Ako je on igrač za hrvatsku reprezentaciju, onda mi imamo bolje stopere od Hrvata.giannini je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:56zanimljivo mišljenje danas na tu temu:MoodyHank je napisao/la: ↑25 feb 2024, 15:15Apsolutno nije, imamo deset boljih stopera od njega. Uz to, Radeljiću je 27 godina i neće više napredovati, to je što je.AndreWilliams je napisao/la: ↑25 feb 2024, 15:08Radeljić na lijevom štoperu u prvih 11 Rijeke. Zar on nije legitimna opcija za “ repstaciju”?
Stipić je pohvalio stopera Stjepana Radeljića (26), koji je odigrao cijelu utakmicu za Rijeku, koja je pogotkom Frana Brodića iz kaznenog udarca u 95. minuti izgubila od Dinama na Maksimiru. "Radeljić je jako interesantan igrač, na hrvatskom tržištu podcijenjen. Bio sam u kontaktu s njim jer sam ga želio dovesti u Rigu, a i on je želio doći k nama.
No predvodio je Šerif protiv Partizana prošle sezone u Konferencijskoj ligi. Pobijedili su i postao nam je preskup, cifra je narasla preko noći. Odličan igrač s velikim potencijalom, brz za svoju visinu. Timski igrač, usudio bih se reći da je igrač za hrvatsku reprezentaciju kroz godinu ili dvije", izjavio je Stipić.
[url]https://www.index. hr/sport/clanak/stipic-rijeka-ima-igraca-za-hrvatsku-reprezentaciju-podcijenjen-je/2542033.aspx[/url]
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- AndreWilliams
- Kontakt:
Koliko lijevonogih štopera imamo? Koliko ih je bolja opcija?
Bolji je sigurno od Kovacevica, Sanicanina i slicnih.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Mujakić je sigurno bolji ljevonogi stoper, Zolotić također.
Ako izuzmes Gvardiola tu smo negdjeMoodyHank je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:58Ako je on igrač za hrvatsku reprezentaciju, onda mi imamo bolje stopere od Hrvata.giannini je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:56zanimljivo mišljenje danas na tu temu:
Stipić je pohvalio stopera Stjepana Radeljića (26), koji je odigrao cijelu utakmicu za Rijeku, koja je pogotkom Frana Brodića iz kaznenog udarca u 95. minuti izgubila od Dinama na Maksimiru. "Radeljić je jako interesantan igrač, na hrvatskom tržištu podcijenjen. Bio sam u kontaktu s njim jer sam ga želio dovesti u Rigu, a i on je želio doći k nama.
No predvodio je Šerif protiv Partizana prošle sezone u Konferencijskoj ligi. Pobijedili su i postao nam je preskup, cifra je narasla preko noći. Odličan igrač s velikim potencijalom, brz za svoju visinu. Timski igrač, usudio bih se reći da je igrač za hrvatsku reprezentaciju kroz godinu ili dvije", izjavio je Stipić.
[url]https://www.index. hr/sport/clanak/stipic-rijeka-ima-igraca-za-hrvatsku-reprezentaciju-podcijenjen-je/2542033.aspx[/url]![]()
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ima par mjeseci da sam ovo rekao, ako se sjecate screenshota sa Belminom.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:58
Doduse sa malim zakašnjenjem ali evo i repka saznaje![]()
Nista bez insajdera na forumu
Ništa Ahmedhodžić ne bi bio lošiji od Joška u Cityju.RajvoSA03 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:56Ako izuzmes Gvardiola tu smo negdjeMoodyHank je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:58Ako je on igrač za hrvatsku reprezentaciju, onda mi imamo bolje stopere od Hrvata.giannini je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:56
zanimljivo mišljenje danas na tu temu:
[url]https://www.index. hr/sport/clanak/stipic-rijeka-ima-igraca-za-hrvatsku-reprezentaciju-podcijenjen-je/2542033.aspx[/url]![]()
Da prolongira dok ne upise nastup za Hrvatsku. Onda ga mozemo zvat 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Humorističan si jako.
Nije teško biti pametniji od tebe. Ali sve to na stranu, Joško je flop neviđen, naročito kad se u obzir uzme suma novca koja je potrošena za njegovo dovođenje.
Aha mnogo si pametan. Dokazuješ mi to svakim postom.
