English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
To mi za Xabija ne zvuči realno, ali nebitno svakako.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa zato sto od suareza do Coutinha niste imali 2 kvalitetna igraca koji bi zanimali jace klubove.Kasnije kad je sve sklopljeno nitko nije imao razloga da idegaston je napisao/la: ↑27 feb 2024, 18:41Šta ima Arsenal od toga što je godinama postupao gospodski kad su igrači tražili da idu?
Uzmi samo onih par transfera u City i United gdje su im direktno pomogli u osvajanju titule.
Ne sumnjam ni ja da bi Arsenal uz Suareza bio prvi kandidat za titulu.
Zbog toga ga ne prodaješ rivalima.![]()
FSG je prilično dobar posao radio što se tiče gubljenja igrača, pogotovo pod Kloppom.
Osim Coutinha, ne sjećam se da je bilo igrača za koje se može reći da je klub bio pod pritiskom da ga proda. Mada i to kad se pogleda bigger picture i vidiš ko se kupio od tih para..![]()
Wijnaldum je bio bolan gubitak, a i neko kao Emre Can bi pod Jurgenom bio poželjan u trenucima kad je mogao pokriti i vezu i odbranu.
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 27 feb 2024, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Čestitke na tituli best 6 game xg supremacy

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Hvala

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni je de Zerbi bolja opcija nego Amorim.
Zna i dosta igraca u ekipi i najbolje su igrali pos njegovom palicom.
Stil mu je zahtjevan…
Kako god ako ne moze Alonso ili Flick moze de Zerbi. Ionako su trenutno mala ocekivanja na klupi Celzija. The bar is pretty low.
Zna i dosta igraca u ekipi i najbolje su igrali pos njegovom palicom.
Stil mu je zahtjevan…
Kako god ako ne moze Alonso ili Flick moze de Zerbi. Ionako su trenutno mala ocekivanja na klupi Celzija. The bar is pretty low.
Guardiola on Carabao Cup: "I still remember when I arrived at City, Brian Kidd told me: Carabao Cup, don’t pay attention! Play young players, nobody cares… Sir Alex Ferguson was always, eugh it doesn’t matter”.

Za početak, Suarez i Coutinho su igrali zajedno. Imaš period od godinu i pol od odlaska Suareza do dolaska Kloppa kojim prestaje prodaja igrača.Rosicky je napisao/la: ↑27 feb 2024, 18:59Pa zato sto od suareza do Coutinha niste imali 2 kvalitetna igraca koji bi zanimali jace klubove.Kasnije kad je sve sklopljeno nitko nije imao razloga da idegaston je napisao/la: ↑27 feb 2024, 18:41Šta ima Arsenal od toga što je godinama postupao gospodski kad su igrači tražili da idu?
Uzmi samo onih par transfera u City i United gdje su im direktno pomogli u osvajanju titule.
Ne sumnjam ni ja da bi Arsenal uz Suareza bio prvi kandidat za titulu.
Zbog toga ga ne prodaješ rivalima.![]()
FSG je prilično dobar posao radio što se tiče gubljenja igrača, pogotovo pod Kloppom.
Osim Coutinha, ne sjećam se da je bilo igrača za koje se može reći da je klub bio pod pritiskom da ga proda. Mada i to kad se pogleda bigger picture i vidiš ko se kupio od tih para..![]()
Wijnaldum je bio bolan gubitak, a i neko kao Emre Can bi pod Jurgenom bio poželjan u trenucima kad je mogao pokriti i vezu i odbranu.
U tom medju periodu si imao transfer jednog Sterlinga za nekih 50ak miliona funti.
Liverpool nije bio kandidat za titulu u to vrijeme, arguably zbog upitne kvalitete igrača, i eto da kazemo da je to razlog sto nije bilo izlaznih transfera.
Što je Arsenal prodavao/puštao najbolje igrače u trenucima kad su bili ponajbolji tim u ligi?
Jer su gospoda?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Zbog ugovora. Zato sto nikom tada nisu mogli da ponude preko 120k dok je Arapima, Rusima, ciganiji iz Katalonije i Unitedu to nije bio problem.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne samo sto su prodavali igrace u rivale, nego jos nisu niti pare znali izvuci za njih. Ono igras fini nogomet i eto odu igraci, bas mucni trenuci.
ARSENAL4ever
Vi il ste bas mladi il bas niste pratili Arsenal tad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma trebale im pare za stadion
Nije sto su im trebale pare nego krediti koje su dobili su bili uzasni. Banke i sponzori su trazili razne garancije do mjere da je Arsenal morao poslovati kao preduzece, a ne sportski tim
Liverpool kad je i prodavao bar je prodavao za dobre pare. Eh sad, to što nisu znali sa tim parama je drugi par rukava 

- Centre forward
- Kontakt:
Sreća vaša što je Barselona šampion promašaja pa su nekako vaši neuspjesi kamilica u odnosu na njihove.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
To je sve što sam htio da čujem.
Čisto da se mit o puštanju igrače jer su gospoda uništi.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:

Mitomanija. Osim od Suarezovih para, kad je to Liverpool još loše trošio ? Coutinhove pare iskoristili na Alissona i Van Dijka, prošlo ljeto od para za Hendersona i Fabinha kupili Enda i MacAlisteraCentre forward je napisao/la: ↑27 feb 2024, 20:44Sreća vaša što je Barselona šampion promašaja pa su nekako vaši neuspjesi kamilica u odnosu na njihove.
Jel moguće da im je Pep nabio ovolike komplekse? 
Pa valjda je priča o pre Klopp eri.JayCatwright je napisao/la: ↑27 feb 2024, 20:51Mitomanija. Osim od Suarezovih para, kad je to Liverpool još loše trošio ? Coutinhove pare iskoristili na Alissona i Van Dijka, prošlo ljeto od para za Hendersona i Fabinha kupili Enda i MacAlistera
Od Torresovih para su doveli Carrolla, istina sa njim i Suareza pa se može reći da su uboli. Ne sa onim sa kojim su planirali, ali su uboli.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko je po tebi sve bio flop koji je kupljen od nečijih para ? Na pamet mi pada Carrol (Torres), ali mi padaju na pamet i Mascherano, AlonsoArvid je napisao/la: ↑27 feb 2024, 21:00Pa valjda je priča o pre Klopp eri.JayCatwright je napisao/la: ↑27 feb 2024, 20:51Mitomanija. Osim od Suarezovih para, kad je to Liverpool još loše trošio ? Coutinhove pare iskoristili na Alissona i Van Dijka, prošlo ljeto od para za Hendersona i Fabinha kupili Enda i MacAlistera