Premijer liga BiH - aktuelno
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Smeće u rangu Havaza. 

-
- Kontakt:
Avaz je za ove..
Velež (V), najveći od svih trabant velikana
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hahah razlika je u tome što ja nemam problem reći da je lakrdija bila u našu korist. Penali protiv Slobode po pravilu trebali bit vraćani kao i jučerašnji penal Jedinstva, a ti si se očito našao uvrijeđen jer sam rekao da vam je Sivac poklonio evropu pa sad to pokušavaš opravdat sa "pa i vama navlače"19vendetta87 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:22Jel se racuna kao sudijska lakrdija kad izgubis 1:3, a trebao si 1:5 izgubiti da je sve regularno bilo?Zutti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:18Sivac sudi? Jel to onaj što im je evropu donio lakrdijom protiv Veleža prošle sezone? Jučer Peljtino uzaludno brukanje jer mališan iz platonove ni tako ne može Diva pobijediti. Sad je red da vidimo jesu li nas kone sposobne pobijediti makar kad imaju sudijsku podršku na svom terenu.
Ili kad sudija napravi lakrdiju na penalima ili se lakrdije odnose samo na 90min igre?

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Tako je, bas je ta jedna utakmica bila okidac za Evropu.Zutti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 21:34Hahah razlika je u tome što ja nemam problem reći da je lakrdija bila u našu korist. Penali protiv Slobode po pravilu trebali bit vraćani kao i jučerašnji penal Jedinstva, a ti si se očito našao uvrijeđen jer sam rekao da vam je Sivac poklonio evropu pa sad to pokušavaš opravdat sa "pa i vama navlače"19vendetta87 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:22Jel se racuna kao sudijska lakrdija kad izgubis 1:3, a trebao si 1:5 izgubiti da je sve regularno bilo?Zutti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:18Sivac sudi? Jel to onaj što im je evropu donio lakrdijom protiv Veleža prošle sezone? Jučer Peljtino uzaludno brukanje jer mališan iz platonove ni tako ne može Diva pobijediti. Sad je red da vidimo jesu li nas kone sposobne pobijediti makar kad imaju sudijsku podršku na svom terenu.
Ili kad sudija napravi lakrdiju na penalima ili se lakrdije odnose samo na 90min igre?![]()
Fk Željezničar.
Ne postoji niti jedan klub kojem je sudija direktno svojom namjernom odlukom donio toliko novca. Trebaju mu spomenik napravati ispred sjeverne tribine.Zutti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 21:34Hahah razlika je u tome što ja nemam problem reći da je lakrdija bila u našu korist. Penali protiv Slobode po pravilu trebali bit vraćani kao i jučerašnji penal Jedinstva, a ti si se očito našao uvrijeđen jer sam rekao da vam je Sivac poklonio evropu pa sad to pokušavaš opravdat sa "pa i vama navlače"19vendetta87 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:22Jel se racuna kao sudijska lakrdija kad izgubis 1:3, a trebao si 1:5 izgubiti da je sve regularno bilo?Zutti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:18Sivac sudi? Jel to onaj što im je evropu donio lakrdijom protiv Veleža prošle sezone? Jučer Peljtino uzaludno brukanje jer mališan iz platonove ni tako ne može Diva pobijediti. Sad je red da vidimo jesu li nas kone sposobne pobijediti makar kad imaju sudijsku podršku na svom terenu.
Ili kad sudija napravi lakrdiju na penalima ili se lakrdije odnose samo na 90min igre?![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Pa jeste bukvalno ta tekma je bila glavna.Pablo11 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:00Tako je, bas je ta jedna utakmica bila okidac za Evropu.Zutti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 21:34Hahah razlika je u tome što ja nemam problem reći da je lakrdija bila u našu korist. Penali protiv Slobode po pravilu trebali bit vraćani kao i jučerašnji penal Jedinstva, a ti si se očito našao uvrijeđen jer sam rekao da vam je Sivac poklonio evropu pa sad to pokušavaš opravdat sa "pa i vama navlače"19vendetta87 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:22
Jel se racuna kao sudijska lakrdija kad izgubis 1:3, a trebao si 1:5 izgubiti da je sve regularno bilo?
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
U sarajevskom derbiju, 0-0 i 15 žutih i 2 crvena.
Nadam se da će Vlado može Bandiću otkinuti bar bod.
I da 09 može izaći neporažena iz Tuzle.
I naravno, poraz Goška.
Nadam se da će Vlado može Bandiću otkinuti bar bod.
I da 09 može izaći neporažena iz Tuzle.
I naravno, poraz Goška.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
To ste već potrošili sad u borbi za opstanak,za sedmo mjesto vam treba duplo više,a za četvrto nemate šansu zadugonastrojeni21 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:14Koliko nam jos miliona za 4 mjesto treba, vi to najbolje znate.
-
- Kontakt:
Vi ste medji 4 najskuplje ekipe a borite se za opstanak,sami sebi ukopavate tom pricom o milionima. Ulozicemo 300 miliona sta je tebi ti problem,svakako moramo Mirvicu to vratiti ima Virtueli svesku nek kaze koliko smo duzni do sad?skullcrusher je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:15Pa jeste bukvalno ta tekma je bila glavna.Pablo11 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:00Tako je, bas je ta jedna utakmica bila okidac za Evropu.Zutti je napisao/la: ↑29 feb 2024, 21:34
Hahah razlika je u tome što ja nemam problem reći da je lakrdija bila u našu korist. Penali protiv Slobode po pravilu trebali bit vraćani kao i jučerašnji penal Jedinstva, a ti si se očito našao uvrijeđen jer sam rekao da vam je Sivac poklonio evropu pa sad to pokušavaš opravdat sa "pa i vama navlače"![]()
- MocMahale444
Bake muflon-levat salje Horde koje fasuju na svakom koraku 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Vazda smo vas derali od rata kao mlade majmune,jedino sto ste znali kao i sad zbost nekog,nije vazno jel u vrat,nogu,stomak nikad niste birali,vazda strah i vazda se noz morao nositi. Otmice su bile i ostale vasa specijalnost.MocMahale444 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:30Bake muflon-levat salje Horde koje fasuju na svakom koraku![]()
- MocMahale444
Hajde nek bude tako, iako ste primali fasungu ko biba prangiju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 23:06Vazda smo vas derali od rata kao mlade majmune,jedino sto ste znali kao i sad zbost nekog,nije vazno jel u vrat,nogu,stomak nikad niste birali,vazda strah i vazda se noz morao nositi. Otmice su bile i ostale vasa specijalnost.MocMahale444 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:30Bake muflon-levat salje Horde koje fasuju na svakom koraku![]()
Znaci najjace su orde zla

U akciju polaze s bismiletom i tekbirom na usnama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ovi mitomanski huligani su po policijskom izvještavaju
Pokazali nasilničko ponašanje “prema zaštitnoj ogradi na
autoputu”!
Pa šta je metalna ograda jadna skrivila?!
16 mitomana se skupilo u gluho doba noći,ko vampiri
izašli sa oklagijama,palicama.sjekirama,noževima i ostalim
Odbačenim predmetima da siluju i demontiraju zastitnu ogradu na auto-putu.
Cudna je to bolest-mitomanija
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!