Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta smo docekali da Kontrasvih nekom govori da je "portparol grupe" 

-
- Kontakt:
Bolan ja sam jedino spomenuo da ste oteli dijete. To nije nikakva laz niti zamjena teza. I ti se jadan satra opravdavajuci to. Evo da jos jednom kazem, ja nemam nista sa grupom Horde Zla, kamo li da predstavljam nekoga na forumu. Nadam se da ces sada sa razumom procitati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 15:50Ti si ovdje nasao glumiti portparola grupe jel te imalo blam?! Opcenito ste najvece placipicke ikad, svima je poznato da vazda zrtvu od sebe pravite i da preuvelicavate stvari x10. I sada si prvi ovdje pisao odmah poslije desavanja kako bi volio da u medije izadju, i par dana poslije naslovi “MANIJACI oteli DIJETE” jel mislis da ste nesto postigli, osim ovih par sabana iz zenice i ostalih vukojebina koji ce popusiti tu pricu mislim da vam je plan prop’o.
I kako uvijek iskacu sa “Cetnici, doci ce vam Oda, Izo roka”, to vam je vrhunac nemoci.![]()
A sto se tice portparola na forumima i drustvenim mrezama, o tome je dovoljno ispricano sa Go Pro aparaturom.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako nisi kad si slao pp da si iz jedne od vecih vasih podgrupaOsmaDolazi je napisao/la: ↑28 feb 2024, 17:30Bolan ja sam jedino spomenuo da ste oteli dijete. To nije nikakva laz niti zamjena teza. I ti se jadan satra opravdavajuci to. Evo da jos jednom kazem, ja nemam nista sa grupom Horde Zla, kamo li da predstavljam nekoga na forumu. Nadam se da ces sada sa razumom procitati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 15:50Ti si ovdje nasao glumiti portparola grupe jel te imalo blam?! Opcenito ste najvece placipicke ikad, svima je poznato da vazda zrtvu od sebe pravite i da preuvelicavate stvari x10. I sada si prvi ovdje pisao odmah poslije desavanja kako bi volio da u medije izadju, i par dana poslije naslovi “MANIJACI oteli DIJETE” jel mislis da ste nesto postigli, osim ovih par sabana iz zenice i ostalih vukojebina koji ce popusiti tu pricu mislim da vam je plan prop’o.
I kako uvijek iskacu sa “Cetnici, doci ce vam Oda, Izo roka”, to vam je vrhunac nemoci.![]()
A sto se tice portparola na forumima i drustvenim mrezama, o tome je dovoljno ispricano sa Go Pro aparaturom.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vidi novokoponovanog Bota@titotito grad sto se raspojasao?!
Vjerovatno radi na normu -po upisu posta.
Zanimljivo je meni pravo kolko smo samo nabili kompleks
Svim navijačima željezničara kroz historiju!
Po svim forumima puna usta Pitara.Lijepi strah kroz generacije
Od kanticara pa do danas.
Pitari ovo,pitari ono od lobotomije pa do ovde.
Nemoj samo da dodju na derbi organizovano
“Pa da zagalame”!
Lijepi strah.Od djeda preko oca pa na sina

“Pa da zagalame”!

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Posto neces na derbi sigurno, evo vikend akcija u Lukavici pa vidi ima li sta dobroPitarsam je napisao/la: ↑28 feb 2024, 17:33Vidi novokoponovanog Bota@titotito grad sto se raspojasao?!
“Pa da zagalame”!
![]()

Razmisljas li da odes na ratiste u Ukrajinu ?! Da malo osjetis prijateljsko okruzenje i prijateljsku atmosferuZeko87 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:12Meni je granica kroz dnevnu prošla, a spavača je Brčko distrikt...napoleon72 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 12:43Nemoguce odredit, pa evo covjeku pitaru sin navija za Zelju.Mostarac12345 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 12:19Ima li neko sliku od ovih pitara ili strumfova da vidimo koje naselje pripada u Sarajevu kaze ovaj jedan manijaci na Ilidzi to ti je isto ko u nas u Mostaru sve osim Ilića,Bune i prema Čitluku sve ostalo je RA![]()

-
- Kontakt:
Je li kontrasvih rijesio jos jedan navijacki problem ili da se vratim kad rijesi. Mislim da na kraju sezone zasluzuje neku simbolicnu nagradu od Manijaka
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
ja koliko znam marelice ste dobili kod arene kad je fucal bio eno jos zuba ima oko prugeTitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:00Spojiti horde zla lesinare robijase je nesto samo sto kompleksi moguipak bi rekao da je zajednicki motiv ovih grupa dobre batine od TM
Ostao je jos komadic Mentalita Robije na jugu pokupi to usput.nicaze95 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 18:41ja koliko znam marelice ste dobili kod arene kad je fucal bio eno jos zuba ima oko prugeTitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:00Spojiti horde zla lesinare robijase je nesto samo sto kompleksi moguipak bi rekao da je zajednicki motiv ovih grupa dobre batine od TM
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Da nam svaki sudija bude ko Peljto, kakva bi tek liga bila.. Doktorski.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
A nije penal bio ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Samo treba početi da im daje žute kartone za ovaj pritisak i mahanje rukama. Pitarska posla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoće ovi penal kao protiv Zrinjskog što su dobili
Hahahahahaj
Hahahahahaj
-
- Kontakt:
Sad vidimo da su 2 penala bila cista
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
ostalo je i ljubav se zvala imenom tvojimKamaga11 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 18:58Ostao je jos komadic Mentalita Robije na jugu pokupi to usput.nicaze95 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 18:41ja koliko znam marelice ste dobili kod arene kad je fucal bio eno jos zuba ima oko prugeTitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:00Spojiti horde zla lesinare robijase je nesto samo sto kompleksi moguipak bi rekao da je zajednicki motiv ovih grupa dobre batine od TM
Ne zayebavajte, penal za pitarluk se nije svirnuo.
Peljto se ponovo gubi ko abdest. Nije on toliko dobar sudija, koliko ga mediji uzdizu.
Peljto se ponovo gubi ko abdest. Nije on toliko dobar sudija, koliko ga mediji uzdizu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 feb 2024, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Rukometni klub bojac...Peljto ne smije da vidi.
Petljto jedan od najboljih evropskih sudija, a ovi navikli da im se sve svira 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav si ti bolesnik hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO