Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Znači krade se tako, top 

I cajevi zimi jelVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:23Ma buraz , to je naukaSurreal je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:10Ma pročitao sam nešto za miješanje vode sa pićem, vraćanje kusura u što "manjim" parama, ono kad se zadubim ima smisla sve, koliko su namazani ljudi jbtVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:08
Šta te interesuje , je li kako se krade ili nešto drugo ?![]()
Dvoje ili troje ljudi velika sa mlijekom ili capuccino , od jedne doze kafe se pravi i natrpaj mlijeka , gazdi 1 kafa konobaru 1-2 .
Nes čokolada ili vanilija , od jedne doze uvijek dva se naprave pa čak i 3 .
Žestoka pića dupla , ide jedna doza i leda . Mlađa raja hoće Chivas ili Jack , sipaš Shtock ili nešto jeftino i opet leda . O koktelima da ne pišem , samo prvi koktel je pravi .
Vraćanje kusura navečer kad je noć , vraćaš prvo siću pa novčanice . Po danu obrnuto , uvijek pripremi feninga 10-20 niko ih neće . Društvo od 5-6 ljudi , ako jedan čovjek plaća obavezno dodaj zavisi koliki je račun, preko 10 marku dvije , preko 20 dvije ili 3 i tako dižeš , naravno ako nema računa .
Uvijek osmijeh i ljubaznost .
Ovo je sve iz vlastitog iskustva .

- JayCatwright
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Nikad nisam na čajevima uzimao , samo na kafama .alemsa je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:30I cajevi zimi jelVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:23Ma buraz , to je nauka![]()
Dvoje ili troje ljudi velika sa mlijekom ili capuccino , od jedne doze kafe se pravi i natrpaj mlijeka , gazdi 1 kafa konobaru 1-2 .
Nes čokolada ili vanilija , od jedne doze uvijek dva se naprave pa čak i 3 .
Žestoka pića dupla , ide jedna doza i leda . Mlađa raja hoće Chivas ili Jack , sipaš Shtock ili nešto jeftino i opet leda . O koktelima da ne pišem , samo prvi koktel je pravi .
Vraćanje kusura navečer kad je noć , vraćaš prvo siću pa novčanice . Po danu obrnuto , uvijek pripremi feninga 10-20 niko ih neće . Društvo od 5-6 ljudi , ako jedan čovjek plaća obavezno dodaj zavisi koliki je račun, preko 10 marku dvije , preko 20 dvije ili 3 i tako dižeš , naravno ako nema računa .
Uvijek osmijeh i ljubaznost .
Ovo je sve iz vlastitog iskustva .![]()
Znam da je bilo debila ti popiješ čaj i on tvoju kesicu stavi sljedećem gostu

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
A kakve su ti gosti bili omiljeni/a koji najgori, je li bio ko poznat, baci nam kakav trač 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
On je pošteno krao, nije kao neki debili krao na čajevima 

- VensanKasel
- Kontakt:
Po islamu nema poštenih krađa , valjda bi ti to trebao znati

- VensanKasel
- Kontakt:
Najgori gosti trebe sa sokovima , radiš na procenat njih 7-8 dođe sve sokovi ili Somersby daj šifru na telefon i čitavu noć preko telefona izlaze

Najbolji gosti stranci i naša raja koji radi za normalnu platu , i naravno penzioneri .
Poznati pa eto rahmetli Mustafa Nadarević , Dino Merlin , Haris Džinović , Zlatko Lagumdžija , Aljoša Čampara , Zijo Blekić , Asim Sarajlić

Uh, pa bilo ih je vala poznatih, jel' ti nudio Mirza bijeloVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:49Najgori gosti trebe sa sokovima , radiš na procenat njih 7-8 dođe sve sokovi ili Somersby daj šifru na telefon i čitavu noć preko telefona izlaze![]()
Najbolji gosti stranci i naša raja koji radi za normalnu platu , i naravno penzioneri .
Poznati pa eto rahmetli Mustafa Nadarević , Dino Merlin , Haris Džinović , Zlatko Lagumdžija , Aljoša Čampara , Zijo Blekić , Asim Sarajlić, Šerif Konjević , Zoran Čegar , Mirza Varešanović ako je pola poznato ...

Znam da uvijek konobari imaju najbolje ulete trebama, trebat ćeš mi koji čas održati

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jesi siguran?VensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:42Po islamu nema poštenih krađa , valjda bi ti to trebao znati![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Kod Mirze ceh 34,50 KM kaže 35 u redu je , a Repuh na sličan 7-8 maraka ... Po danu ubili par flaša Jegera , Mirza fakat pretjeruje sa bijelim malo malo u halu ...Surreal je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:51Uh, pa bilo ih je vala poznatih, jel' ti nudio Mirza bijeloVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:49Najgori gosti trebe sa sokovima , radiš na procenat njih 7-8 dođe sve sokovi ili Somersby daj šifru na telefon i čitavu noć preko telefona izlaze![]()
Poznati pa eto rahmetli Mustafa Nadarević , Dino Merlin , Haris Džinović , Zlatko Lagumdžija , Aljoša Čampara , Zijo Blekić , Asim Sarajlić, Šerif Konjević , Zoran Čegar , Mirza Varešanović ako je pola poznato ...
![]()
Znam da uvijek konobari imaju najbolje ulete trebama, trebat ćeš mi koji čas održati![]()
Ma kad si konobar same trebe prilaze , nikad mi nije bilo jasno ni tada ni sada zašto ih privlače konobari .
Jebga kad slabo ko ostavlja baksis
Da je 15-20% baksis, manje bi se morali snalaziti
Da je 15-20% baksis, manje bi se morali snalaziti
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 feb 2024, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Apsolutno , osim ako je u pitanju SDA islam

Zaboravio si smajli

Ma ko ce ga više znati, ja sam negdje nekad čuo od nekog starog čiče da ovi što su gladni mogu i ukrasti da prežive. Sad ako zelenim treba novi Merc da prežive, ko sam ja da sudimVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 17:00Apsolutno , osim ako je u pitanju SDA islamnerkolfc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:57Jesi siguran?VensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:42
Po islamu nema poštenih krađa , valjda bi ti to trebao znati![]()
![]()
Zaboravio si smajli![]()

- Pensioner26
- Kontakt:
Ilson elson

Ta mi je isto u 3. Love in Rewind, Sva bol svijeta… Ne mogu se odlučiti.
- JayCatwright
- Kontakt:
Niko nije pokr'o ko ovaj lav
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma zayebavam se ja , nego mi bi smiješno poštena krađanerkolfc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 17:07Ma ko ce ga više znati, ja sam negdje nekad čuo od nekog starog čiče da ovi što su gladni mogu i ukrasti da prežive. Sad ako zelenim treba novi Merc da prežive, ko sam ja da sudimVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 17:00Apsolutno , osim ako je u pitanju SDA islam![]()
Zaboravio si smajli![]()
![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
I niko nije imao cehova kao taj lavJayCatwright je napisao/la: ↑27 feb 2024, 17:13Niko nije pokr'o ko ovaj lav

Krao na certifikatima tako nešto u početku , kasnije gdje je stigao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.