FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozemo samo mastati novi stadion, neka utegnu kosevo koliko mogu, evo ovo sa krovom je dobar pocetak. Ako za 2,3 godine budemo imali natkriveno nekib 7,8 hiljada mjesta, odlicno.
Slogu niko ne shvata ozbiljno, mogli bi oni napraviti velike probleme za Evropu. Vidić je se morao dovesti.
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma gdje ces Vidica dovoditi, nismo mi smijesan klub. Znalci procijenili, isti oni koji rigaju vatru nakon par losih utakmica i lose igre, ruku na srce sto jeste jeste.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Slogi ce se štelit' da izadju u Evropu, da li preko Kupa ili lige, vidjet cemo
-
- Kontakt:
Rozmanov i Ibricica je to posao koga ce dovesti i doveli su koga su zeljeli a mi mozemo komentarisati da li nam se svidja ili ne.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:26ma gdje ces Vidica dovoditi, nismo mi smijesan klub. Znalci procijenili, isti oni koji rigaju vatru nakon par losih utakmica i lose igre, ruku na srce sto jeste jeste.
- luckystrike
- Kontakt:
Šta mislite, ili možda neko tačno zna, kol'ko prima Rođeni i kol'ko je para u njega uloženo?
.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 28 feb 2024, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sto ovaj bot i dalje ovde pise? 90% posta protiv igraca, kluba.....
Jbo MandićaAVNOJ je napisao/la: ↑28 feb 2024, 09:33Kako sad ovaj Mandić govori da nema ništa?Senner je napisao/la: ↑26 feb 2024, 20:37Napravljena je kompletna projektna dokumentacija. Odabran je izvođač radova, nadzorni organ, rok gradnje i finansije naravnoAVNOJ je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:42Od ideje do realizacije, poznavajuči naše društveno uređenje, je dug predug put.
Ne zaboravite da je prije nekoliko godina jedan ublehaš isto tako imao idejno riješenje za neke viseče tramvaje kroz grad i tu ideju pretstavljao kao lako izvidivu i sasvim realnu.
Tako i sa ovim riješenjem je raja s pravom skeptična jer smo se do sada bezbroj puta opekli.
Po meni greška je što se izišlo samo sa idejnim riješenjem, ako im je već Općina dala saglasnost za planiranje zašto nije napravljena kompletna projektna dokumentacija za cijeli projekat, sa fazama izgradnje i realizacije, pa čak i sa nekim izvođačem radova koji bi garantovao neke rokove i načine izgranje. Onda i finasije, troškove svega toga, koliko bi klub učestvovao u tome šta se traži od vlasti kako i u kojem smislu oni tu trebaju učestvovati.
Da je klub spreman 100% za projekat i da se loptica prebaci na vlast i ako se negdje pojavi problem da se može prstom pokazati ko i gdje koči projekat.
Jednostavno, da klub kaže evo gospodo mi smo spremni do vas je.
Pozitivno je što ideja nije megalomanska, realno izvodiva i što se konačno okrenulo ka kategorizaciji a ne kao što pojedini pišu o natkrivanju 15.000 sjedečih mjesta a klub ima 5.000 članova.
U realizaciju treba krenuti još večeras, sutra čemo već kasniti jedan dan.
Jedino što mi smeta i što je izazvalo polemiku je to da ovo kino od prezentacije (ne znam zašto) pokazuje da dijelovi istoka nisu natkriveni što nebi trebao biti slučaj ako se gleda glavni projekat.
Samo da radovi krenu, jedno po jedno ako Bog da. Sljedeća tribina u drugim fazama bi trebao biti SJEVER!
Još da tetke krenu igrati i prestanu glumiti balerine na terenu bilo bi top![]()
UEFA-a, Mirvić...
Nesto sam optimistican i uvjeren sam da cemo minimum ostati neporazeni veceras.
Neozbiljan si prijatelju.Senner je napisao/la: ↑28 feb 2024, 17:08Jbo MandićaAVNOJ je napisao/la: ↑28 feb 2024, 09:33Kako sad ovaj Mandić govori da nema ništa?Senner je napisao/la: ↑26 feb 2024, 20:37
Napravljena je kompletna projektna dokumentacija. Odabran je izvođač radova, nadzorni organ, rok gradnje i finansije naravno
Jedino što mi smeta i što je izazvalo polemiku je to da ovo kino od prezentacije (ne znam zašto) pokazuje da dijelovi istoka nisu natkriveni što nebi trebao biti slučaj ako se gleda glavni projekat.
Samo da radovi krenu, jedno po jedno ako Bog da. Sljedeća tribina u drugim fazama bi trebao biti SJEVER!
