Nece nama dati pare nego ce uloziti u Olimpijski,gradski stadion,dosta im je Mirvic wc i svlacionice iz svog dzepa placo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa vidio si prezentaciju. Treba cijelu jednu tribinu krkanskog stadiona uljuditi i civilizirati. Tribinu koja je u katastrofalnom stanju. A ktome puno ima unutrasnjih radova,koji su skupi. Da ne lupam bezze ali treba ovdje jos more para. Valjda ce ih nekako namaci. Ja sam spreman kupiti desetogodisnju ulaznicu za mjesto pod krovomhordasDoboj je napisao/la: ↑27 feb 2024, 21:22Pa cek kolika je to onda investicija kad ce Opcina uloziti 4 miliona?![]()

- hordasDoboj
- Kontakt:
Svaka cast! Pisao sam i ja za prvi projekat imaju od mene milju ne moram ni mjesto dobiti iskreno ne igra mi to ulogu, ali naravno mora se znati visina ulaganja i konkretno gdje te pare iduAntikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 21:30Pa vidio si prezentaciju. Treba cijelu jednu tribinu krkanskog stadiona uljuditi i civilizirati. Tribinu koja je u katastrofalnom stanju. A ktome puno ima unutrasnjih radova,koji su skupi. Da ne lupam bezze ali treba ovdje jos more para. Valjda ce ih nekako namaci. Ja sam spreman kupiti desetogodisnju ulaznicu za mjesto pod krovomhordasDoboj je napisao/la: ↑27 feb 2024, 21:22Pa cek kolika je to onda investicija kad ce Opcina uloziti 4 miliona?![]()
![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kako @Mortem kaze odobrili su 3,482 400 KM. Znaci pola. Pola vjerovatno Mirvic i ostali investitori. Ako ne izvuce jos od nekoga neke pare. Zvuci razumno finansijski.
Samo treba znati ova mjesta pod krovom ( osim naravno VIPa ) treba da idu redovnim posjetiocima Istoka,vjernim i zestokim navijacima Sarajeva a anemicni Zapadnjaci treba da ostanu na svojoj tribini. Tribini popularno zvanoj - Tribina Beckih djecaka

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je bilo prije te famozne pauze kada su išli da se usaglase. Na glasanju su potvrdili tačno 4.157.400 KM.Antikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 21:49Kako @Mortem kaze odobrili su 3,482 400 KM. Znaci pola. Pola vjerovatno Mirvic i ostali investitori. Ako ne izvuce jos od nekoga neke pare. Zvuci razumno finansijski.
Samo treba znati ova mjesta pod krovom ( osim naravno VIPa ) treba da idu redovnim posjetiocima Istoka,vjernim i zestokim navijacima Sarajeva a anemicni Zapadnjaci treba da ostanu na svojoj tribini. Tribini popularno zvanoj - Tribina Beckih djecaka![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Sredstva predviđena za rekonstrukciju stadiona Koševo su milion KM. Mi nemamo projekt, nemamo projektantsku procjenu, nemamo model finansiranja. Ovih predloženih pet miliona ne znači ništa", rekao je Mandić o usvojenom Prijedlogu amandmana kojeg je Općinsko vijeće usvojilo.
Mandić je dodao da ne postoji mogućnost, niti zakonsko uporište da se određena finansijska sredstva raspodjele na adaptaciju stadiona Asim Ferhatović Hase pa tako ostaje nejasno kako će i da li će ona biti provedena nakon što je usvojena.
Mandić je dodao da ne postoji mogućnost, niti zakonsko uporište da se određena finansijska sredstva raspodjele na adaptaciju stadiona Asim Ferhatović Hase pa tako ostaje nejasno kako će i da li će ona biti provedena nakon što je usvojena.
Dace nesto I bice dovoljno svi nivoi vlasti (Kanton, federacija, drzava) a dat ce I Savez kojem se ustvari najvise I isplati jer realno u toku godine reprezentacija moze najvise karata prodati po najvecim cijenama. A nesto je red da I klub ulozi. Pretpostavljam da ce to tako ici.Antikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 21:49Kako @Mortem kaze odobrili su 3,482 400 KM. Znaci pola. Pola vjerovatno Mirvic i ostali investitori. Ako ne izvuce jos od nekoga neke pare. Zvuci razumno finansijski.
