Počelo je. Ako sa njima treba 3 za 3 bolje da odmah ispadnemo.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Sad poslije Zvijezde gostujemo Veležu 2 puta uzastopno.Dobro bi bilo da SARAJEVO IZGUBI KONTRA žELJE.MOGAO BI NAM VELEŽ MAKAR BOD DATI SADAKE.
Neću ići na Tušanj,i previše sam puta bio otrovan u ove dvije sezone.Hvala lijepo,što je dosta dosta je.TV se lahko ugasi.
Vala i ja se dvoumim da li da gledam uživo ili na TV( sa opcijom gašenja).Isao sam u Ugljevik da gledam prvu utakmicu koja je završila 1:1 ali nekako mi sad nije ugodan ni dolazak na Tusanj jer je praćenje utakmica TC postalo (pre)frustrirajuce.
Ne dolazak na utakmicu radi loših rezultata navijaču ne smije biti opcija.
Ja ću doći ako ikako budem mogao. Moj nedolazak ja opravdavam samo lošim vremenom, u mojim godinama moram misliti na zdravlje. Rezultati će doći kad tad.
Vrijeme će biti idealno. Nema opravdanja tačno i onako nas ima malo nego svi na stadion pa šta Bog da. Zauhar je nas 300 tinjak da im damo podršku. Tuzlac sramota je da ti nedodes a tu si pored stadiona.Beledija je napisao/la: ↑02 mar 2024, 07:09Ne dolazak na utakmicu radi loših rezultata navijaču ne smije biti opcija.
Ja ću doći ako ikako budem mogao. Moj nedolazak ja opravdavam samo lošim vremenom, u mojim godinama moram misliti na zdravlje. Rezultati će doći kad tad.
Nije u pitanju rezultat niti rezultati primarno.Ovdje se događa ubijanje fudbala i to je "zločin" i 0protiv fudbala i ljubitelja fudbala.Ja shvaćam šta Husić radi i jasno mi je to,ali ne može se to gledati brate mili.Molim Boga da pobijedimo jal igrom i ljepotom jal 3 za3.Žarko želim i ostanak našeg kluba u Premijer- kockarskoj ligi ali .......Beledija je napisao/la: ↑02 mar 2024, 07:09Ne dolazak na utakmicu radi loših rezultata navijaču ne smije biti opcija.
Eto šta sam ja dočekao moj Husrefbeže.Pred utakmicu u Mostaru (kup) ,zovem prijatelja i molim ga da idemo dole u Vrapčiće .Nakon Veleža,Borca,Posušja ležim kao bokser na patosu a sudija broji.Nemam ništa protiv Azmira mrtve mi majke. On je meni drag čovjek još iz Slobode.On je meni sa Slobodom i Tuzlom puno istinskog fudbalskog zadovoljstva priuštio.Samo da nije sa Posušjem napravio ovu vratolomiju da oni nas pobijede ovdje a mi njih dole , mi bi konačno imali otvoren put prema sredini na tabele.Ovako ja znam 100% da mi možemo upisati ta 3 boda od Posušja ili nekog trećeg u cesiji ali njemu je ta matematika odgovarala i jbg.Vidim sad da ćemo kao 10, nakon 22. kola opet zadnje kolo igrati kao domaćin Zrinjskom.Sve je on to izračunao, on veliki igrač i svaka mu čast.Ali ,ubi fudbal ,ubi navijače.Pa pogledaj na šta liči i trener Petrović.husrefbeg je napisao/la: ↑02 mar 2024, 09:45Vrijeme će biti idealno. Nema opravdanja tačno i onako nas ima malo nego svi na stadion pa šta Bog da. Zauhar je nas 300 tinjak da im damo podršku. Tuzlac sramota je da ti nedodes a tu si pored stadiona.
33.kolo. 6:12 7:5 8:4 9:3 10:2 11:1
Muzaferija - 9 mjesto u Spustu..
Svaka čast cura.
Svaka čast cura.
DOBRO JE IMAMO OSMIĆA,NIKIĆA,BIHORCA I DELIMEĐCA U ODNOSU NA PROŠLO KOLO..
....................................................Lolić
.
........Osmić,................... Šukilović....................Bihorac...................Nikić
....................Delimeđac......................................Karjašević
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Nukić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Mehanović,,,,,,,,,....,,,,,,,,,,,,,, Kobiljar
.................................................. Pantelić
Na klupi su ostali: Abdulahović, Ordagić, Hadžić, Jašaragić, Hodžić, Garčević, Redžić, Fejzić, Mašović, Sušić, Ćosić
.
....................................................Lolić
.
........Osmić,................... Šukilović....................Bihorac...................Nikić
....................Delimeđac......................................Karjašević
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Nukić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Mehanović,,,,,,,,,....,,,,,,,,,,,,,, Kobiljar
.................................................. Pantelić
Na klupi su ostali: Abdulahović, Ordagić, Hadžić, Jašaragić, Hodžić, Garčević, Redžić, Fejzić, Mašović, Sušić, Ćosić
.
