FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 18:44

pa sta vi ocekujete od naseg kluba kad su nam baljak i merdanovic u omladinskom pogonu ahhahaha...
sto se tice danasnje tekme Pehlic je po meni bio nas najbolji igrac na terenu zajedno s kojasevicem u prvom djeluu (osim ono kontre naravno) u drugom djelu smo pali skorz niko nije igraoo al bas niko svi losi...sto se tice ledeta pa nezz koji ce nam **** on iskreno nakon ove tekme bolje da su maksumica vratili kad su vec i ovakvog ledeta.. takodzer ne mozemo zaboraviti i neke nase prilike gdje nismo stvarno imali srece jbg al u drugom djelu se stvarno vidjeli da smo lose fizicki spremni skrozz jbg navikli ovi nasi da ih hame spasava u ovakvim situacijama ..sto se tice kene ista igra kao i u zenici dosta trka al nezna stvarno nezna ....ispada i duro se s njim igrao u vezi odbijao se mali od njegaa...

mislim da je nasa sreca da je onaj dzidic dobio crveni jer mi nebi dali goo da je on ostao u igri pa tako se nicemu nebi ni nadala aa lijepi torlak ba ova dvojica zajedno s golmanom ravni 0 ... ba totalna neuigranost!!!!

al ovaj tim sa normalnim trenerom i fizickom spremom ima veliKi potencijal...

DA JE NAMA JOVIC PREKUCALI BI LIGUU!!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 mar 2011, 18:49

NO COMMENT ...uostalom sve je vidjeno jasno i moglo se gledati vec godinama. Ne isplati se ba sikirati vise ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 18:49

mma_hz je napisao/la:pa sta vi ocekujete od naseg kluba kad su nam baljak i merdanovic u omladinskom pogonu ahhahaha...
sto se tice danasnje tekme Pehlic je po meni bio nas najbolji igrac na terenu zajedno s kojasevicem u prvom djeluu (osim ono kontre naravno) u drugom djelu smo pali skorz niko nije igraoo al bas niko svi losi...sto se tice ledeta pa nezz koji ce nam **** on iskreno nakon ove tekme bolje da su maksumica vratili kad su vec i ovakvog ledeta.. takodzer ne mozemo zaboraviti i neke nase prilike gdje nismo stvarno imali srece jbg al u drugom djelu se stvarno vidjeli da smo lose fizicki spremni skrozz jbg navikli ovi nasi da ih hame spasava u ovakvim situacijama ..sto se tice kene ista igra kao i u zenici dosta trka al nezna stvarno nezna ....ispada i duro se s njim igrao u vezi odbijao se mali od njegaa...

mislim da je nasa sreca da je onaj dzidic dobio crveni jer mi nebi dali goo da je on ostao u igri pa tako se nicemu nebi ni nadala aa lijepi torlak ba ova dvojica zajedno s golmanom ravni 0 ... ba totalna neuigranost!!!!

al ovaj tim sa normalnim trenerom i fizickom spremom ima veliKi potencijal...

DA JE NAMA JOVIC PREKUCALI BI LIGUU!!!!
P.S. "KEBINI SMEKERI " SU POKAZALI KAKO SE NAVIJA I BODRI I KOD 3 0 PA TOKOM CJELE TEKME..!!
FK SARAJEVO.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 mar 2011, 18:50

Na otvaranju utakmice primimo dva naivna gola,greska nase odbrane..zatim..Avdic cini uslugu u nasu korist,da da
s obzirom da je crveni dobio igrac odbrane,samim tim vise prostora za nas,od Avdica se ionako ne ocekuje nesto..
Da ne cekas kraj sezone,ovo je pravi trenutak da okacis kopacke..Hvala ti,srcan si bio,doviđenja..
Slijedi nasa dominacija ali,bez rezultata..Tevez,pardon Kojasevic sebican..naravno,stize kazna..

