BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Drago mi je da ima navijaca koji se još barataju sa sastavom ali e ja mislim da će bit popuslic i to još u prvom poluvremenu.Ovi su prebrzi i predobri da bi mogli igrat u prvih 11 Dzeko i Pjanic a o Krunicu necu ni da pricam.Dakle sanse 20% uz crveni i penal.Pojedini kontaju da cemo proigrat a nas Luxembur i Island uzimaju.
Naime, 21. marta u Zenici će Zmajevi dočekati Ukrajinu u polufinalu baraža za Euro, a ukoliko slave, 26. marta će u Sarajevu igrati finale protiv Izraela ili Islanda.
No, susret 21. marta protiv Izraela ili Islanda će biti odigran u Sarajevu čak i u slučaju da izgubimo od Ukrajinaca, potvrđeno je za portal Klix.ba iz krovne kuće bh. nogometa.
Naime, prema ugovoru s UEFA-om o TV pravima naša selekcija će morati odigrati susret 26. marta s obzirom da se radi o UEFA-inom terminu, a igrala bi protiv poraženog iz drugog polufinalnog duela baraža između Izraela ili Islanda.
Ima li ikakvog značaja ova tekma u slučaju poraza?
No, susret 21. marta protiv Izraela ili Islanda će biti odigran u Sarajevu čak i u slučaju da izgubimo od Ukrajinaca, potvrđeno je za portal Klix.ba iz krovne kuće bh. nogometa.
Naime, prema ugovoru s UEFA-om o TV pravima naša selekcija će morati odigrati susret 26. marta s obzirom da se radi o UEFA-inom terminu, a igrala bi protiv poraženog iz drugog polufinalnog duela baraža između Izraela ili Islanda.
Ima li ikakvog značaja ova tekma u slučaju poraza?
Pametna odluka. Mahom će sve reprezentacije odigrati po 2 prijateljske u martu.
Ako izgubiš od Ukrajine, iskoristit ćeš drugu (prijateljsku) utakmicu gdje ćeš dati priliku igracima koji manje dobijaju minuta za igru.
Ako izgubiš od Ukrajine, iskoristit ćeš drugu (prijateljsku) utakmicu gdje ćeš dati priliku igracima koji manje dobijaju minuta za igru.
Jos sansi u kojoj ce se prekinut utakmica sa izraelom, ili u zanimljivijem scenariju finale playoffa i za njih registrovano 0:3
Ukrajina se u Spaniji okupila sa strucnim stabom i krenule pripreme lagano.

Ukrajina se u Spaniji okupila sa strucnim stabom i krenule pripreme lagano.
BašČelik!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda su se treneri okupili da pobjegnu od ratišta i odmore malo na španskim plažama. Igrači nisu sigurno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Jok, igraci dosli eto..govorim sa strucnim stabombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 19:05Možda su se treneri okupili da pobjegnu od ratišta i odmore malo na španskim plažama. Igrači nisu sigurno.
BašČelik!
Tad smo imali trenera.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nismo, to je onaj tuta bugarin sto ga je cetnik Vico postavio da nam razjebe reprezentaciju, veze nema a igracine imao na raspolaganju. Samo nek se njega rijesismo i progledasmo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zaboravih da je ta prevara bila. S ovakvim igračinama je samo (na sreću) uspio izborit grupu A LN.
Proklet bio na Božić 2024, proklet bio!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Bilo bi me sramota da ovo napišem. Sa Petevim smo igrali dobro protiv Francuske, Ukrajine u gostima. Tu je pokazao da ima sposobnost da postavi taktiku. Činilo se da ga igrači poštuju. Zbog njega i dalje imamo šansu da se kvalifikujemo. Bilo je loših nastupa s njim i nekih sumnjivih odluka, ali generalno, on je Ferguson za Faruka, Kodra i Savu.
i o kojim igračima pričaš. Imao je skoro iste igrače koje ima i Savo. Govoriš kao da je imao zlatnu generaciju.
Sarkazam momce.dinomerlin123 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 23:21Bilo bi me sramota da ovo napišem. Sa Petevim smo igrali dobro protiv Francuske, Ukrajine u gostima. Tu je pokazao da ima sposobnost da postavi taktiku. Činilo se da ga igrači poštuju. Zbog njega i dalje imamo šansu da se kvalifikujemo. Bilo je loših nastupa s njim i nekih sumnjivih odluka, ali generalno, on je Ferguson za Faruka, Kodra i Savu.
i o kojim igračima pričaš. Imao je skoro iste igrače koje ima i Savo. Govoriš kao da je imao zlatnu generaciju.
naprijed rejal
Sveti je napisao/la: ↑27 feb 2024, 23:26Sarkazam momce.dinomerlin123 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 23:21Bilo bi me sramota da ovo napišem. Sa Petevim smo igrali dobro protiv Francuske, Ukrajine u gostima. Tu je pokazao da ima sposobnost da postavi taktiku. Činilo se da ga igrači poštuju. Zbog njega i dalje imamo šansu da se kvalifikujemo. Bilo je loših nastupa s njim i nekih sumnjivih odluka, ali generalno, on je Ferguson za Faruka, Kodra i Savu.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno, mislim da Savo ima mesto bolju ekipu od Peteva.
- sagitarius
- Kontakt:
Jel ovo realno da ce se morati opet stojati ispred centrotransa 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
---------------------------Vasilj----------
Dedic-------Ahmedhodzic----Barsisic/Mujakic-----Kolasinac
---------Krunic/Sucic--------Tahirovic--‐-----
Huseinbasic---------Hajradinovic----------
----Dzeko----------Demirovic--------
Dedic-------Ahmedhodzic----Barsisic/Mujakic-----Kolasinac
---------Krunic/Sucic--------Tahirovic--‐-----
Huseinbasic---------Hajradinovic----------
----Dzeko----------Demirovic--------
Vrijeme je da haman supljiramo o formacijama.