Samo treba znati ova mjesta pod krovom ( osim naravno VIPa ) treba da idu redovnim posjetiocima Istoka,vjernim i zestokim navijacima Sarajeva a anemicni Zapadnjaci treba da ostanu na svojoj tribini. Tribini popularno zvanoj - Tribina Beckih djecaka![]()
Redakciji "Dnevnog avaza" javila se S. K. (identitet poznat redakciji) zbog napada na njenog 16-godišnjeg sina kojeg su protekle sedmice zlostavljali navijači Željezničara ''Manijaci''. Pripadnici PU Ilidža su reagirali te je zbog ovog slučaja pet osoba osumnjičeno za protupravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje.
Prema riječima majke, sve se desilo u četvrtak u večernjim satima, između 21 i 21.45 sati. Njen sin zatekao se u Lužanima na Ilidži, u parku gdje su ''Manijaci'' crtali grafit Željezničara.
Nasilno ga ubacili u auto
- Njih devetorica su ga okružila. Taj neki njihov vođa bi ga nešto pitao, drugi ga udario po zatiljku, pa kad bi se okrenuo, vođa bi ga pitao: "Šta se okrećeš?" Skinuli su mog sina do pasa, tražeći obilježje ''Hordi zla'', da mu to isijeku. Mi nismo išli ljekaru, nisam mogla ubijediti sina. Bile su komšije i policija, bila je inspektorica PU Ilidža koja je vidjela te crvene fleke, davili su ga, jedva je disao - navodi majka maloljetnika te je dodala:
- Pitali ga za koga navijaš, on im kaže za Sarajevo. To zlostavljanje je bilo grozno. Kažu mu: "Imaš tri uslova, da ti uriniramo svih nas devet u usta, da te slomimo ili da nas vodiš kući." On im kaže: "Molim vas, nemojte kući, imam bolesnu mamu." Nasilno su ga ubacili u auto nakon tog maltretiranja. Otišli su na pumpu da naspu gorivo - navodi naša sagovornica.
Njen sin sjedio je na zadnjem sjedištu s jednim od napadača koji ga je držao čvrsto preko ramena. Drugi je izašao i kraj vrata stajao.
- Moj sin se malo pomakao, a ovaj što je sjedio s njim izvadio je nož i primakao ga prema stomaku mog sina. Tog mladića je za ruku uhvatio vozač Audija, opsovao mu Boga i rekao mu: "Jesi li normalan, daj mi nož!" Uzeo mu je nož, on ga je spasio - navodi majka.
Nožem izrezali stikere na vratima
Zlostavljanju nije bilo kraja, navodi majka, koja napominje da su svi napadači punoljetne osobe. Njenog sina doveli su pred zgradu gdje stanuju. S njenim sinom u stan krenula su dvojica. Snimali su mobitelom kako ulaze u stan, gdje su preturali stvari.
- Sve iz ormara je izbačeno, tražili su ta obilježja ''Hordi zla'', našli su dvije majice, on im je odmah rekao da ima dvije majice. Uzeli su moj nož suvenir koji mi je sin kupio u Mostaru, nije pravi, savitljiv je. Rekao je "nož je dobar za bosti". Vidjeli su stikere na vratima i rekli mu da donese najveći nož iz kuhinje. Rekao je: "Snimaj me, ja ću raditi svoj posao, nemoj se bojati, neću te bosti, ako budeš poštovao." Uzeo je nož i sjekao je stikere po vratima, sva su razvaljena. Policija ima te snimke - navodi majka i nastavlja:
- Moje je dijete preživjelo traumu, on nije iskvaren. Na prepoznavanju u policiji je rekao: "Ja ne bih ovog što je vozio auto, on je meni pomogao, on je mene spasio, oni bi mene zboli."
Pripadnici Policijske uprave Ilidža istu noć su priveli petoricu napadača.
- PU Ilidža je odmah sve uradila, i uhapsila njih petoricu, ali nisam mogla da vjerujem kada mi je rečeno da su kasnije pušteni na slobodu na zahtjev tužilaštva. Moj sin od straha ni u školu nije smio da ode, a oni sada slobodno hodaju po Ilidži - ogorčena je majka maloljetnika.
Zabrana kontaktiranja i odlaska na utakmice
Više informacija o ovom slučaju zatražili smo iz Tužilaštva Kantona Sarajevo, te je za portal "Avaza" dostavljen odgovor.