Sa ovakvom igrom samo se Zvijezda može pobijediti i to su danas uradili. Ova ekipa nemože izboriti opstanak. Opstati se može jedino ako bude još uz Zvijezdu neko još gori.
8.FK Željezničar..21.. 7.. 2.. 12.. 19 : 28.. 23
9.NK GOŠK..20.. 6.. 5.. 9.. 25 : 39.. 23
10.FK Tuzla City..21.. 6.. 4.. 11.. 32 : 35.. 22(25)
11.FK Igman..21.. 7.. 1.. 13.. 24 : 44.. 22
12.FK Zvijezda - 09..21.. 4.. 2.. 15.. 20 : 41.. 14
3 za 3 je taman za nas.
9.NK GOŠK..20.. 6.. 5.. 9.. 25 : 39.. 23
10.FK Tuzla City..21.. 6.. 4.. 11.. 32 : 35.. 22(25)
11.FK Igman..21.. 7.. 1.. 13.. 24 : 44.. 22
12.FK Zvijezda - 09..21.. 4.. 2.. 15.. 20 : 41.. 14
3 za 3 je taman za nas.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 03 mar 2024, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.
22.kolo
FK Zvijezda - 09-FK Željezničar
NK Široki B.- FK Sloga D.
FK Sarajevo - FK Igman
HŠK Zrinjski - FK Borac
NK GOŠK - HŠK Posušje
FK Velež - FK Tuzla C
FK Zvijezda - 09-FK Željezničar
NK Široki B.- FK Sloga D.
FK Sarajevo - FK Igman
HŠK Zrinjski - FK Borac
NK GOŠK - HŠK Posušje
FK Velež - FK Tuzla C
Danas smo uzeli 3 boda ali i pored toga igrali smo po meni nedovoljno dobro.Pobjeda je više rezultat kvaliteta protivnika nego naše igre.Sve boljke koje imamo su se i danas jasno vidjele.Posebno su me iritirale nerezonske izmjene stručnog štaba u drugom poluvremenu.Nažalost nismo se pojačali u pauzi i sad imamo probleme.
Tačno je da nemamo igru. Sa Slavkom smo nazadovali. Buco i Adanalić ovo mogu voditi bez njega. Dodatno nam je usporio igru. Jednostavno negledivo. Naravno tri boda su važna. Mislim da bi se i u Mostaru moglo nešto uzeti jer je Velež opterećen i kupom.CityCity je napisao/la: ↑02 mar 2024, 18:08Danas smo uzeli 3 boda ali i pored toga igrali smo po meni nedovoljno dobro.Pobjeda je više rezultat kvaliteta protivnika nego naše igre.Sve boljke koje imamo su se i danas jasno vidjele.Posebno su me iritirale nerezonske izmjene stručnog štaba u drugom poluvremenu.Nažalost nismo se pojačali u pauzi i sad imamo probleme.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Jedino pozitivno danas je tri boda koja nas još drže u igri za opstanak.
Prosto ne mogu da vjerujem koliko je Šuki nazadovao. Danas ponovo najgori igrač. Izgubio je dvije tri lopte i umalo da nas ugroze nakon tih grešaka. Pored toga njegov učinak je 27 puta vraćanje lopte golmanu i 6 ipsucavanja u bunar lopte samo da nije kod njega.
Ponovo igramo bez napadača.
Mašović ulazi samo da pokaže sto je na klupi.
Onda ona trojica anemičara protestuju sto ih ubacuje pred kraj utakmice. Druže ti si igrač i ako trener kaže tad ulaziš ti ulaziš nema priče. Nego uđes i probaš da daš sve od sebe pa makar jmao i 15 sekundi. Mislim na Ordagu, Tinu i Ćosića.
Jos Tino sebi daje za pravo da se raspravlja sa nekim iz publike.
I onda uveliko pred kraj utakmice, vodimo dva razlike Slavko se sjetio da je trener nešto dreklja iz lože Migiju i Bihorcu kao neke instrukcije.
Cirkus od ekipe.
Prosto ne mogu da vjerujem koliko je Šuki nazadovao. Danas ponovo najgori igrač. Izgubio je dvije tri lopte i umalo da nas ugroze nakon tih grešaka. Pored toga njegov učinak je 27 puta vraćanje lopte golmanu i 6 ipsucavanja u bunar lopte samo da nije kod njega.
Onda ona trojica anemičara protestuju sto ih ubacuje pred kraj utakmice. Druže ti si igrač i ako trener kaže tad ulaziš ti ulaziš nema priče. Nego uđes i probaš da daš sve od sebe pa makar jmao i 15 sekundi. Mislim na Ordagu, Tinu i Ćosića.
I onda uveliko pred kraj utakmice, vodimo dva razlike Slavko se sjetio da je trener nešto dreklja iz lože Migiju i Bihorcu kao neke instrukcije.
Cirkus od ekipe.
Jel Slavko u Upravi. Ne izlazi iz lože. Znal iko dati odgovor koji je razlog ne dobivanja dozvole za rad. I jel istina da se nakon Veleza raskida ugovor sa njim.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:45Jedino pozitivno danas je tri boda koja nas još drže u igri za opstanak.
Cirkus od ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.