Drugo poluvrijeme..na trenutak se vratili i kada ocekujes potpuni povratak..vratis se u realnost..fizicka spremnost..
Uglavnom nivo bh lige..
Na poluvremenu...na pitanje TV reportera,MV da li ce biti nekih promjena..odgovor:Naravno da ce biti!
Tu se slazemo Mirza,nadamo se da si mislio na iste promjene na koje i mi mislimo..Hvala ti,srcan si bio,doviđenja..

ima tu jos puno toga..nacin rada..ino angazman..omladinski pogon..

FCS INSTITUCIJA
F.K.SARAJEVO

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 mar 2011, 19:46

Pored svih problema u i oko kluba ono sto mene najvise razocarava je to sto NEMAMO IGRE!!! A kako cemo imati igru kad debil varesanovic ne umije postaviti igru, ne umije ni uvjezbavati akcije i taktiku za pojedine ekipe tipa zrinjskog. Umjesto da ti njih docekas jer im gori jer moraju ici prema naprijed ti naredis svojim igracima da srljaju naprijed i primis hrpu pacerskih golova - cak 6 u dvije utakmice a ukupno za 15 jesenskih tekmi si primio 12 ili 13!
On jadnik misli da ce prevariti navijace time sto tjera igrace da obezglavljeno idu naprijed na gostovanjima??

Pa stvarno je majstor, nema sta :lol: :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 mar 2011, 20:04

Sad ide fin raspored od 5 utakmica 4 kuci(racunam da cemo sa Olimpicom na Kosevu igrat),tako da ce ovo mirno do kraja proci,ono bzvz se nerviram a u globalu kad skontas neces ni gore ni dole,ganjas il drugo il trece mjesto,pratioci odozdo te nece stici jel te ganja Rudar itd kod njih je od danas do sutra i slicni,ove prve nemozes stici tako da je sve to relevantno mirno samo je pitanje zavrsavamo li drugi ili treci,a to nije toliko extra bitno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 20:05

ee dobro zeljo je danas izgubio znaci s obzirom da nam dolaze i da imamo 2 tekme kuci zaredom (gosti olimpicu) mislim da mozemo do drugog mjesta !!!

tesko al nije nemoguce mada s ovakvom igrom ni evropu ne zasluzujemo al kao sto vidimo ni drugi nisu nista bollji tako da se imamo pravo nadati ehe al jbt ga drugi il treci bili samo da evropu izborimo!!! :D :D
FK SARAJEVO.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 mar 2011, 20:06

Ma nista nije fino sa ovakvom igrom. Ima tu potencijala, imamo jako dobru ekipu ali to sto srljaju kao muhe bez glave je jedino stvar rahljavog trenera! Naravno da ce srljati kad se sprdaju na treningu.

A za ostale me ne interesuje, imaju oni svojih problema dovoljno. Vidite da se moraju vracati bodovi od proslih sezona. Nista nije slucajno...

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 20 mar 2011, 20:20

Nisam doso provocirat,al eo par rijeci...

Iako je prosla utakmica prosla uz sudacki previd,za 1-1,ja mislim da nemate sta rec na sudjenje danas,svaki gost bi pozelio onako sudjenja imali ste bar 15 faula na 20-25 metara,ne kazem da nije nijedan bio al par ih je sigurno bilo smjesnih.....
Pred kraj utakmice vam igrac treba dobit crveni al on daje zuti vjerovatno je konto dje ce dat 2 crvena,a i kraj utakmice.....

Utakmica za gledanje dobra 6 golova,2 crvena zivose igralo,sve u svemu dobra utakmica...

i da jos nadodam ovaj Kojasevic kod vas radi isto ono sto je Salcinovic kod nas neda loptu nikome koda je sam na terenu...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 20:21

niko se danas nije ni zalio na suđenje,svi smo rekli da smo losa ekipa...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 20 mar 2011, 20:24

padobranac1978 je napisao/la:niko se danas nije ni zalio na suđenje,svi smo rekli da smo losa ekipa...
ma nisam cito ovo prije puno stranica,samo sam napiso sta mislim.. ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2011, 20:26

padobranac1978 je napisao/la:niko se danas nije ni zalio na suđenje,svi smo rekli da smo losa ekipa...
Nismo losa ekipa..drugo je sto to nije poslozeno kako treba i sto je previse problema unutar kluba....igracki gledano,sarajevo je mozda i najkvalitenija ekipa...

fali jedan dobar spic...i drugi stoper...

