Jeste istina, Penaranda pogođen u rame, kad je krenula ona gužva.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Jes,jednim potezom dosao sa centra sa loptom do njihovog skoro sesnaesterca.boki86 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:56Haj neka nisam samo ja primjetio ovo za matanovica, mislim da je on povukao loptu u prvom poluvremenu kad je pretrcao pola terena. Momak za svoju visinu ima odlicnu tehniku. Moglo bi nesto biti od njegaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:48Meni Matanović nije loš koliko neki ljudi pišu. Nije ni fenomenalan, nije ni preloš, sredina neka.
Dati mu prostora i ja vjerujem da može još napredovati.
Ja od Krdžalića očekujem da do kraja sezone digne formu, da nam bude od koristi.
Od Eldara ništa nisam očekivao, a danas se trudio, vidi se da mu fali minuta, ali mogao bi baš dobar biti.
Penaranda borben također, koristan bio dosta, nije previše komplikovao.
Navikao Vranjes da davi a da mu niko ne vrati mamu hebo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Iliev je skinuo onaj zicer u prvom pol.momački. Trenutak utakmice sigurno. Koja mačka od golmana, drži nas u kupu i protiv ŠB nas izvadio od još veće blamaže.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Odavno boljeg golmana nismo doveli.Odlicno prati igru i komanduje odbranom vidi se to iskustvo.Svaka cast ko ga je naso i doveo.Valjat ce nam na duge staze vjerujte
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Golman za sada odličan.
Degaziranje lopte nogom slabija strana.
Znaci ide opet da ponovimo!!!
Golman
Jablan-jablan-jablan-jablan
Jablan -jablan-jablan
———————————————————linija centra
Andjusic(Hasic?ckapi)
Renan. Pena
Samo strpljivo čekati da Akrapovi ratnici napadnu i
Ostalo će se samo otvoriti i pokazati.
Golman
Jablan -jablan-jablan
Andjusic(Hasic?ckapi)
Renan. Pena
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ma ono što je najvažnije, prati igru i siguran je na golu. Ne moramo strepiti kod svakog prekida da će izletiti i ostaviti prazan gol ili da mu ispadne lopta. Na duge staze, bar 10 bodova će nam sačuvati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:40Odavno boljeg golmana nismo doveli.Odlicno prati igru i komanduje odbranom vidi se to iskustvo.Svaka cast ko ga je naso i doveo.Valjat ce nam na duge staze vjerujte
Jel ustalo ono pašče štrumfovsko ? Da je bio pravi nebi ni došlo do one intervencije Ilijeva. Pred kraj utakmice je max šiljio. 

Tek neki dan sam saznao da je bio rezerva Petru Čehu u finalu Evropske lige 2019. Mislim da je prvi igrač u historiji naše lige, koji ima medalju iz nekog evropskog klupskog finala.tabba77 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:44Ma ono što je najvažnije, prati igru i siguran je na golu. Ne moramo strepiti kod svakog prekida da će izletiti i ostaviti prazan gol ili da mu ispadne lopta. Na duge staze, bar 10 bodova će nam sačuvati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:40Odavno boljeg golmana nismo doveli.Odlicno prati igru i komanduje odbranom vidi se to iskustvo.Svaka cast ko ga je naso i doveo.Valjat ce nam na duge staze vjerujte

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nista novo nisi rekao sto vec ne znamo. i dalje je supak koji je mogao biti legenda naseg fudbala na posten nacin, ovako supak i pamticu ga po tome sto je iz sarajeva a prodao se i silji borcuLavcina je napisao/la: ↑29 feb 2024, 06:31Peljto moze sta hoce. Vico i Čeferin jarani. Da Peljto dosudi penal zbog prekrsaja na centru, ako tako Vico želi, ne možeš tu nista. Mozes poslati Uefi pismo, ali ce sa njim samo guzicu obrisati.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:12Julardzija pomeo. A nadam se se da neko iz uefe prati ovog uhljupa od peljte. Kako ono moze suditi evropu a ovdje ovakav ljigo biti nije mi jasno

