djeca 18+ aha, otidji malo do ilidze da vidis djecu s tribine
Premijer liga BiH - aktuelno
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dijete ti navija za zeljA ??
Reci cu samo dvije rijeci :
Tobejarabi !
[/quote]
A žena za Velež. Multikulturna familija.

[/quote]
Ma ti si donji nista se ne pitas u kuci.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Željezničar – FK Sarajevo: Prodaja ulaznica od četvrtka
Prodaja ulaznica za susret sa Sarajevom počinje u četvrtak od 9:30 sati.
Prodaja ulaznica za naredni susret sa Sarajevom vršit će se u sljedećim terminima:
Četvrtak: 9:30 – 17:30 sati u Shopu FK Željezničar – SAMO ZA AKTIVNE ČLANOVE
Petak: 11:00 – 15:00 sati u Shopu FK Željezničar – SAMO ZA AKTIVNE ČLANOVE
Subota: 9:30 – 17:30 u Shopu FK Željezničar – SAMO ZA AKTIVNE ČLANOVE
Nedjelja: 11:00 – 18:45 u kućicama ispred stadiona – SLOBODNA PRODAJA
Aktivni član može kupiti maksimalno dvije ulaznice.
FK Željezničar poštivajući državni praznik, Dan nezavisnosti, ali i želju navijača da na slobodan dan mogu kupiti ulaznice, vršit će prodaju u petak od 11:00 do 15:00 sati.
Cijene ulaznica su sljedeće:
Jug – 5 KM
Sjever – 12 KM (za aktivne članove 10 KM)
Istok – 15 KM (za aktivne članove 12 KM)
Zapad A1 – 35 KM (za aktivne članove 30 KM)
Zbog ograničenog kapaciteta i sigurnosnih razloga svi posjetioci, uključujući i djecu, moraju imati ulaznicu. Kapije na ulazima se otvaraju u 16:00 sati i apelujemo na sve navijače da na tribine uđu što ranije. Obustava saobraćaja će biti na snazi od 15:00 sati u ulicama Bulevar Ivice Osima i Topal Osman paše. Na južnu tribinu će se ulaziti preko zapadne tribine.
Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 18:45 sati.
Gosp.Mirvicu
Molim Vas kupite za svoje navijače 2 000 ulaznica za sjever i 300 ulaznica za istok i 20 ulaznica za zapadnu tribinu a mi cemo ostalo i tako doci do 110 000 konv.maraka zarade od ulaznica za ovaj derbi
Velik si gosp.Mirvicu
Zamisli kompleksa koji te puca do te mjere da udjes nekom u stan i skidas stikere 

1946-1987
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne zamjeram mu, uspije par puta nasmijati, realno treba nam malo i takvih.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- napoleon72
- Kontakt:
Oda moze na tekmu za cenera
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ne znam sto sam mislio da si pametniji. Haj ponovo pogledaj sta sam ja napisa, pa sta si ti napisao. Portparol sigurno nije onaj koji i ne ide na sjever. Ne pravi niko zrtvu, momak koji je zarobljen, mucen i jeste zrtva. Nije generalizovanje, vec je to tako.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 10:51OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 feb 2024, 10:33Kontra, haj se vi prvo između sebe dogovorite, jesu li TM 87 ili nisu. Mislim, znamo ko su, nego eto zanimljivo čitati kako se gubite u vlastitim lazima i spinovima. Druze, znam da tebi ovo nije za kukanje jer nemaš pojma kako izgleda kada ti u navijacki svijet neko unese roditelje, zenu, djecu. Nismo takvi i nikada necemo biti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 09:40
Samo si dokazao da imate **** portparola i da ste poceli preko foruma kolektivno kukati?! Kakve ovo veze ima sa ovim forumom, sta je cilj? Ovo ce svako osuditi i naravno da nema veze sa grupom.![]()
![]()
Vidis da si se nakacio na post trolla to citav forum zna samo ces ti i takvi kao ti, takve uzeti kao relevantne. Neka ostane zabiljezeno da ste prva grupa koja imate portparola na forumu![]()
Prvo na forumu kukate i pravite zrtvu od sebe pa se medijama javljate sa fokusom na generalizovanje grupe, koja nemoc.![]()
A u sustini pojma nemaš, samo sereš ko foka. Idi skupljajte pare za braću, bolje je nego se praviti da nemas nista sa njima,a ustvari si isti kao i oni. Jedva bi docekao to uraditi ali nemas muda kao ti klosari.
Ilidza je uvijek imala jaku bazu Manijaka 