Ja mislim da je ovo najbolje sto se moze izvesti za baraz.
Pjanić je naš najbolji vezni igrač bez obzira gdje igra. On bi morao biti u prvih 11.
Nama je najveći problem odgovoriti na visoki presing protivnika!
Niko od selektora nije znao to rijesiti, a znamo da Savo i ono sto je uigravao nema smisla. Tako da jedini igrac koji zna primiti loptu na nasoj polovini pod pritiskom i napraviti smislen pas je Pjanic. I ako ne zelimo da se branimo 90 minuta, jer cemo stalno gubiti loptu, moramo se uzdati u Pjanketa.
Krunić je igrač koji meni nema smisla u reprezentaciji. Jos onaj gol protiv Slovacke nisam svario kada je nakon izgubljene njegove lopte samo prestao da trci.
Ne doprinosi prema naprijed, nista specijalno nije ni u odbrani. Da je neki kreator i nije. Tako da posaditi ga na klupu. Pjanic daleko bolja opcija od njega.
Tahirović mora igrati. Bolje od njega na toj poziciji nemamo. Šanse za prolazak u baražu su svakako malo, tako da što prije ga počenmo uigravati to bolje za nas. Alternativa mu je Cimirot, ali u ovom momentu mislim da Tahirović mora dobiti prednost jer je buducnost reprezentacije svakako i igra jacu ligu i na pocetku je karijere. Motivacije nece nedostajati.
Trebalo bi pozvati i Huseinbasica. Džoker sa klupe.
Šanse za prolazak su nam svakako ispod 40% ali ovo je formacija koja nam bar daje malo nade da mozemo odbraniti nesto i nekom frljokom nekako proci dalje. Ali ce mastermind kupusar izvesti 4-3-3 (za koju nema igrace) i sve ukakiti, pa ce se vadit na razne gluposti.

Ja mislim da je ovo najbolje sto se moze izvesti za baraz.
Pjanić je naš najbolji vezni igrač bez obzira gdje igra. On bi morao biti u prvih 11.
Nama je najveći problem odgovoriti na visoki presing protivnika!
Niko od selektora nije znao to rijesiti, a znamo da Savo i ono sto je uigravao nema smisla. Tako da jedini igrac koji zna primiti loptu na nasoj polovini pod pritiskom i napraviti smislen pas je Pjanic. I ako ne zelimo da se branimo 90 minuta, jer cemo stalno gubiti loptu, moramo se uzdati u Pjanketa.
Krunić je igrač koji meni nema smisla u reprezentaciji. Jos onaj gol protiv Slovacke nisam svario kada je nakon izgubljene njegove lopte samo prestao da trci.
Ne doprinosi prema naprijed, nista specijalno nije ni u odbrani. Da je neki kreator i nije. Tako da posaditi ga na klupu. Pjanic daleko bolja opcija od njega.
Tahirović mora igrati. Bolje od njega na toj poziciji nemamo. Šanse za prolazak u baražu su svakako malo, tako da što prije ga počenmo uigravati to bolje za nas. Alternativa mu je Cimirot, ali u ovom momentu mislim da Tahirović mora dobiti prednost jer je buducnost reprezentacije svakako i igra jacu ligu i na pocetku je karijere. Motivacije nece nedostajati.
Trebalo bi pozvati i Huseinbasica. Džoker sa klupe.

Šanse za prolazak su nam svakako ispod 40% ali ovo je formacija koja nam bar daje malo nade da mozemo odbraniti nesto i nekom frljokom nekako proci dalje. Ali ce mastermind kupusar izvesti 4-3-3 (za koju nema igrace) i sve ukakiti, pa ce se vadit na razne gluposti.
-
- Kontakt:
Mene samo zanima otkud Mujakić svima sad u startnih 11? Ovdje se pisalo da je bio najgori igrac u zadnjem ciklusu, te da uopste ne smije dobiti poziv za baraz.
Odigrao dobro zadnju utakmicu protiv Fenera u kupu i gledaj cuda, odmah upade u prvih 11
Odigrao dobro zadnju utakmicu protiv Fenera u kupu i gledaj cuda, odmah upade u prvih 11

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.