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
E u sta ti gledas prijatelju da mi je znati. Degaziranje lopte mu je vjerovatno i najaca strana. Pogadja u oko sa loptama bar 7/10 ispucavanja. Ne sjecam se da smo boljeg golmana imali u tom segmentu.Pitarsam je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:43Golman za sada odličan.
Golman
Jablan -jablan-jablan
Andjusic(Hasic?ckapi)
Renan. Pena
Evo ne znam kako su ostali to vidjeli ali prosto ne mogu da vjerujem da si mu to naveo kap losiju stranu.
Ps samo kako brani a ima povredu? Zar nije hrasnicka ubleha oprala pare na njemu? Forumsko lijecenje frustracija
Imao je jedan izlet u prazno u drugom poluvremenu ali se uspio vratiti na vrijeme. Drži nas u kupu i to je to. Dobra odbrana golmana ti može biti okidač za podiznje igre morala na terenu skoro kao i pogodak.tabba77 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:44Ma ono što je najvažnije, prati igru i siguran je na golu. Ne moramo strepiti kod svakog prekida da će izletiti i ostaviti prazan gol ili da mu ispadne lopta. Na duge staze, bar 10 bodova će nam sačuvati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:40Odavno boljeg golmana nismo doveli.Odlicno prati igru i komanduje odbranom vidi se to iskustvo.Svaka cast ko ga je naso i doveo.Valjat ce nam na duge staze vjerujte
Inače, Ilijev je došao povrijeđen i doktori koji nisu htjeli dati saglasnost za njegov potpis su dobili otkaz jer je on samo još jedan od menadžerskih talova Mirvića

Što bi rekli forumski dušebrižnici.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Matanavić je par puta baš dobro iznio loptu i ono jednom napravio Borcu pometnju. Dobar je on igrač, treba mu malo još da se privikne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:48Meni Matanović nije loš koliko neki ljudi pišu. Nije ni fenomenalan, nije ni preloš, sredina neka.
Dati mu prostora i ja vjerujem da može još napredovati.
Ja od Krdžalića očekujem da do kraja sezone digne formu, da nam bude od koristi.
Od Eldara ništa nisam očekivao, a danas se trudio, vidi se da mu fali minuta, ali mogao bi baš dobar biti.
Penaranda borben također, koristan bio dosta, nije previše komplikovao.
Jednostavno taj sarajevski, bošnjački DNK kod nas ubi i čini donje uvijek kad smo nasuprot "anamo onih". Uvijek imamo ljude sa našim imenom koji rade posao sa podsvjesnom mišlju "nemoj da se naljute, i šta će onda Srbi reći". Imao je savršen položaj, tik ispred njega, situacija koju sve sudije sviraju igranje rukom ... i on se ne oglasi. Govorim o drugom igranju rukom, ne o prvom koje je eto napucana lopta direktno u lice, pogodila je inašeg na isti način itd.
Drugo igranje rukom je bila čista krađa. Sviranje Renanu faul u dobroj poziciji za gol isto tako. Nije prekinuo igru dok nam je igrač čitavu minutu ležao, sitni faulovi u korist Dodikovaca...
Jedino što je bilo dobro je što im nije davao faulove koje im ostale sudije sviraju u pravilu, ona bacanja na 18m, pustio je mušku duel igru.
Drugo igranje rukom je bila čista krađa. Sviranje Renanu faul u dobroj poziciji za gol isto tako. Nije prekinuo igru dok nam je igrač čitavu minutu ležao, sitni faulovi u korist Dodikovaca...
Jedino što je bilo dobro je što im nije davao faulove koje im ostale sudije sviraju u pravilu, ona bacanja na 18m, pustio je mušku duel igru.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ne znam jesi li gledao prvo poluvrijeme, ali on je svojim ispucavanjem gurnuo Penarandu 1 na 1 sa golmanom, drugo je to što je Penaranda pustio loptu da odskoči i pobjegla muPitarsam je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:43Golman za sada odličan.
Golman
Jablan -jablan-jablan
Andjusic(Hasic?ckapi)
Renan. Pena
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bez obzira na taj izlet, koji sam primjetio i ja, opet sam bio siguran da iz te “greške” nećemo primiti gol jer se uspio vratiti i da je lopta išla u gol odbranio bi je.AVNOJ je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:54Imao je jedan izlet u prazno u drugom poluvremenu ali se uspio vratiti na vrijeme. Drži nas u kupu i to je to. Dobra odbrana golmana ti može biti okidač za podiznje igre morala na terenu skoro kao i pogodak.tabba77 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:44Ma ono što je najvažnije, prati igru i siguran je na golu. Ne moramo strepiti kod svakog prekida da će izletiti i ostaviti prazan gol ili da mu ispadne lopta. Na duge staze, bar 10 bodova će nam sačuvati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 08:40
Odavno boljeg golmana nismo doveli.Odlicno prati igru i komanduje odbranom vidi se to iskustvo.Svaka cast ko ga je naso i doveo.Valjat ce nam na duge staze vjerujte
Inače, Ilijev je došao povrijeđen i doktori koji nisu htjeli dati saglasnost za njegov potpis su dobili otkaz jer je on samo još jedan od menadžerskih talova Mirvića![]()
Što bi rekli forumski dušebrižnici.
A to je taj golman, znam da su o nekome pričali, kontam još nije zaigrao jer je došao s povredom.

