FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
47%
3. Sredinu tabele
30
17%
4. Borbu za opstanak
25
14%

Ukupno glasova: 178

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 27 feb 2024, 11:48

invincible1921 je napisao/la:
27 feb 2024, 11:40
Bojudaosinebu je napisao/la:
27 feb 2024, 09:49
Virtu4l je napisao/la:
27 feb 2024, 08:14
Vaš problem je uvijek isti,nikad ne slušate, nego svi (većina) imate neke svoje simpatije prema ovome ili onome i to vas vodi. Na stranu lobotomci čiji je jedini motiv interes.

Kad sam govorio ne treba tjerati Gredića bilo je dolazi Misimović, idemo sa magarca na konja. Kad sam tjerao Misimovića bilo je ti si Amarovac, napravio je istok, sredio administraciju, itd, itd.

Misimović nas uništio, nasljednicima u amanet ostavio nula maraka na računu, 40 igrača u rosteru sa debelim ugovorima, plus dugovanja za istok, a skršio je desetine miliona Željinih para.

Amar došao i uzeo vruć krompir, naslijedio sve ovo gore nabrojano, došla pandemija i nije bilo spasa.

Kad sam govorio nemojte tjerati Edisa, samo on može izvući maksimum iz ekipe, nemamo kvalitet i samo trkom i borbom možemo nešto uraditi, e tada je bilo ho-ruk, hovaj, honaj, vrijeđanje. Kad sam bio protiv Bašića bilo je, neka, mlad trener, on će nas preporoditi.

Danas, poslije najveće greške prošle uprave - Edisa Mulalića, Željo je jedan bod iznad crte, redovno igra utakmice gdje ne uputi šut ka golu protivnika, svako selo i granični prelaz ga oduče od fudbala, a isti oni bi i dalje tjerali. Fudbalske analfabete, plus interesdžije sa lobotomije.

Uživajte. :kafa:
Kako to, pa svima je bila pandemija, zeljo je trebo jos najbolje da je prebrodi, navijaci( prije i nikon toga) , podrska , sponzori. Kako to samo nas unistila korona nikog vise
Fino...

-kao prvo ja sam ubjedjen da bi uzeli titulu te godine

-kao drugo, Borac i Zrinski imaju citavu genocidnu tvorevinu ondosno UZP dio zemlje iza sebe, jer su politcki projekti

Pitari su doveli onog tajlandjanija filipinca sta je vec, nakon toga mirvica

Velez ima zdrav projekat ljudi koji ga bezuslovno vole i podrzavaju

Sta smo mi uradili? Nista...hocemo sa 6k clanova da glumimo narodni klub, a bukvalno sve dobro sto smo imali kao osnovu Misimovic je potrosio (ne kazem ukro, nego skrsio u nepovrat) i digo sidro...da nije bilo korone vjerovatno bi ostali u vrhu igrali evropu svake godine pa mozda bi se i namako kakav investitor. Vako ti je zakucan oosljednji ekser..
I jos na temu koliko nas je korona sjebala vise nego ostale:

-ukradena "titula", siguran sam da bismo je osvojili
-imamo najvise navijaca i samim tim smo izgubili najvise prihoda
-belaj sa testovima u izraelu pa smo morali dva puta troskove putovanja placati
-Dzeko trebao preci u Juve i u zadnji cas se sve otkaze
-sudijske lakrdije na nasu stetu u proljece 2021. - sjetite se samo utakmice protiv Olimpika na Grbavici, bilo je jos sigurno 5-6 slicnih lakrdija koje su nas dovele do toga da te godine ne odemo u Evropu, raja brzo zaboravlja koliko nas je vico tad yebo

ne treba se osvrtati nazad nego traziti rjesenje, ali cinjenica je da nas je korona sjebala ko nikoga
FKŽ !

