Ajde ovo oko Artete sto je provala, ali ovaj ETH ako bude vodio i Everton nakon ove United price nek se udara nogom u guzicu. Cuj Bayern

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Objasnio momak. Piši češće.qaa18 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:23Ovaj kup sam uvijek smatrao bezveznim jer se igraci bezveze potrose, povrijede i nije neka čar bila osvojiti to, i to sam pisao kroz sve sezone na ovom forumu, ALI, JUCER, KAD JE POCELO KLANJE, UDARANJE, NEDOSUDJENI CRVENI, PONISTENI CIST GOL (TO KAZE I YEBENI GOLDBRIDZ) I KAD TI DJECICA MORAJU UCI U IGRU JER SU "GLAVNI" ODNOSNO ONO STO JE OSTALO OD GLAVNIH UMORNI DA IGRAJU I PRODUZETKE, E ONDA MI JE TAJ TROFEJ I TO FINALE DRAZE OD LIGE PRVAKA.
Ako sam dobro upratio englezi ga ubrajaju u major trofeje, ali eto bosnjo iz pripizdine ( a i sam sâm bio takav) dodje i kaze " ma to je qrac od ovce". E pa u qrcu Mugdime!
Okolnosti su ga bar meni ucinile toliko znacajnim da sam LP trofej protiv Tot postavio ispod, to je tako za mene.
Kome se ne svidja, pa puca mi qrac sto mu se ne svidja.
Za 10, za 20, za 50 godina ako budem ziv, meni ce biti jedan od drazih trofeja.
Aj sad zdra'o.
Šta ste vi od toga osvojili pa ste igrali CS prošle godine?VGS je napisao/la: ↑26 feb 2024, 18:53Kup koji sluzi da velike ekipe daju minute djeci i igracima koji nece skupiti tri nastupa u sezoni i prilika za drugoligase i nize da kao uzmu neki trofej. Najbesmisleniji kup ikad. Jedan Community Shield koji je takodje nebitan vrijedi kao 5 ovih, tu barem moras osvojiti ligu ili pravi kup da bi igrao to finale.
sto si hejter
Pa ako se uzme u obzir i LP, histrijski United i Liverpool su bas tu negdje, pa onda ako nabacis te "nebitne" titule ( takmicenja drugog reda) kao sto je Kup uefa ili Liga evrope ili Liga kup, bogami Liverpool je i u prednosti. United i ako je u nekoj prednosti ako gledamo historijski kroz prozmu tih glavnih engleskih trofeja to je minimalno i ako se kroz tu prizmu gleda ne mogu se odvojiti kao jedan je veci od drugog.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 feb 2024, 07:14Ovo je kup koji Liverpool koristi da bi pokušao pokazati kako je veci klub od Uniteda na tlu Engleske, iako imaju manje liga i FA kupova.![]()
Finn je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:04Šta ste vi od toga osvojili pa ste igrali CS prošle godine?VGS je napisao/la: ↑26 feb 2024, 18:53Kup koji sluzi da velike ekipe daju minute djeci i igracima koji nece skupiti tri nastupa u sezoni i prilika za drugoligase i nize da kao uzmu neki trofej. Najbesmisleniji kup ikad. Jedan Community Shield koji je takodje nebitan vrijedi kao 5 ovih, tu barem moras osvojiti ligu ili pravi kup da bi igrao to finale.![]()
I ovo prica navijac Arsenala gdje im je klub zadnju titulu uzeo prije 21 godinu, Nottingham Forrest ima dvije lige prvaka a Arsenal 0, a ostalo da ne pricamo, nek si mu suknoFinn je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:04Šta ste vi od toga osvojili pa ste igrali CS prošle godine?VGS je napisao/la: ↑26 feb 2024, 18:53Kup koji sluzi da velike ekipe daju minute djeci i igracima koji nece skupiti tri nastupa u sezoni i prilika za drugoligase i nize da kao uzmu neki trofej. Najbesmisleniji kup ikad. Jedan Community Shield koji je takodje nebitan vrijedi kao 5 ovih, tu barem moras osvojiti ligu ili pravi kup da bi igrao to finale.![]()
Isto da nas debil Chapman povuče sa sobom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.