- Uvidom u dostavljeni izvještaj MUP-a KS utvrđeno je da oštećeni nema tjelesnih povreda niti iz izjava saslušanih svjedoka proizilazi da je maloljetnik zadobio tjelesnu povredu koja bi bila predmetom vještačenja. Zbog krivičnih djela protupravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje, slobode lišeno je pet osoba, za koje je, nakon ispitivanja, postupajuća tužiteljica predložila mjere zabrane, a koje je Općinski sud prihvatio.
- Mjere podrazumijevaju obavezno javljanje nadležnoj policijskoj stanici jednom sedmično, zabrana sastanja osumnjičenih i međusobnog kontaktiranja te približavanja oštećenom, kao i zabrana posjećivanja sportskih takmičenja, odnosno utakmica. Istovremeno, u ovom slučaju nije bilo zakonskog osnova za predlaganje pritvora - saopćeno je za "Avaz" iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.
Prema riječima majke, sve se desilo u četvrtak u večernjim satima, između 21 i 21.45 sati. Njen sin zatekao se u Lužanima na Ilidži, u parku gdje su ''Manijaci'' crtali grafit Željezničara.
- Njih devetorica su ga okružila. Taj neki njihov vođa bi ga nešto pitao, drugi ga udario po zatiljku, pa kad bi se okrenuo, vođa bi ga pitao: "Šta se okrećeš?" Skinuli su mog sina do pasa, tražeći obilježje ''Hordi zla'', da mu to isijeku. Mi nismo išli ljekaru, nisam mogla ubijediti sina. Bile su komšije i policija, bila je inspektorica PU Ilidža koja je vidjela te crvene fleke, davili su ga, jedva je disao - navodi majka maloljetnika te je dodala:
- Pitali ga za koga navijaš, on im kaže za Sarajevo. To zlostavljanje je bilo grozno. Kažu mu: "Imaš tri uslova, da ti uriniramo svih nas devet u usta, da te slomimo ili da nas vodiš kući." On im kaže: "Molim vas, nemojte kući, imam bolesnu mamu." Nasilno su ga ubacili u auto nakon tog maltretiranja. Otišli su na pumpu da naspu gorivo - navodi naša sagovornica.
Njen sin sjedio je na zadnjem sjedištu s jednim od napadača koji ga je držao čvrsto preko ramena. Drugi je izašao i kraj vrata stajao.
- Moj sin se malo pomakao, a ovaj što je sjedio s njim izvadio je nož i primakao ga prema stomaku mog sina. Tog mladića je za ruku uhvatio vozač Audija, opsovao mu Boga i rekao mu: "Jesi li normalan, daj mi nož!" Uzeo mu je nož, on ga je spasio - navodi majka.
Zlostavljanju nije bilo kraja, navodi majka, koja napominje da su svi napadači punoljetne osobe. Njenog sina doveli su pred zgradu gdje stanuju. S njenim sinom u stan krenula su dvojica. Snimali su mobitelom kako ulaze u stan, gdje su preturali stvari.
- Sve iz ormara je izbačeno, tražili su ta obilježja ''Hordi zla'', našli su dvije majice, on im je odmah rekao da ima dvije majice. Uzeli su moj nož suvenir koji mi je sin kupio u Mostaru, nije pravi, savitljiv je. Rekao je "nož je dobar za bosti". Vidjeli su stikere na vratima i rekli mu da donese najveći nož iz kuhinje. Rekao je: "Snimaj me, ja ću raditi svoj posao, nemoj se bojati, neću te bosti, ako budeš poštovao." Uzeo je nož i sjekao je stikere po vratima, sva su razvaljena. Policija ima te snimke - navodi majka i nastavlja:
- Moje je dijete preživjelo traumu, on nije iskvaren. Na prepoznavanju u policiji je rekao: "Ja ne bih ovog što je vozio auto, on je meni pomogao, on je mene spasio, oni bi mene zboli."
- PU Ilidža je odmah sve uradila, i uhapsila njih petoricu, ali nisam mogla da vjerujem kada mi je rečeno da su kasnije pušteni na slobodu na zahtjev tužilaštva. Moj sin od straha ni u školu nije smio da ode, a oni sada slobodno hodaju po Ilidži - ogorčena je majka maloljetnika.