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 27 feb 2024, 11:54

Pablo11 je napisao/la:
26 feb 2024, 20:05
lakilone je napisao/la:
26 feb 2024, 19:39
Ako situacija na tabeli ostane ista i u naredna 2 kola, vec u prvom kolu 3. kruga se igra derbi (na Kosevu)
Moze li raspored po ovoj tablici sad?

slika

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 27 feb 2024, 11:55

27 feb 2024, 11:36
Virtu4l je napisao/la:
Vaš problem je uvijek isti,nikad ne slušate, nego svi (većina) imate neke svoje simpatije prema ovome ili onome i to vas vodi. Na stranu lobotomci čiji je jedini motiv interes.

Kad sam govorio ne treba tjerati Gredića bilo je dolazi Misimović, idemo sa magarca na konja. Kad sam tjerao Misimovića bilo je ti si Amarovac, napravio je istok, sredio administraciju, itd, itd.

Misimović nas uništio, nasljednicima u amanet ostavio nula maraka na računu, 40 igrača u rosteru sa debelim ugovorima, plus dugovanja za istok, a skršio je desetine miliona Željinih para.

Amar došao i uzeo vruć krompir, naslijedio sve ovo gore nabrojano, došla pandemija i nije bilo spasa.

Kad sam govorio nemojte tjerati Edisa, samo on može izvući maksimum iz ekipe, nemamo kvalitet i samo trkom i borbom možemo nešto uraditi, e tada je bilo ho-ruk, hovaj, honaj, vrijeđanje. Kad sam bio protiv Bašića bilo je, neka, mlad trener, on će nas preporoditi.

Danas, poslije najveće greške prošle uprave - Edisa Mulalića, Željo je jedan bod iznad crte, redovno igra utakmice gdje ne uputi šut ka golu protivnika, svako selo i granični prelaz ga oduče od fudbala, a isti oni bi i dalje tjerali. Fudbalske analfabete, plus interesdžije sa lobotomije.

Sto puta ispricana prica ali boldirano sam govorio dok je doticni jos bio tu...sto je najgore jos uvijek ima raje koja ga priziva da se vrati :roll:
Pa prizivaju ga jer smo u tom periodu bili real madrid za ovo sto je doslo posle. Smanjivali se dugovi, gradila infrastruktura, nije se razmisljalo o licencama, igrala se evropa redovno, bili konkurentni za titule, uzeli kup. Danas samo mozemo sanjati o tome.

Prvi sam ga tjerao i prizivao Amara, a kad se danas okrenem vidim da sam jeo vnago kao i svi koji su mislili kao ja.
Pročepit će negdje.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 feb 2024, 12:12

MojaMalenkost je napisao/la:
27 feb 2024, 11:55
Virtu4l je napisao/la:

Sto puta ispricana prica ali boldirano sam govorio dok je doticni jos bio tu...sto je najgore jos uvijek ima raje koja ga priziva da se vrati :roll:
Pa prizivaju ga jer smo u tom periodu bili real madrid za ovo sto je doslo posle. Smanjivali se dugovi, gradila infrastruktura, nije se razmisljalo o licencama, igrala se evropa redovno, bili konkurentni za titule, uzeli kup. Danas samo mozemo sanjati o tome.

Prvi sam ga tjerao i prizivao Amara, a kad se danas okrenem vidim da sam jeo vnago kao i svi koji su mislili kao ja.
Ne bih se slozio...svaka cast misimovicu na svim dobrim stvarima kojih je bilo svakako. Al ovo sto je on ursdio je bukvalno ko da ti ja kazem daj mi svu ustedjevinu od svog malog kafica da otovrimo novi ...i ti mi das te pare i ja ih ptrosim kafic ti propadne i ja kazem "jbg brate" i pokupim se i odem....

Da budem zahvalan covjeku koji je potrosio pare od kluba koje su mu drugi ostavili i raja skupila..i ostavio nas na nuli i otiso?

Sto se amara tice mozemo pricat sta hocemo, svaka kritika je ok, ali da pljujemo nekoga ko je osovjio bukvalno sve cime se dicimo..iskreno mislim da nije ok.

