FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Daj šut na gol, nama više ne treba ale ale ale ale 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Inteligencija navire iz tebe
E hajd tacno je da je tema stadion obicno kad je neka kriza rezultata. Ali ako se zakazala press prije pocetka polusezone sta imas dalje gurati tu pricu? Ako ti je Ismir napisao prije 2 mjeseca VAKAT JE. Jel mozda i tada znao da cemo prve 2 utakmice izgubiti.?
Tacno je itekako da su neki ne negativni nego bezobrazni jer svi nekad imamo kritiku ali ovo nije kritika nego javljanje samo kad je lose da se jos malo zacini situacija. Bar na ovom nebitnom forumu.
Tacno je itekako da su neki ne negativni nego bezobrazni jer svi nekad imamo kritiku ali ovo nije kritika nego javljanje samo kad je lose da se jos malo zacini situacija. Bar na ovom nebitnom forumu.
Budite pozitivni
Ne psujte se medjusobno.
Psujte skretnicare
I Zlovenca.
Hebala my Braca Prevc kosti.
Peter ,Cene Domen i sestra Nika povrh.

Ne psujte se medjusobno.

Psujte skretnicare

I Zlovenca.
Hebala my Braca Prevc kosti.
Peter ,Cene Domen i sestra Nika povrh.

- luckystrike
- Kontakt:
za sranje usta i naguravanje sam nedavno na kliksovom forumu dobio trajni ban nakon 18 godina piskaranja
helem, dobro dođe ova tema oko stadiona da se malo skrene fokus s loših partija, ekipa se u miru i tišini sprema da pregazi malog borca

helem, dobro dođe ova tema oko stadiona da se malo skrene fokus s loših partija, ekipa se u miru i tišini sprema da pregazi malog borca

- AngelDiMaria
- Kontakt:
bolje i tema oko stadiona nego oko husrefa
sta god se desi samo njega ne vracat

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:29za sranje usta i naguravanje sam nedavno na kliksovom forumu dobio trajni ban nakon 18 godina piskaranja![]()
helem, dobro dođe ova tema oko stadiona da se malo skrene fokus s loših partija, ekipa se u miru i tišini sprema da pregazi malog borca![]()
Nekad je i ovdje tako bilo a sada administracija prizeljkuje psovke i vrijedjanja, vise prometa kada se zapocne svadja.luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:29za sranje usta i naguravanje sam nedavno na kliksovom forumu dobio trajni ban nakon 18 godina piskaranja![]()
helem, dobro dođe ova tema oko stadiona da se malo skrene fokus s loših partija, ekipa se u miru i tišini sprema da pregazi malog borca![]()
A balavci kao ovaj Javier i slicni to itekako koriste, ustvari vecina cim se ne slaze s necijim misljenjem krece sa uvredama i psovkama. Evo moze se provjeriti od kada sam ja na ovom forumu i nikad ni jedan dan banovan nisam bio do sad.
Vjerovatno i admini zive i rade u okruzenju gdje je takav razgovor cest i normalan pa nisu u stanju ni da razloce sta je vrijedjanje a sta normalan govor.
Meni neko dijete kojem otac mogu biti psuje majku jer sam se nasalio u vezi rekonstrukcije stadiona...
Morto kad vec otvaras teme po zeljama forumasa trebao si i za ove neodgojene kocijase jednu otvoriti pa nek se caste medjusobno.
Psovanje majki, nana, porodica a svi navijamo za isti klub... Sta ce nama ikakvi neprijatelji.
Muka je i meni kad vidim likove poput Evandera ali samo hladno preskocim post jer ko smo mi da nekom branimo ili odredjujemo sta ce pisati.
Jedini forumas kojeg sam uvrijedio i rekao mu ruzne stvari je NazorUso preko pp jer me optuzio za nesto jako ruzno sto ja nikad u zivotu ne bih uradio i njemu se izvinjavam za te rijeci pa ako moze nek halali.
You are someone else I am still right here
Dudelange maloAngelDiMaria je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:48bolje i tema oko stadiona nego oko husrefasta god se desi samo njega ne vracat

