tu mitologiju koja se ovde stalno prosipa. Jbg kad ste sportski netalentovana sredina ocigledno, logicno da nema rezultata. Zenica, Tuzla, Mostar svi su bolji ja mislim.![]()
- bagniadiluca
- Kontakt:
Au brate šta si ti rekao upravo, da trofejima KK Bosna neće niko prismrdjeti....Ti očigledno nisi baš neki poznavaoc sporta u BIH jer da jesi znao bi da je RK Borac daleko najuspješniji sportski kolektiv u BIH i da je bio prvak evrope i osvajač drugog po jačini tamkičenja u rukometu u evropi...Igokea ti se takmiči svake godine u evrokupu, jest da ih mrzim ali igraju svake godine....a što se tiče fudbala, https://****/osvajaci-trofeja/ fino ti je sve zavedeno pa pogledajAntikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:31Jbs ostale sportove,to je neozbiljno. Mada btw ,one trofeje koje ima KK Bosna,niko nikada u Bosni nece ni prismrdjeti.bagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:55Pa nije samo fudbal sport....i nemate više trofeja kao svi ostali skupa ni blizu![]()
A da se vratimo fudbalu - Sarajevo i zeljeznicar imaju nekih 33-34 trofeja. Zaboravih i Olimpik 1Velez ima 3 ,svinjski 9,Borac 4-5 , Sloboda nijedan
,Celik 2 ,jos par klubova po 1 -2 najvise. Tu je to negdje. Znaci nidje veze prica da smo mi u Sarajevu netalentovani a ostali pucaju od talenta.
Velezovci bili dva puta treci,Borcu puhnuo Dodik jednu sezonu u ledja ( mada nista nije sigurno ) i odmah je krenula prica o sampionima svemira![]()
Sarajevski klubovi su zadnjih par sezona u finansijkim problemima pa rezultati malo trpe ali prevladace se to brzo. Vec iduce godine cemo jurisati na dvije sampionske titule. Sarajevo u PLBiH a zeljeznicar u federalnoj![]()

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Protutnjili bi kroz federalku kao Arsenal 2004.god kroz Premiership bez poraza
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mozda nisam poznavalac sporta ali znam da RK Borac ne igra kosarkubagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:38Au brate šta si ti rekao upravo, da trofejima KK Bosna neće niko prismrdjeti....Ti očigledno nisi baš neki poznavaoc sporta u BIH jer da jesi znao bi da je RK Borac daleko najuspješniji sportski kolektiv u BIH i da je bio prvak evrope i osvajač drugog po jačini tamkičenja u rukometu u evropi...Igokea ti se takmiči svake godine u evrokupu, jest da ih mrzim ali igraju svake godine....a što se tiče fudbala, https://****/osvajaci-trofeja/ fino ti je sve zavedeno pa pogledajAntikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:31Jbs ostale sportove,to je neozbiljno. Mada btw ,one trofeje koje ima KK Bosna,niko nikada u Bosni nece ni prismrdjeti.bagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:55
Pa nije samo fudbal sport....i nemate više trofeja kao svi ostali skupa ni blizu![]()
A da se vratimo fudbalu - Sarajevo i zeljeznicar imaju nekih 33-34 trofeja. Zaboravih i Olimpik 1Velez ima 3 ,svinjski 9,Borac 4-5 , Sloboda nijedan
,Celik 2 ,jos par klubova po 1 -2 najvise. Tu je to negdje. Znaci nidje veze prica da smo mi u Sarajevu netalentovani a ostali pucaju od talenta.
Velezovci bili dva puta treci,Borcu puhnuo Dodik jednu sezonu u ledja ( mada nista nije sigurno ) i odmah je krenula prica o sampionima svemira![]()
Sarajevski klubovi su zadnjih par sezona u finansijkim problemima pa rezultati malo trpe ali prevladace se to brzo. Vec iduce godine cemo jurisati na dvije sampionske titule. Sarajevo u PLBiH a zeljeznicar u federalnoj![]()
![]()

A Igokea je prosjek,Bosna je bila vrh.
RK Borac je onda vrh vrhova.
Vjerujem i znam ! Vidjecemo. Doci cu vas podrzati svaku tekmu !!19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:41Protutnjili bi kroz federalku kao Arsenal 2004.god kroz Premiership bez poraza

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 22 gosta.