Još da tetke krenu igrati i prestanu glumiti balerine na terenu bilo bi top![]()
![]()
Malo sam dans više istražio u vezi ovog cijelog projekta.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Da pokusam pogoditi sastav?
Iliev, Keremah, Soldo,Djurickovic, Durakovic, Buljubasic, Julardzija, Andjusic, Hasic, Penaranda i Renan
Iliev, Keremah, Soldo,Djurickovic, Durakovic, Buljubasic, Julardzija, Andjusic, Hasic, Penaranda i Renan
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- skullcrusher
- Kontakt:
[SVI NA DERBI]
Kao što je bila praksa i za prethodni derbi, prodaja ulaznica za predstojeće gostovanje na Grbavici će se vršiti u četvrtak i subotu u periodu od 12:00 do 20:00h u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija.
PREDUSLOV za preuzimanje ulaznice je aktivno članstvo u FK Sarajevo za 2024. godinu.
Jedna osoba može kupiti jednu ulaznicu nakon predočenja važeće članske karte FK Sarajevo i identifikacionog dokumenta koji moraju glasiti na isto ime. Ukoliko niste u mogućnosti lično kupiti ulaznicu, moguća je kupovina od strane druge osobe, ali samo uz predočenje članske karte i identifikacionog dokumenta osobe za koju kupuje.
VAŽNA NAPOMENA: Za sve one koji pored članske karte FK Sarajevo posjeduju i člansku kartu UNFKS za 2024. godinu, ulaznice će biti REZERVISANE DO ČETVRTKA. U slučaju da sve ulaznice rezervisane za članove UNFKS ne budu prodate zaključno sa četvrtkom, ostatak ulaznica do isteka zaliha će biti na raspolaganju za prodaju u subotu osobama koje nisu članovi UNFKS.
Također, učlanjivanje će biti omogućeno i u četvrtak prilikom prodaje ulaznica. Članstvo u UNFKS za 2024. godinu iznosi 10,00 KM.
NAPOMINJEMO DA JE MOGUĆE KUPITI SAMO JEDNU ULAZNICU UZ JEDNU ČLANSKU KARTU.
CIJENA KARTE ZA UTAKMICU JE 12,00 KM.
Kao što je bila praksa i za prethodni derbi, prodaja ulaznica za predstojeće gostovanje na Grbavici će se vršiti u četvrtak i subotu u periodu od 12:00 do 20:00h u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija.
PREDUSLOV za preuzimanje ulaznice je aktivno članstvo u FK Sarajevo za 2024. godinu.
Jedna osoba može kupiti jednu ulaznicu nakon predočenja važeće članske karte FK Sarajevo i identifikacionog dokumenta koji moraju glasiti na isto ime. Ukoliko niste u mogućnosti lično kupiti ulaznicu, moguća je kupovina od strane druge osobe, ali samo uz predočenje članske karte i identifikacionog dokumenta osobe za koju kupuje.
VAŽNA NAPOMENA: Za sve one koji pored članske karte FK Sarajevo posjeduju i člansku kartu UNFKS za 2024. godinu, ulaznice će biti REZERVISANE DO ČETVRTKA. U slučaju da sve ulaznice rezervisane za članove UNFKS ne budu prodate zaključno sa četvrtkom, ostatak ulaznica do isteka zaliha će biti na raspolaganju za prodaju u subotu osobama koje nisu članovi UNFKS.
Također, učlanjivanje će biti omogućeno i u četvrtak prilikom prodaje ulaznica. Članstvo u UNFKS za 2024. godinu iznosi 10,00 KM.
NAPOMINJEMO DA JE MOGUĆE KUPITI SAMO JEDNU ULAZNICU UZ JEDNU ČLANSKU KARTU.
CIJENA KARTE ZA UTAKMICU JE 12,00 KM.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ja zadovoljan ako bude 1 sut u okvir gola. Jos ako uvežu 3 tačna pasa zaredom i naprave barem 1 akciju pa nema dalje stvarno.
Podrska!
Podrska!
Vidic ko Haland trpan

Samo istražuj brat moj, ja sam dao i formaciju o istoku davno i rekao šta znam i to je to. Ako si istražio onda nam daj informacije koje ja nisam pružio
Da je uzeti večeras, a u konačnoci da nešto i osvojimo ove sezone to je važno.
Za stadion se pokrenulo s mrtve tačke i to je NAJVAŽNIJE od svega!
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 28 feb 2024, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nema sastava jos
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Confiance, HZbec, JuricaSpindl, Kyle88, misstianopenaldo, PapakIzSa, plisek, Suki46, WeekendOffender i 124 gosta.