I da..Dinu treba vratiti na gol..onaj Jovic je previse statican :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 20:31

igramo do kraja 7 kuci i 4 u gostima dok konkurent za drugo mjesto igra 5 kuci i 6 u gostima ...ee znaci imamo bolji raspored ehhehe ee nek i mi vise ovog proljeca mozemo reci da imamo bolji raspored ehhehe :D :D al sve bih dao da aBd vise sirokog dobijemo a sa Zeljom moze i remi ... :D :D
FK SARAJEVO.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 mar 2011, 20:32

E jbg da smo losa ekipa nismo da smo pehovi i da imamo loseg trenra to stoji.

Razlozi zbog koji treba zalizani otici:

1)Nije izborio evropu prosle godine
2)Nije dobio listicu
3)Nije dobio zelju
4)nije dobio "propalu" Slaviju
5)Izgubio od Borca na domacem terenu
6)U prvoj ekipi mi igraju penzioneri Ihtijarevic i Avdic dok nasa dijeca griju klupu.
7)Ispao iz kupa od listice
8)Nije mogao dobiti Drinu na nasem terenu
9)Glavni odgovorni za aferu virsla
10)Slagao da odlazi poslje Veleza
11)Uz podrsku 800 HZ nije mogao da izvuce bod u Zenici
12)Uz fer i kroektno sudjenje i povljne uslove za igru nije mogao da izvuce bod fenjerasu zrinjskom
13)Zbog njega nam propalo dovodjenje Paragvajca(mroao proci probu :roll: )
14)Pristao na povratak virslara Jahovica i Hamzagica
15)Nikada ne priznaje svoju gresku nego uvijek trazi izgovor.
16)Sa svojim puncem narpavio nam je FK Familiju
17)Dokle ???

I kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 20:35

mislio sam vise figurativno :) ma u sustini i nismo toliko losi,samo odbrana suplja u pm...

P.S.Sta sam rekao za Kojasevica,kao da ga je nafatala radijacija :lol:

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 20 mar 2011, 20:36

Sad dodjoh iz mostara,ukratko samo da kazem ono sto sam vidio od 13 minute kad sam usao do 82 min. kad sam izisao:sudije znaci uredan 100%,pehlic takodje,za ostale krivim varesanovica jer su to njegovi ljubimci,on ih priprema i placa,ja neznam trebali mu se vise objasnjavat,mozda mu teren nije danas odgovarao,pa nije mogao svoju "prepoznatljivu igra pas" da odigra,lik veze nema,bijedno i zalosno...i da murija danas ok,dabogda svima vako gostovanje bilo,bez incidenta ijednog...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2011, 20:39

Piksi je u par navrata bio sebican ali jedino je on bio opasan po gol Zrinjskog..nije ga trebo vadit....jedino je on nesto igro,ma koliko mu mi zamjerali sebicnost i slicno....

Ma nista..idemo dalje...mozemo na miru ispratit ostatak prvenstva,jer smo sigurni na mjestima koja "vode u Evropu"...pobjedit zelju i siroki i to je to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 20:41

ja mislim da je danas ostatak prvenstva ispracen....

FCS INSITUCIJA

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 mar 2011, 20:43

padobranac1978 je napisao/la:ja mislim da je danas ostatak prvenstva ispracen....

FCS INSITUCIJA
daj bolan stavi FKS ovo fcs me iritira :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 20:44

Megamon je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:ja mislim da je danas ostatak prvenstva ispracen....

FCS INSITUCIJA
daj bolan stavi FKS ovo fcs me iritira :mrgreen:

Nemoj biti takav :P

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 24 gosta.