Uostalom amar je dosao 2009. kad u zelju niko nije htio, kad niko nije htio ni pored stadiona proc...haj da vidim ko ce sad doc? Sto taj miske ne dodje pa nas izvuce? Doce al
u qrcu , i on i mesha i peti i deseti bi dosli kad bi opet bilo 10 miliona u kasi...pa da oni to rasporedjuju

Dje bi mi bili da nije tad doso? Te 2009 ocigledno su mnogi zaboravili ili se ne sjecaju ali bili smo na korak celikove sudbine...i covjek dodje i iz tog ocaja ti podari ti najboljih 4/5 godina u historiji i kaze neko zayebo nas..
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 27 feb 2024, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 27 feb 2024, 12:18

Virtu4l je napisao/la:

Kako to, pa svima je bila pandemija, zeljo je trebo jos najbolje da je prebrodi, navijaci( prije i nikon toga) , podrska , sponzori. Kako to samo nas unistila korona nikog vise
Fino...

-kao drugo, Borac i Zrinski imaju citavu genocidnu tvorevinu ondosno UZP dio zemlje iza sebe, jer su politcki projekti

Sta smo mi uradili? Nista...hocemo sa 6k clanova da glumimo narodni klub, a bukvalno sve dobro sto smo imali kao osnovu Misimovic je potrosio (ne kazem ukro, nego skrsio u nepovrat) i digo sidro...da nije bilo korone vjerovatno bi ostali u vrhu igrali evropu svake godine pa mozda bi se i namako kakav investitor. Vako ti je zakucan oosljednji ekser..
Znaci svi imaju nekog i nesto a nas je korona sjebala inace bi bili real madrid. Pitarska posla. Korona ili ne mi bi bili na istom mjestu apsolutno kao i sad , mi idemo u tom pravcu godinama polahko se blizimo zidu, udarac ce biti jos bolniji.
Svima korona valjala nas usmrtila, pitarska suplja.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 feb 2024, 12:20

27 feb 2024, 12:18

Fino...

Znaci svi imaju nekog i nesto a nas je korona sjebala inace bi bili real madrid. Pitarska posla. Korona ili ne mi bi bili na istom mjestu apsolutno kao i sad , mi idemo u tom pravcu godinama polahko se blizimo zidu, udarac ce biti jos bolniji.
Ne bi bili real al ne bi ni ispdali.

Da upravo tako, svi imaju nekoga mi nemamo nikoga. Jel isto tebi i nez nekom privatniku izgubit 10k maraka? naravno da nije...
=\_1921_/=

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 27 feb 2024, 12:25

Dnevna doza prosjecnog navijaca Zelje '' Amar vs Miske '' :urnebes: Realno bolje i nismo zasluzili cim se ovom dvojicom bavimo nzadnjih 10 godina dok tim propada.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 27 feb 2024, 12:27

27 feb 2024, 12:20

Fino...

Da upravo tako, svi imaju nekoga mi nemamo nikoga. Jel isto tebi i nez nekom privatniku izgubit 10k maraka? naravno da nije...
Opet suplja prica. Zeljo ima oduvijek sve predispozicije da ima svakoga a ne nekoga, i eto opet svi nabrojani prije zelje imaju nekoga. Hmmm

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 feb 2024, 12:29

27 feb 2024, 12:27
27 feb 2024, 12:20

Opet suplja prica. Zeljo ima oduvijek sve predispozicije da ima svakoga a ne nekoga, i eto opet svi nabrojani prije zelje imaju nekoga. Hmmm
Pa eto kad imamo sve predispozicije sto ne nadjemo nekog? Nece ni "legende" nase da nas pogledaju bjeze ko djavo od krsta od nas....

Mi imamo svasta nesta u teoriji a u realnosti imamo to da smo goli kokizi i na bod od ispadanja
=\_1921_/=

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 27 feb 2024, 12:29

27 feb 2024, 12:12

Ne bih se slozio...svaka cast misimovicu na svim dobrim stvarima kojih je bilo svakako. Al ovo sto je on ursdio je bukvalno ko da ti ja kazem daj mi svu ustedjevinu od svog malog kafica da otovrimo novi ...i ti mi das te pare i ja ih ptrosim kafic ti propadne i ja kazem "jbg brate" i pokupim se i odem....