Kakve picke, njih 10 se naslo da maltretira momka zato sto navija za drugi klub. Da li bi tako pristupili petorici atletski gradjenih momaka? Ne, ne bi. Opcepoznato je da su uvijek najvece kukavice bili oni koji u grupi imaju svoja mala muda da maltretiraju slabije, malobrojnije osobe- ne, niste nikakvi mangupi. I sta se ovo u gradu desava, zasto ovolika mrznja vlada izmedju momaka koji navijaju za drugacije klubove, a pazite ovo: iste su nacije, iste vjere i iz istog jbenog grada, a koji pritom sigurno imaju i prijatelje koji navijaju za suprotan klub. Momci posvetite se obrazovanju, sportu i radu na sebi, napustite ulicu i to da vam osjecaj zadovoljstva stvara da skinete nekom majicu manijaka ili hordi, da povrijedite ili ubijete dijete necije majke samo zato sto navija za suprotan klub!
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pored toga, posebno vole 20 na 1 ili u slicnom omjeru
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma osvrtat se na njegove postove i od Cirila moze samo budala,to se citira samo da ih podhebajes nista vise. Sta kaze tuzilastvo nije bilo razloga za zadrzavanje

-
- Kontakt:
Izgleda da je i jedan clan ovog foruma prozivio traume. Evo sam pise kako su ga manijaci oteli i snimali kako pjeva zeljine pjesmeRadili su to i prije dok sam bio u tom svijetu,otimali,snimali,mucili,tjerali da se pjesme pjevaju
Nije ni cudo zasto je sada u ovakvom stanju. Nakon pada s kozlica i ovo. Trauma na traumu
Intelektualna bolest i nemoć nema mnogo veze sasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 11:11
FK Željezničar – FK Sarajevo: Prodaja ulaznica od četvrtka
Prodaja ulaznica za susret sa Sarajevom počinje u četvrtak od 9:30 sati.
Prodaja ulaznica za naredni susret sa Sarajevom vršit će se u sljedećim terminima:
Četvrtak: 9:30 – 17:30 sati u Shopu FK Željezničar – SAMO ZA AKTIVNE ČLANOVE
Petak: 11:00 – 15:00 sati u Shopu FK Željezničar – SAMO ZA AKTIVNE ČLANOVE
Subota: 9:30 – 17:30 u Shopu FK Željezničar – SAMO ZA AKTIVNE ČLANOVE
Nedjelja: 11:00 – 18:45 u kućicama ispred stadiona – SLOBODNA PRODAJA
Aktivni član može kupiti maksimalno dvije ulaznice.
FK Željezničar poštivajući državni praznik, Dan nezavisnosti, ali i želju navijača da na slobodan dan mogu kupiti ulaznice, vršit će prodaju u petak od 11:00 do 15:00 sati.
Cijene ulaznica su sljedeće:
Jug – 5 KM
Sjever – 12 KM (za aktivne članove 10 KM)
Istok – 15 KM (za aktivne članove 12 KM)
Zapad A1 – 35 KM (za aktivne članove 30 KM)
Zbog ograničenog kapaciteta i sigurnosnih razloga svi posjetioci, uključujući i djecu, moraju imati ulaznicu. Kapije na ulazima se otvaraju u 16:00 sati i apelujemo na sve navijače da na tribine uđu što ranije. Obustava saobraćaja će biti na snazi od 15:00 sati u ulicama Bulevar Ivice Osima i Topal Osman paše. Na južnu tribinu će se ulaziti preko zapadne tribine.
Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 18:45 sati.
Gosp.Mirvicu
Molim Vas kupite za svoje navijače 2 000 ulaznica za sjever i 300 ulaznica za istok i 20 ulaznica za zapadnu tribinu a mi cemo ostalo i tako doci do 110 000 konv.maraka zarade od ulaznica za ovaj derbi
Velik si gosp.Mirvicu
fizičkom bolešću.
Čuj “kupite karte za svoje navijace?!”
Uglavnom mnogo lose odrađeno od strane Gospodina Mirvica!?!
Od 1 500 za HZ na sjeveru koje su vazda imali za isto dati 4 000 na
Kosevu,a bilo 1780?!
Nema logike.
Dati citav jug fakinima za frtalj sjevera i sjevero-istoka(2500)
Bi bilo adekvatno!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Ukinuli online kupovinu karata za derbi usrali se pitara 

-
- Kontakt:
Gdje su orden43 i nofearhz da ujedine TM i HZ u ovako teškim trenucima i smire situaciju?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ima li neko sliku od ovih pitara ili strumfova da vidimo koje naselje pripada u Sarajevu kaze ovaj jedan manijaci na Ilidzi to ti je isto ko u nas u Mostaru sve osim Ilića,Bune i prema Čitluku sve ostalo je RA
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to je nemoguće odrediti za većinu naselja jer je uglavnom mix. Evo ti navijačka mapa Sarajeva od strane ''Balkanski navijači''.Mostarac12345 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 12:19Ima li neko sliku od ovih pitara ili strumfova da vidimo koje naselje pripada u Sarajevu kaze ovaj jedan manijaci na Ilidzi to ti je isto ko u nas u Mostaru sve osim Ilića,Bune i prema Čitluku sve ostalo je RA

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Antikloc, aqarius, Cwirek, Doktorinho, feniksptica, fks74, Fudo, Guest1945, Kaunas, legendarnadruga, Orjuna, OsmanhodzicBuco, Proximic, samirr, Sheyi, tutankamon1905, VolimBiH96, ZmajOdBosne33 i 160 gostiju.