+1BordoBBoja je napisao/la: ↑28 feb 2024, 22:55I ono sto je jos vaznije, ako ne bude tog gola do poluvremena, da publika ne bude stoka i ne laju ko psi sa tribina, nego da damo podrsku jos vise i jos jace tadbordobijeli je napisao/la: ↑28 feb 2024, 22:53Napisano kad su izvučeni parovi kupa, utakmica kakava se mogla i ocekivati. U revanšu 50:50 ma da smo mi pod pritiskom morat cemo ganjati taj gol a nismo bas dobri kad moramo kreirati a ako ne zabiješ u prvom pol gol vec nervoza publike, igraca. Bit ce teška utakmica al moraju pokazati muda, karakter i proći Borca. Prvo zeljo mislim da nam odgovaraju i da smo spremnija ekipa da ih ritmom trebamo dobiti. Vamos Rajvosa, gazi molere.bordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2024, 12:30Vinko ce igrati na nulu i kuci i u gostima, zatvoreno i cekat gresku ili prekid da zabiju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Julardzija pomeo. A nadam se se da neko iz uefe prati ovog uhljupa od peljte. Kako ono moze suditi evropu a ovdje ovakav ljigo biti nije mi jasno
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ilija PeljtoAngelDiMaria je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:12Julardzija pomeo. A nadam se se da neko iz uefe prati ovog uhljupa od peljte. Kako ono moze suditi evropu a ovdje ovakav ljigo biti nije mi jasno
- luckystrike
- Kontakt:
Imal' igdje ijedan članak o peljtinim greškama?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nema, čekamo da ga krenu jos braniti kako kenfer sudio nocss
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- luckystrike
- Kontakt:
Ma ja. Da im se ne zamjeri i ne dođe na podkast.
-
- Kontakt:
Muhamed Šahinović jedan je od nas !!!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jel neko od vas bio na utakmici mimo Hordi? Je li istina da je naš igrač gađan bakljom ili njihov nije mi jasno, tako pišu iz Banja Luke?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Svaka cas Djurickovicu,udaraj kad vec hice tucu svaku tekmu,ovaj Matanovic kao da nije crnogorac
Ko da gledam, sudit ce nam i revanš.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni Matanović nije loš koliko neki ljudi pišu. Nije ni fenomenalan, nije ni preloš, sredina neka.
Dati mu prostora i ja vjerujem da može još napredovati.
Ja od Krdžalića očekujem da do kraja sezone digne formu, da nam bude od koristi.
Od Eldara ništa nisam očekivao, a danas se trudio, vidi se da mu fali minuta, ali mogao bi baš dobar biti.
Penaranda borben također, koristan bio dosta, nije previše komplikovao.
Ja od Krdžalića očekujem da do kraja sezone digne formu, da nam bude od koristi.
Od Eldara ništa nisam očekivao, a danas se trudio, vidi se da mu fali minuta, ali mogao bi baš dobar biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- f0rest1946
- Kontakt:
Miomira treba na zadjeg veznog i dati mu kapitensku traku, momak je zvijer i gine za klub!
Ocito da ekipa ima kvalitet, samo da se posloze glave u ekipi
matanovica da smo veceras izvadili i ubacili mustafica, izgubili bi visinu u veznom redu i ubio bi nas borac koji igra upravo ovako
tako da ne pisete gluposti o mustaficu koji ne moze igrati ovakve utakmice jer skok, duel i predaja lopte na duze pasove mu nisu bas za pohvaliti
matanovica da smo veceras izvadili i ubacili mustafica, izgubili bi visinu u veznom redu i ubio bi nas borac koji igra upravo ovako
tako da ne pisete gluposti o mustaficu koji ne moze igrati ovakve utakmice jer skok, duel i predaja lopte na duze pasove mu nisu bas za pohvaliti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Tri utakmice s Borcem sve x gdje ni jednu utakmicu nismo bili lošiji vjerovatno malo i bolji, realno podjednake ekipe. A oni 20 bodova vise

Haj neka nisam samo ja primjetio ovo za matanovica, mislim da je on povukao loptu u prvom poluvremenu kad je pretrcao pola terena. Momak za svoju visinu ima odlicnu tehniku. Moglo bi nesto biti od njegaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:48Meni Matanović nije loš koliko neki ljudi pišu. Nije ni fenomenalan, nije ni preloš, sredina neka.
Nigdje nasih novinara kad odigramo dobro borbenoni kad na pokradu sudije da napisu nesto samo miševi izadju kad se kiksa i samo da unose nemir i sve tjeraju kerovi... A matanovic solidan u prvom lijepo iznio loptu par puta, dug korak visok snazan bice to dobro treba vremena momcima da udju u formu... Srce na teren!
Peljto moze sta hoce. Vico i Čeferin jarani. Da Peljto dosudi penal zbog prekrsaja na centru, ako tako Vico želi, ne možeš tu nista. Mozes poslati Uefi pismo, ali ce sa njim samo guzicu obrisati.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:12Julardzija pomeo. A nadam se se da neko iz uefe prati ovog uhljupa od peljte. Kako ono moze suditi evropu a ovdje ovakav ljigo biti nije mi jasno
Nesmije nas ovaj remi dic u nebesa i da nas onda kone prizemlje..
Uzet federalca sa anexsa i onda popisat im se po mulalicu..tek tad bi imali neke sanse da Vicu zeljkovica karamo..
Samo da se obratim Edinu Isanovicu kita pusacu marijanu miailovicu navijacu ajduka i veleza..