Više informacija o ovom slučaju zatražili smo iz Tužilaštva Kantona Sarajevo, te je za portal "Avaza" dostavljen odgovor.
- Uvidom u dostavljeni izvještaj MUP-a KS utvrđeno je da oštećeni nema tjelesnih povreda niti iz izjava saslušanih svjedoka proizilazi da je maloljetnik zadobio tjelesnu povredu koja bi bila predmetom vještačenja. Zbog krivičnih djela protupravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje, slobode lišeno je pet osoba, za koje je, nakon ispitivanja, postupajuća tužiteljica predložila mjere zabrane, a koje je Općinski sud prihvatio.
- Mjere podrazumijevaju obavezno javljanje nadležnoj policijskoj stanici jednom sedmično, zabrana sastanja osumnjičenih i međusobnog kontaktiranja te približavanja oštećenom, kao i zabrana posjećivanja sportskih takmičenja, odnosno utakmica. Istovremeno, u ovom slučaju nije bilo zakonskog osnova za predlaganje pritvora - saopćeno je za "Avaz" iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.
I šta sad? Je li tačno ovo što ovaj ublehaš govori?MortemHz je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:00"Sredstva predviđena za rekonstrukciju stadiona Koševo su milion KM. Mi nemamo projekt, nemamo projektantsku procjenu, nemamo model finansiranja. Ovih predloženih pet miliona ne znači ništa", rekao je Mandić o usvojenom Prijedlogu amandmana kojeg je Općinsko vijeće usvojilo.
-
- Kontakt:
Presli su sve mjere odavno, nece na dobro izaci.guadalupe je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:09Redakciji "Dnevnog avaza" javila se S. K. (identitet poznat redakciji) zbog napada na njenog 16-godišnjeg sina kojeg su protekle sedmice zlostavljali navijači Željezničara ''Manijaci''. Pripadnici PU Ilidža su reagirali te je zbog ovog slučaja pet osoba osumnjičeno za protupravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje.
Hajd jednom hajd dvaput ali bogami ponavlja se godinu dana ovi cakijasi.
Preblago je sve ovo sa nase strane, zna se ko u ovim situacijama treba da odgovori a ne da se djeca salju, sada smiju li pitanje se postavlja?
Bjanko su izglasali da nam se daju pare, bez garancija za projekat i slicne procedure. Sto je za nas dobro, logicno. Samo ne znam koliko je zakonito.Madafaka je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:14I šta sad? Je li tačno ovo što ovaj ublehaš govori?MortemHz je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:00"Sredstva predviđena za rekonstrukciju stadiona Koševo su milion KM. Mi nemamo projekt, nemamo projektantsku procjenu, nemamo model finansiranja. Ovih predloženih pet miliona ne znači ništa", rekao je Mandić o usvojenom Prijedlogu amandmana kojeg je Općinsko vijeće usvojilo.
I koliko se na ovaj nacin moze pratiti tok i potrosnja datog novca. Teoretski moze 1/3 pojesti "vjetar".
E sada....
- FKS -
-
- Kontakt:
Pa ima tu svega,krov nije sa stubovima sto je dosta skuplje,milion nekih stvari za ovu cat 4,skontaj samo da je istok skoro veci od svih stadiona u BIH sto se kapaciteta tice,mozes mislit da krenu zapad pravit. Objasnio je onaj Baric iz Dinama za pravljenje stadiona neki minimum 3000 eura po stolici i to ako turci rade.hordasDoboj je napisao/la: ↑27 feb 2024, 21:22Pa cek kolika je to onda investicija kad ce Opcina uloziti 4 miliona?![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Detaljno gledam i čitam sve. Opet, ako sam ga dobro razumio da ovo ne može proći zakonski jer su već namjenjena sredstva za druge stvari.Madafaka je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:14I šta sad? Je li tačno ovo što ovaj ublehaš govori?MortemHz je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:00"Sredstva predviđena za rekonstrukciju stadiona Koševo su milion KM. Mi nemamo projekt, nemamo projektantsku procjenu, nemamo model finansiranja. Ovih predloženih pet miliona ne znači ništa", rekao je Mandić o usvojenom Prijedlogu amandmana kojeg je Općinsko vijeće usvojilo.