Da budem zahvalan covjeku koji je potrosio pare od kluba koje su mu drugi ostavili i raja skupila..i ostavio nas na nuli i otiso?

Sto se amara tice mozemo pricat sta hocemo, svaka kritika je ok, ali da pljujemo nekoga ko je osovjio bukvalno sve cime se dicimo..iskreno mislim da nije ok.

Uostalom amar je dosao 2009. kad u zelju niko nije htio, kad niko nije htio ni pored stadiona proc...haj da vidim ko ce sad doc? Sto taj miske ne dodje pa nas izvuce? Doce al
u qrcu , i on i mesha i peti i deseti bi dosli kad bi opet bilo 10 miliona u kasi...pa da oni to rasporedjuju

Dje bi mi bili da nije tad doso? Te 2009 ocigledno su mnogi zaboravili ili se ne sjecaju ali bili smo na korak celikove sudbine...i covjek dodje i iz tog ocaja ti podari ti najboljih 4/5 godina u historiji i kaze neko zayebo nas..
Otisao je jer smo ga otjerali, a otjerali smo ga samo iz razloga sto nismo uzimali titule. Da je bio neka cvjecka, daleko od toga, ali porediti taj period i sve posle je nemoguce. Zato ga dio raje priziva. Mene licno vise zaboli qrac.

Ja sam volio Amara kao najrodjenijeg. Djetetu ime dao po njemu. Nakon onog govora i slavlja u Tuborgu mi je odmah pao u ocima. Poslije je bilo sto je bilo. Ne vrijedi se vise ni vracati na to.

Sami smo sebe syebali. To je jedino sto je fakt.
Pročepit će negdje.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 feb 2024, 12:33

Glavni razlog "vjerovatno bi uzeli titulu" .
Na pola sezone oni znaju da bi uzeli titulu. A nismo je uzeli kad smo imali 5 bodova prednosti 3 4 kola prije kraja.
Miske natrpo igraca, koliko placamo Zeca .?
Uzp pomaze politika, hajde realno koliko smo mi dobili para od politike u zadnjih par godina.
Bio je Amar i prije korone pa sta je ostavljao iza sebe.
Ide rasprava u pogresnom smjeru ali ovaj jad od sadasnje situacije pripisivat covjeku koji nije tu vec 4 godine je budalastina.
Kamo srece da je Amar bio samo trener, gdje li bi nam kraj bio...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 27 feb 2024, 12:34

Ovo što smo do sada prikazali na gostovanjima ove sezone je teški kriminal,i mišljenja sam da je to posljedica stava pojedinih igrača,koje se kasnije odrazi na komplet ekipu.Na Grbavici igraš,stvaraš šanse,igra liči na nešto stvarno,onda za 7 dana odeš tipa u Gabelu,Doboj,Čitluk,Posušje i ne možes akcije organizovati,braniš se cijelu utakmicu,šut u okvir gola ne uputiš.Po meni ove 2 utakmice,derbi i Zvijezda će pokazati putokaz ove ekipe a prije svega trenera,na koje će igrače računati,u kojoj mjeri itd...
SVI NA DERBI !

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 27 feb 2024, 12:39

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
27 feb 2024, 12:34
Ovo što smo do sada prikazali na gostovanjima ove sezone je teški kriminal,i mišljenja sam da je to posljedica stava pojedinih igrača,koje se kasnije odrazi na komplet ekipu.Na Grbavici igraš,stvaraš šanse,igra liči na nešto stvarno,onda za 7 dana odeš tipa u Gabelu,Doboj,Čitluk,Posušje i ne možes akcije organizovati,braniš se cijelu utakmicu,šut u okvir gola ne uputiš.Po meni ove 2 utakmice,derbi i Zvijezda će pokazati putokaz ove ekipe a prije svega trenera,na koje će igrače računati,u kojoj mjeri itd...
SVI NA DERBI !
Mozda jedini izlaz je da svi novaci igraju u prvih 11 jer oni ako nisu puno bolji onda bar nemaju taj luzerski mentalitet iz jesenjeg dijela sezone. Izuzev Muftica to znaci Krpic, Ovcina, Amoah, Coca …svi na klupu.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 27 feb 2024, 12:55