“ JA UVJEK ISKRENO GOVORIM” jel tako Marijane, ja pofalim uvjek kad treba” jel tako
Kaze frajer balta serbedzic zeljkovic bolji is d djuruckovica julardzije hasica
Kaze otjerani a ljudi posudjeni, i sto je najgore covjek radi na nekom poluprofesionalnom portalu i daje sebi za pravo da se petlja u TRENERSKI POSAO U POSAO SD I PLUS POSTAO vidovit, procjenio krdzalica nakon 0 minuta igre i Eldar nakon 15 min.
Ismire samo posvom tipovi ko ovi kvazi novinari ti ga mogu samo obrijat i namazat brionom
Ilijev 10x bolji od ublehe SEHINOVICA, nebi me zacudio da nam donese kup na svoim ledjima bolji nego kova
MATANOVIC dosad nije pokazao da je pojacanje ali imam fin osjecaj da bi mogo procepit, zna iznijet loptu visina super cinimi se da ima pileci sut i ima ispod prosjecnu inteligenciju kod dicision meking
Eldar, LICIMI mi NJEGOV STIL IGRE NA RAHMANOVICEV MINUS MUDA, al tehnicki cak zanijansu bolji nekako meksa kontrola lopte nego u rahmanovica..
Krdzalic 0 minuta nista
Djurickovic kapiten 1/1, dobar igrac karakter prgav i razlikuje se od ostali u tome sto ima mosnje a ne vagine ko ostali
Keremah ok
Renan u padu forme, sreca, treba ibricic da isprinta novi 3 godisnji ugovor sa istim primanjima dok nije procepio
Pena VEOMA DOBAR , obavezno pussy lovera klupirat kad pocne gluposti radit, danas je dokazao da moze kad hoce
Julardzija ok
Radovic ok
Soldo ok treba da se stidi ako ga dedo Anicic sa jednom nogom izbaca iz orvih 11
Jel iko pratio cinimi se prvo poluvrijeme kako se ziljkic na klupi uvuko su onaj limeni tunel od rezervnih igraca ko neki imigrant..
Buljubasic ispod ok solidno
Hasic ocito malo je izgubio glavu, malo vise klupe da se dohaviza i skonta da je u besiktas radi srece i da istanbul nece vidjet vise ni na slici, ida nije mesi
Andjusic ok, momku bi definitivno dao 15-20% vise minutaze nebitno odkoga to treba odkinut
Sad FOKUS NA FEDERALCA,
Uzet federalca sa anexsa i onda popisat im se po mulalicu..tek tad bi imali neke sanse da Vicu zeljkovica karamo..
Samo da se obratim Edinu Isanovicu kita pusacu marijanu miailovicu navijacu ajduka i veleza..
“ JA UVJEK ISKRENO GOVORIM” jel tako Marijane, ja pofalim uvjek kad treba” jel tako
Kaze frajer balta serbedzic zeljkovic bolji is d djuruckovica julardzije hasica
Kaze otjerani a ljudi posudjeni, i sto je najgore covjek radi na nekom poluprofesionalnom portalu i daje sebi za pravo da se petlja u TRENERSKI POSAO U POSAO SD I PLUS POSTAO vidovit, procjenio krdzalica nakon 0 minuta igre i Eldar nakon 15 min.
Ismire samo posvom tipovi ko ovi kvazi novinari ti ga mogu samo obrijat i namazat brionom
Ilijev 10x bolji od ublehe SEHINOVICA, nebi me zacudio da nam donese kup na svoim ledjima bolji nego kova
MATANOVIC dosad nije pokazao da je pojacanje ali imam fin osjecaj da bi mogo procepit, zna iznijet loptu visina super cinimi se da ima pileci sut i ima ispod prosjecnu inteligenciju kod dicision meking
Eldar, LICIMI mi NJEGOV STIL IGRE NA RAHMANOVICEV MINUS MUDA, al tehnicki cak zanijansu bolji nekako meksa kontrola lopte nego u rahmanovica..
Krdzalic 0 minuta nista
Djurickovic kapiten 1/1, dobar igrac karakter prgav i razlikuje se od ostali u tome sto ima mosnje a ne vagine ko ostali
Keremah ok
Renan u padu forme, sreca, treba ibricic da isprinta novi 3 godisnji ugovor sa istim primanjima dok nije procepio
Pena VEOMA DOBAR , obavezno pussy lovera klupirat kad pocne gluposti radit, danas je dokazao da moze kad hoce
Julardzija ok
Radovic ok
Soldo ok treba da se stidi ako ga dedo Anicic sa jednom nogom izbaca iz orvih 11
Jel iko pratio cinimi se prvo poluvrijeme kako se ziljkic na klupi uvuko su onaj limeni tunel od rezervnih igraca ko neki imigrant..
Buljubasic ispod ok solidno
Hasic ocito malo je izgubio glavu, malo vise klupe da se dohaviza i skonta da je u besiktas radi srece i da istanbul nece vidjet vise ni na slici, ida nije mesi
Andjusic ok, momku bi definitivno dao 15-20% vise minutaze nebitno odkoga to treba odkinut
Sad FOKUS NA FEDERALCA,
- TurkishAirlines
Kad borcu sudi neki srbin protiv nas ili dr, to je navlacenje zivotom.
I onda ode balija u seher Banja luku i osteti te ocigledno. Ne trazimo da nas pripazite, ali sudi ono sto jeste i sto vidis
Pa balije, yebem vam ja mater prodanu !!!
I onda ode balija u seher Banja luku i osteti te ocigledno. Ne trazimo da nas pripazite, ali sudi ono sto jeste i sto vidis
Pa balije, yebem vam ja mater prodanu !!!
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.