-
- Kontakt:
Peljtu treba protjerati iz Sarajeva majku mu prodanu!!!
vidim svrsavate na Ilieva. Sacekajmo da primi neki los gol pa da vidimo koje su vam psovke ostale, mada ste se dovoljno potrosili na Sahinovica.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa gdje nam je raja da otvara oci na temi, jel moguce da nakon dobre, vrlo dobre a ne odlicne partije nestanu, isceznu? kako providno..
pitar6785
za Renana si dobro, za ovog Isanovica CNn novinara, za pristup protiv seljkana i ostalo.
Iliev odbranio u maniru svjetskog golmana nema sta, procitana strana.. Prelomni trenutak ono je lakse zabiti nego fuliti. Covjek ima medalju takmicenja u kojem nikad nismo bili, o cemu mi pricamo? I neko je i taj transfer osporavao, pa ja bi sebi uskratio pravo pisanja po ovim forumima.
Ekipa pozitivno odgovorila, ako nije pobjeda nek nije ni poraz
normalno da nisu zaboravili fudbala, a bili smo poceli po staroj dobroj navici da kuhamo corbu, i kuhamo i kuhamo dok ne bi dobili, znamo svi koji epilog. Otjerali rascerali pa ovaj put i investitora.
Ko pogodi Penitu na kraju?
Sto se tice njega i njegove igre vidi se da mu je receno sta ne valja i odmah napredak.
Moze biti izuzetno opasan, samo da ga atmosfera na derbiju previse ne ponese, mogao bi im mnogo problema praviti. I tu obavezno, sto se prije lopte rjesavati jer ce ici u prvih 15 minuta izuzetno grubo i agresivno, znajuci kako smo reagovali na takve stvari u proteklom periodu. Ne nasjesti i pustiti ih da se otvore.
pitar6785

Iliev odbranio u maniru svjetskog golmana nema sta, procitana strana.. Prelomni trenutak ono je lakse zabiti nego fuliti. Covjek ima medalju takmicenja u kojem nikad nismo bili, o cemu mi pricamo? I neko je i taj transfer osporavao, pa ja bi sebi uskratio pravo pisanja po ovim forumima.
Ekipa pozitivno odgovorila, ako nije pobjeda nek nije ni poraz

Ko pogodi Penitu na kraju?
Sto se tice njega i njegove igre vidi se da mu je receno sta ne valja i odmah napredak.
Moze biti izuzetno opasan, samo da ga atmosfera na derbiju previse ne ponese, mogao bi im mnogo problema praviti. I tu obavezno, sto se prije lopte rjesavati jer ce ici u prvih 15 minuta izuzetno grubo i agresivno, znajuci kako smo reagovali na takve stvari u proteklom periodu. Ne nasjesti i pustiti ih da se otvore.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
DEJAN ILIEV!
Kako nema niti jedan snimak kada je Penaranda pogođen?
Kako nema niti jedan snimak kada je Penaranda pogođen?

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Stvarno, Iliev pravo iznenađenje. Siguran, refleksi top, izlazak na lopte sasvim solidan, visina i više nego dobra..
Sačekati još, ali ako ovako nastavi bez ikakvog razmišljanja aktivirati klauzulu za još 2 god ugovora
Sačekati još, ali ako ovako nastavi bez ikakvog razmišljanja aktivirati klauzulu za još 2 god ugovora

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.