I jos na temu koliko nas je korona sjebala vise nego ostale:invincible1921 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:40Fino...Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:49Kako to, pa svima je bila pandemija, zeljo je trebo jos najbolje da je prebrodi, navijaci( prije i nikon toga) , podrska , sponzori. Kako to samo nas unistila korona nikog viseVirtu4l je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:14Vaš problem je uvijek isti,nikad ne slušate, nego svi (većina) imate neke svoje simpatije prema ovome ili onome i to vas vodi. Na stranu lobotomci čiji je jedini motiv interes.
Kad sam govorio ne treba tjerati Gredića bilo je dolazi Misimović, idemo sa magarca na konja. Kad sam tjerao Misimovića bilo je ti si Amarovac, napravio je istok, sredio administraciju, itd, itd.
Misimović nas uništio, nasljednicima u amanet ostavio nula maraka na računu, 40 igrača u rosteru sa debelim ugovorima, plus dugovanja za istok, a skršio je desetine miliona Željinih para.
Amar došao i uzeo vruć krompir, naslijedio sve ovo gore nabrojano, došla pandemija i nije bilo spasa.
Kad sam govorio nemojte tjerati Edisa, samo on može izvući maksimum iz ekipe, nemamo kvalitet i samo trkom i borbom možemo nešto uraditi, e tada je bilo ho-ruk, hovaj, honaj, vrijeđanje. Kad sam bio protiv Bašića bilo je, neka, mlad trener, on će nas preporoditi.
Danas, poslije najveće greške prošle uprave - Edisa Mulalića, Željo je jedan bod iznad crte, redovno igra utakmice gdje ne uputi šut ka golu protivnika, svako selo i granični prelaz ga oduče od fudbala, a isti oni bi i dalje tjerali. Fudbalske analfabete, plus interesdžije sa lobotomije.
Uživajte.![]()
-kao prvo ja sam ubjedjen da bi uzeli titulu te godine
-kao drugo, Borac i Zrinski imaju citavu genocidnu tvorevinu ondosno UZP dio zemlje iza sebe, jer su politcki projekti
Pitari su doveli onog tajlandjanija filipinca sta je vec, nakon toga mirvica
Velez ima zdrav projekat ljudi koji ga bezuslovno vole i podrzavaju
Sta smo mi uradili? Nista...hocemo sa 6k clanova da glumimo narodni klub, a bukvalno sve dobro sto smo imali kao osnovu Misimovic je potrosio (ne kazem ukro, nego skrsio u nepovrat) i digo sidro...da nije bilo korone vjerovatno bi ostali u vrhu igrali evropu svake godine pa mozda bi se i namako kakav investitor. Vako ti je zakucan oosljednji ekser..
-ukradena "titula", siguran sam da bismo je osvojili
-imamo najvise navijaca i samim tim smo izgubili najvise prihoda
-belaj sa testovima u izraelu pa smo morali dva puta troskove putovanja placati
-Dzeko trebao preci u Juve i u zadnji cas se sve otkaze
-sudijske lakrdije na nasu stetu u proljece 2021. - sjetite se samo utakmice protiv Olimpika na Grbavici, bilo je jos sigurno 5-6 slicnih lakrdija koje su nas dovele do toga da te godine ne odemo u Evropu, raja brzo zaboravlja koliko nas je vico tad yebo
ne treba se osvrtati nazad nego traziti rjesenje, ali cinjenica je da nas je korona sjebala ko nikoga