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- TurkishAirlines
Da bi mogli pobjediti, trebamo šutati loptu na gol.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
4 godine komunjara mandic na vlasti ni cesma se nije promjenila . Neces vise
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ne znam zasto al mislim da cemo sutra biti puno bolji nego ove prve 3 utakmice, ocekujem 0-0 

Al ama baš svaki put čim neka kriza dođe ko iz paštete iskaču priče o Koševu, kampu, itd

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Spremljeno je ovo već ranije, kajve veze imaju rezultati i forma s ovim? Bošnjo i teorije zavjera..
- morsecode
- Kontakt:
Ja sam skeptican sa razlogom, milion puta do sada je pokrenuta ta prica, na kraju od toga ne bude nista, a Kosevo samo propada.
Pisao sam juce - nemar politike i dusmanski odnos prema sportu od strane grada, kantona i drzave je doveo do ovoga.
Daj Boze opet kazem, i ako se krene u tu pricu, daj onda da se malo i okolo stadiona uredi. Sramota ona trava i fasada realno.
Pisao sam juce - nemar politike i dusmanski odnos prema sportu od strane grada, kantona i drzave je doveo do ovoga.
Daj Boze opet kazem, i ako se krene u tu pricu, daj onda da se malo i okolo stadiona uredi. Sramota ona trava i fasada realno.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Kao sto sam i rekao juce ide priča iz suplje u prazno.
Opet neke makete i planovi bez konkretnih koraka, datuma, izvora financija itd.
Ko jos nasjeda na ovakve price svaka mu čast. Izgleda vas je 90% sa ruzicastim naocalama. Samo čekate "lijepu" vijest i ako znate, da je laž al se lijepo cuje i odmah sve super.
Ovaj ublehas na klupi je vec nakon 3:0 protiv Sloge trebao dobiti ultimatum i konkretan razgovor. Yebeni Vlado ga ponizio sa 10x slabijim rosterom. Ali nejse sad ce nesto izjaviti pa da prodje jos barem 2,3 pripreme pa ce moci nadigrati barem Zvijezdu ako su nam vec Gosk i Sloga prevelik zalogaj.
Opet neke makete i planovi bez konkretnih koraka, datuma, izvora financija itd.
Ko jos nasjeda na ovakve price svaka mu čast. Izgleda vas je 90% sa ruzicastim naocalama. Samo čekate "lijepu" vijest i ako znate, da je laž al se lijepo cuje i odmah sve super.
Ovaj ublehas na klupi je vec nakon 3:0 protiv Sloge trebao dobiti ultimatum i konkretan razgovor. Yebeni Vlado ga ponizio sa 10x slabijim rosterom. Ali nejse sad ce nesto izjaviti pa da prodje jos barem 2,3 pripreme pa ce moci nadigrati barem Zvijezdu ako su nam vec Gosk i Sloga prevelik zalogaj.
izbori za pola godine i opet ista prica oko stadiona. Nista se ovo nece uraditi i ne treba jer izgleda samo sminkanje stadiona kojeg je vrijeme zgazilo
FC United Of Manchester !
Nemas neku alternativu, svi bi mi voljeli moze nesto novo. Niti imas lokaciju, niti pare da pravis novo. Ko bi ti sad skrsio 30 miliona za pristojan stadion. Nema sanse
Sutra apaurin 5mg spreman treba biti na stolu. Čim izađe sastav i vidimo vezni red, odmah ćeš znati je li se pije jedan, dupla doza ili možda ipak prođe bez apaurina.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U kojoj to opstini ti zivis?
Ovaj, trenutni je svemirski brod za ovog prosloga. Koja god su stranka obojica. Namjerno ne zelim to podcrtavati.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, hz35, Imamkarbarum, jurisicduska, keli, Konzerva, muhamedhulk, Posejdon, Tarapi, Venom i 82 gosta.