Joško je 3 godine mlađi od mladog Anela i već je vidio više fudbala nego što će Anel vidjeti do kraja karijere.
Što se tiče dosadašnjih igrara u Cityu, ne očekuje Pep da Joško rastura u svojoj prvoj sezoni, al sigurno će biti bolji u sljedećom sezonama kad se malo privikne na tim i ligu. . I ne treba zaboraviti da Joško uopće ne igra na svojoj pravoj poziciji...ipak je slabiji na beku nego u sredini obrane.
S tim da Joško uopće nije tako loš, al naravno da je zbog te sume novca pod posebnim povećalom.
Dakle, Sučićev tim traži vremena da utvrdi kako će se stvari razvijati, hoće li zadržati status prvotimca u Dinamu, napredovati i dobiti mig od Hrvata da je u kombinacijama za njigovu A selekciju. Moguće da nisu još spremni da rizikuju s promjenom državljanstva.
Ja bi mu poslao poziv za baraž i postavio ultimatum da - ako ne prihvati, nikada više neće dobiti poziv u bh reprezentaciju. To bi bio najnormalniji potez i dobra prilika da se zauzme stav, ali mi smo suviše jadni i korumpirani da bi napravili taj potez.
Strogoća će se trenirati tamo gdje ne treba i ne košta, ovdje će se napraviti deal sa Sučićevim menadžerima.
Možemo očekivati neke jeftine laži i izgovore od strane naše reprezentacije i saveza.
I nemojte iznova guslat o hajroviću i igračima koji su kalkulisali dok su bili reprezentativci drugih država, to nije ni blizu isto.
Ja bi mu poslao poziv za baraž i postavio ultimatum da - ako ne prihvati, nikada više neće dobiti poziv u bh reprezentaciju. To bi bio najnormalniji potez i dobra prilika da se zauzme stav, ali mi smo suviše jadni i korumpirani da bi napravili taj potez.
Strogoća će se trenirati tamo gdje ne treba i ne košta, ovdje će se napraviti deal sa Sučićevim menadžerima.
Možemo očekivati neke jeftine laži i izgovore od strane naše reprezentacije i saveza.
I nemojte iznova guslat o hajroviću i igračima koji su kalkulisali dok su bili reprezentativci drugih država, to nije ni blizu isto.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Horoz je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:50Dakle, Sučićev tim traži vremena da utvrdi kako će se stvari razvijati, hoće li zadržati status prvotimca u Dinamu, napredovati i dobiti mig od Hrvata da je u kombinacijama za njigovu A selekciju. Moguće da nisu još spremni da rizikuju s promjenom državljanstva.
Hajmo sad, gdje su stavovi?
Sučić više ne spada u temu U21, nego izgleda u Potencijalne i zaboravljene.
Treba li tolerisati odbijanje standardnog U21 reprezentativca da se odazove u seniore ili mu reći - uzmi ili ostavi?
Je li se mora negdje podvući crta ili nas mogu ponižavati kako hoće?
Prihvatiti ovakvo muljanje saveza i menadžerskih lobija, je poziv svakom aktuelnom i potencijalnom reprezentativcu da uradi isto.
Sučić više ne spada u temu U21, nego izgleda u Potencijalne i zaboravljene.
Treba li tolerisati odbijanje standardnog U21 reprezentativca da se odazove u seniore ili mu reći - uzmi ili ostavi?
Je li se mora negdje podvući crta ili nas mogu ponižavati kako hoće?
Prihvatiti ovakvo muljanje saveza i menadžerskih lobija, je poziv svakom aktuelnom i potencijalnom reprezentativcu da uradi isto.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Precious Ugwu (2006) na klupi Jong Ajax, 2. holandska liga.
Momak koji nam se uzalud nudio, pa dobio poziv U17 holandije
U švedskom Varnamu igra Bilalović (2005), sinoć strijelac u kupu. nastup za U18 Švedske, što znači da su papiri "čisti".
Momak koji nam se uzalud nudio, pa dobio poziv U17 holandije
U švedskom Varnamu igra Bilalović (2005), sinoć strijelac u kupu. nastup za U18 Švedske, što znači da su papiri "čisti".
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dragocjeni debitovao za Jong Ajax
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mali Bazdar izbrisao apsolutno sve povezanosti i slike sa Srbijom na Instagramu. Kuha se 
92:48 - La Decima
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 26 gostiju.