To je ok ali moje pitanje bi bilo kako su onda druge stvari prolazile u prošlosti? Nema njih puno na godišnjem nivou ali ipak prođu i zašto nije jednostavno uvrstio u budžet veći iznos od milion KM da ne moraju to vijećnici raditi amandmanima. Svake godine pa tako i čitav njegov mandat se recimo novac prebacuje iz godine u godinu i ne odrade se zamišljeni projekti. To nije sveto slovo.
Kako misli da nemaju projekt, procjenu i model finansiranja? To možda može pričati ljudima koji ne znaju i ne prate politiku ali ovo sve postoji.
Možda ne u mjeri kakvoj bi on želio ali to bi bila druga priča, čovjek je bukvalno bio jučer na sastanku sa predstavnicima kluba gdje mu se sve prezentovalo i iskreno ne znam o čemu priča. Poprilično sam upućen u politiku ali ne razumijem ovo što govori, mislim da je netačno.
Vjerovatno će ubrzo gostovati na nekom portalu pa ćemo vidjeti njegovo objašnjenje.
On ima pravo da preraspodjeli ova izglasana sredstva tako da se ja ne bi previše radovao, barem ne još uvijek.
Sreća pa su lokalni izbori brzo i ovo je odlično da se stvori pritisak. Treba biti svjestan da će građani, posebno mi koji navijamo za Sarajevo ovo mnogo cijeniti a to su na kraju krajeva naše pare sa kojima oni upravljaju, ne plaća on ni niko drugi iz svog padže. Ako ne bude donio dobru odluku to će ga koštati na izborima. To nije nikakva prijetnja već činjenično stanje. Moje mišljenje je da neće biti milion KM kako kaže ali da neće biti ni 4 miliona već da će se naći negdje na sredini.
Magoda će ovo podržati odmah u ime Kantona Sarajevo (ministarstvo kulture i sporta), imali su danas konsultacije u njegovoj stranci i nije bio niko protiv, rekli su da je ok ako je instrastrukturni projekat tako da i tu možemo računati na milion ili dva, trebalo bi biti zvanično potvrđeno u narednom periodu.
Pred nama je.
-
- Kontakt:
Treba biti ponizen na izborima,sta se imamo molit za nas novac i ulaganje u gradski,olimpijski stadion,kod nas je sve naopako,da je to normalan grad i drzava to bi prioritet bio.MortemHz je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:50Detaljno gledam i čitam sve. Opet, ako sam ga dobro razumio da ovo ne može proći zakonski jer su već namjenjena sredstva za druge stvari.Madafaka je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:14I šta sad? Je li tačno ovo što ovaj ublehaš govori?MortemHz je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:00"Sredstva predviđena za rekonstrukciju stadiona Koševo su milion KM. Mi nemamo projekt, nemamo projektantsku procjenu, nemamo model finansiranja. Ovih predloženih pet miliona ne znači ništa", rekao je Mandić o usvojenom Prijedlogu amandmana kojeg je Općinsko vijeće usvojilo.
To je ok ali moje pitanje bi bilo kako su onda druge stvari prolazile u prošlosti? Nema njih puno na godišnjem nivou ali ipak prođu i zašto nije jednostavno uvrstio u budžet veći iznos od milion KM da ne moraju to vijećnici raditi amandmanima. Svake godine pa tako i čitav njegov mandat se recimo novac prebacuje iz godine u godinu i ne odrade se zamišljeni projekti. To nije sveto slovo.
Kako misli da nemaju projekt, procjenu i model finansiranja? To možda može pričati ljudima koji ne znaju i ne prate politiku ali ovo sve postoji.
Možda ne u mjeri kakvoj bi on želio ali to bi bila druga priča, čovjek je bukvalno bio jučer na sastanku sa predstavnicima kluba gdje mu se sve prezentovalo i iskreno ne znam o čemu priča. Poprilično sam upućen u politiku ali ne razumijem ovo što govori, mislim da je netačno.
Vjerovatno će ubrzo gostovati na nekom portalu pa ćemo vidjeti njegovo objašnjenje.
On ima pravo da preraspodjeli ova izglasana sredstva tako da se ja ne bi previše radovao, barem ne još uvijek.