Još jednom, a znam da čitaju svi, molim skupštinu i UO da podnesu neopozive ostavke na svoje pozicije, niste sposobni i to je to. Priznajte sebi, bit će vam lakše, da ne znate ništa i povucite se, časnije je. Svakako su vam svima imena upisana crnim slovima, ne morate ih boldirati dodatno. Nema potrebe, a isti nivo ćemo naći sigurno u nekoj osnovnoj školi - mogu i oni radit' ko i vi.

Sve što je prije bilo, bilo je, i trebamo s tim raskrstiti. Nemojte da se dijelimo opet, a pogotovo ne sada, kada smo u ovoj situaciji.

UO I SKUPŠTINA - NAPOLJE!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 feb 2024, 13:12

mamonelafo je napisao/la:
27 feb 2024, 12:55
Još jednom, a znam da čitaju svi, molim skupštinu i UO da podnesu neopozive ostavke na svoje pozicije, niste sposobni i to je to. Priznajte sebi, bit će vam lakše, da ne znate ništa i povucite se, časnije je. Svakako su vam svima imena upisana crnim slovima, ne morate ih boldirati dodatno. Nema potrebe, a isti nivo ćemo naći sigurno u nekoj osnovnoj školi - mogu i oni radit' ko i vi.

Sve što je prije bilo, bilo je, i trebamo s tim raskrstiti. Nemojte da se dijelimo opet, a pogotovo ne sada, kada smo u ovoj situaciji.

1. Kako ce priznati to sebi, kad oni nisu ni svjesni koliko su nesposobni ? Oni misle da su pravi ljudi na pravom mjestu.
2. Da bi se dale ostavke iz moralnih razloga, mora postojati moral kod tih osoba. Kod ovih nema toga. Jer da imaju morala ne bi se nikad ni upustali u ovaj posao o kojem nemaju pojma. Znaci ne moze ni to.
3. Nece oni biti upisani crnim slovima, jer raja nikad ne prica o upravama, o skupstinama, o organima kluba, o ljudima koje i ne znaju. To su za njih apstraktni pojmovi. Znaju mozda za imena predsjednika kluba, znaju za Misketa i to je otprilike to. Zato se ovdje 99% postova svodi na trenere i igrace.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 27 feb 2024, 13:25

let3 je napisao/la:
27 feb 2024, 13:12
mamonelafo je napisao/la:
27 feb 2024, 12:55

1. Kako ce priznati to sebi, kad oni nisu ni svjesni koliko su nesposobni ? Oni misle da su pravi ljudi na pravom mjestu.
2. Da bi se dale ostavke iz moralnih razloga, mora postojati moral kod tih osoba. Kod ovih nema toga. Jer da imaju morala ne bi se nikad ni upustali u ovaj posao o kojem nemaju pojma. Znaci ne moze ni to.
3. Nece oni biti upisani crnim slovima, jer raja nikad ne prica o upravama, o skupstinama, o organima kluba, o ljudima koje i ne znaju. To su za njih apstraktni pojmovi. Znaju mozda za imena predsjednika kluba, znaju za Misketa i to je otprilike to. Zato se ovdje 99% postova svodi na trenere i igrace.
Istina...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Nekadasiigrostarsno
Kontakt:

Post Postao/la Nekadasiigrostarsno » 27 feb 2024, 13:32

Kad vidim komentare zapitam se kako mi onda napunimo Grbavicu kad niko ne vjeruje u ono sto rade. Svi sve znaju,gori smo od UHLJUPA SA KOSEVA. NISTA NAMA NE VALJA. Ljudi dragi kako je bilo prije 6 mjeseci,napravili su pomaka 30 40% doslo 10 novih igraca, radi se ,skupljaju se ljudi. Ne razumijem da otjeramo upravu s njima ode Bruno odose svi i opet ispocetka ? Nista hajmo u 3 ligu ko Celik sve ispocetka ili sa malo razuma i shvatanja. Sezona je svakako otisla u k a ispast s ovom ekipom vjerujte da necemo! Al malo nade,pozitivne enrgije i smanjit ovaj seljakluk i pustite ljude da rade.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2024, 13:33

Bili smo Real Madrid jer je došao na gotovo, nikad se više para nije slilo u Željinu kasu kao u njegovom dolasku u klub. Ništa od toga on nije zaradio i donio u klub, već je krčmio ono što je zatekao i što je bilo u dolasku. Kad je nestalo para, ispalio se, i to na veoma ružan način.

Amarova najveća greška je što je tada došao u klub, ali pritisak navijača je bio ogroman i doveden je pred svršen čin. Da su samo odradili najobičniju reviziju poslovanja, prihoda i rashoda, pobjegli bi glavom bez obzira. Obaveze koje su ih dočekale su bile ogromne, 40 igrača na platnom spisku, dugovi za istok, prema bivšim igračima i trenerima, a bukvalno nula maraka prihoda. Nisu imali ni promil šanse, a onda ih povrh svega pokosila korona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2024, 13:43

Nekadasiigrostarsno je napisao/la:
27 feb 2024, 13:32
Kad vidim komentare zapitam se kako mi onda napunimo Grbavicu kad niko ne vjeruje u ono sto rade. Svi sve znaju,gori smo od UHLJUPA SA KOSEVA. NISTA NAMA NE VALJA. Ljudi dragi kako je bilo prije 6 mjeseci,napravili su pomaka 30 40% doslo 10 novih igraca, radi se ,skupljaju se ljudi. Ne razumijem da otjeramo upravu s njima ode Bruno odose svi i opet ispocetka ? Nista hajmo u 3 ligu ko Celik sve ispocetka ili sa malo razuma i shvatanja. Sezona je svakako otisla u k a ispast s ovom ekipom vjerujte da necemo! Al malo nade,pozitivne enrgije i smanjit ovaj seljakluk i pustite ljude da rade.
Pa to ti je slika i prilika društva u kojem živimo, ovdje se tjera samo da bi se tjeralo, bez ikakvog smisla.

Ljudi nikad neće shvatiti suštinu, jedni ne mogu jer nemaju kapacitet za to, a drugi ne žele iz subjektivnih razloga.

Tjeranje i smjene uprava i stručnog štaba u ovakvim situacijama ne donose ništa dobro jer su uvijek isforsirane i tjeraju se kao što sam gore napisao, samo da bi ih tjerali. Nema još puno ljudi koji bi pristali da vode ovakvog Želju, mislim na upravu. Mnogi su se ranije opekli i neki i koji bi možda htjeli, ne žele da preuzmu taj rizik.

Nas i dalje vode ljudi koji imaju normalan posao od 8-16 pa se onda kad im šefovi dozvole - bave Željom. Nekad su to bile prestižne funkcije i lijepo su izgledale u CV-u da si bio neki faktor u Želji, danas to više nije slučaj.

Kad bi se pojavio neko sa konkretnim idejama i planom za potpuni finansijski oporavak i napredak, svi bi se oni sklonili vjeruj mi, ali takvi se ne pojavljuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 27 feb 2024, 13:43

Neko je ranije pitao za raspored. Ako pretpostavimo da ćemo u najboljem slučaju biti 9. jer za koje mjesto više nema osnova nadati se, a da su ovi ispod nas i gori (osim ako Tuzla ne dobije Zvijezdu te skupi bod više od nas u naredna 2 kola), ovo nas očekuje:

Sarajevo (gost)
Sloga (domaćin)
Široki (G)
Posušje (D)
Gošk (G)
Zvijezda (G)
Tuzla (D)
Igman (G)
Borac (D)
Zrinjski (G)
Velež (D)
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”