Sreća pa su lokalni izbori brzo i ovo je odlično da se stvori pritisak. Treba biti svjestan da će građani, posebno mi koji navijamo za Sarajevo ovo mnogo cijeniti a to su na kraju krajeva naše pare sa kojima oni upravljaju, ne plaća on ni niko drugi iz svog padže. Ako ne bude donio dobru odluku to će ga koštati na izborima. To nije nikakva prijetnja već činjenično stanje. Moje mišljenje je da neće biti milion KM kako kaže ali da neće biti ni 4 miliona već da će se naći negdje na sredini.
Magoda će ovo podržati odmah u ime Kantona Sarajevo (ministarstvo kulture i sporta), imali su danas konsultacije u njegovoj stranci i nije bio niko protiv, rekli su da je ok ako je instrastrukturni projekat tako da i tu možemo računati na milion ili dva, trebalo bi biti zvanično potvrđeno u narednom periodu.
Pred nama je.
Denis Huseinbegović na X-u
Dan nakon sastanka sa FK SARAJEVO i prezentacije renoviranja KOSEVA, iz OPCINE CENTAR su reagovali i izdvojili
4.157.400 KM, kako bi se izvršila adaptacija stadiona Koševo.
SVAKA CAST!
Dan nakon sastanka sa FK SARAJEVO i prezentacije renoviranja KOSEVA, iz OPCINE CENTAR su reagovali i izdvojili
4.157.400 KM, kako bi se izvršila adaptacija stadiona Koševo.
SVAKA CAST!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Yebem li im sve što imaju, svi punoljetni pa kako vas nije stid, šteta što ih roditelji nisu više udarali, mater im gurbetsku
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Tuga na sta se furaju. Ako je sve to istina da kidnapuju dijete, izivljavaju se nad njim i ne dobiju dana zatvora. Kad neko pogine onda je kasnoguadalupe je napisao/la: ↑27 feb 2024, 22:09Redakciji "Dnevnog avaza" javila se S. K. (identitet poznat redakciji) zbog napada na njenog 16-godišnjeg sina kojeg su protekle sedmice zlostavljali navijači Željezničara ''Manijaci''. Pripadnici PU Ilidža su reagirali te je zbog ovog slučaja pet osoba osumnjičeno za protupravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje.
-
- Kontakt:
Nema tu nikakvog hvaljenja,to je njihova duznost i obaveza,sad drugo je sto smo mi navikli da nas udaraju po glavi pa sad moramo se zahvaljivat sto ce uloziti u gradski stadion,gdje stanovnici ovog grada i djeca dolaze.
Ukratko da sumiram,
Dobra prezentacija budućeg ABD Koševa!
Nadasve realna za prvu fazu kao sto je naglašeno!
Samo da se hoce napokon rijesiti onih zelenih stolica.
Drago mi je da je Gospodin Mirvic bas odlučio da ostavi
traga u F.K.Sarajevo.To je za pohvalu svakog iskrenog
Bordo navijača!!
Ovi botovi,trolasi i ostali sto se kriju iza nekih većinom hz nickova
Su samo imaginarna,nevažna pojava.Pacenici!
To im je najveće dostignuće u životu da trolaju po sportskom
Forumu.Tu su po zadatku da pljuju po G.Mirvicu,Pitarima Itd.
Da pokušaju unijeti ko neku nervozu,kreirati mržnju prema
glavnom inesitoru i rascjep medju navijačima.
Uglavnom,hvala Dragom Bogu da bas nisu bas intelegentni
Pa se lahko provale!
Dobra prezentacija budućeg ABD Koševa!
Nadasve realna za prvu fazu kao sto je naglašeno!
Samo da se hoce napokon rijesiti onih zelenih stolica.
Drago mi je da je Gospodin Mirvic bas odlučio da ostavi
traga u F.K.Sarajevo.To je za pohvalu svakog iskrenog
Bordo navijača!!
Ovi botovi,trolasi i ostali sto se kriju iza nekih većinom hz nickova
Su samo imaginarna,nevažna pojava.Pacenici!
To im je najveće dostignuće u životu da trolaju po sportskom
Forumu.Tu su po zadatku da pljuju po G.Mirvicu,Pitarima Itd.
Da pokušaju unijeti ko neku nervozu,kreirati mržnju prema
glavnom inesitoru i rascjep medju navijačima.
Uglavnom,hvala Dragom Bogu da bas nisu bas intelegentni
Pa se lahko provale!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