FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 01 mar 2024, 00:18

Tu propalicu Drlju neko opasno gura u Zelji :thumbdown: sjeca li se iko kad je taj levat zadnji put zabio ili asistirao ?
I ja bezveze pitam, naravno da se ne sjeca :mrgreen:

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 01 mar 2024, 00:46

U 36 utakmica dao je jedan gol i imap 2 asistencije.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 mar 2024, 08:55

let3 je napisao/la:
01 mar 2024, 00:18
Tu propalicu Drlju neko opasno gura u Zelji :thumbdown: sjeca li se iko kad je taj levat zadnji put zabio ili asistirao ?
Ja ne vidim logicno objasnjenje zasto bi ga iko gurao. Stavi juniora, ne moze biti gori od njega, a sigurno ce pokazati vise zelje. Ja bih volio da on bude najbolji pojedinac do kraja, ali kad se podvuce crta drljo ce biti jedan od glavnih razloga zbog kojeg smo ispali u federalnu

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 mar 2024, 10:22

let3 je napisao/la:
18.02.2023 :rol:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 01 mar 2024, 10:56

Pa u zvanicnom debiju je i zabio onu golcinu, koliko se sjecam.

Na stranu to, daleko je Drljo on naseg najveceg problema. Imamo spiceve koji su u uzasnoj formi.
Pročepit će negdje.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2024, 11:16

let3 je napisao/la:
Jesenas je igrao što je morao, jer bilo je on ili Drina u prvih 11 zbog u21 pravila (to je Bekrić žestoko zayebao na ljeto, pisali smo to ovdje tokom kompletnog jesenjeg dijela prvenstva).

U ovakvom rosteru nema potrebe da bude u prvih 11, ali eto iz nekog razloga i dalje se forsira.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 mar 2024, 11:38

Ja bi probao sa Boljevicem skroz gore u tandemu sa Krpicem. Nek Amoah malo odmori i udje da ih dokrajci.
Ovcina mi je nejasan. Lik bolje izgledao kad je tek dosao nakon godinu neigranja nego sad. Od njega ocekujem bas puno ali za sad mrka kapa.
Valjda Krpic opet upali protiv redovnih musterija.
Mozete vi to, kreteni.

Sretan dan nezavisnosti :bih: :bih: :bih:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 01 mar 2024, 11:40

Ne znam zbog čega toliki pesimizam, pitari su u nikad gorem stanju i jasno je da ih je strah ovog derbija da ne smiju izgubiti inače im se tresu stolice svima. U kakvom god da smo mi kyrcu, oni su previše šuplji nazad i sigurno je da će biti situacija kao protiv Zrinje da gledamo nekog od naših u situaciji jedan na jedan. Ovog puta moramo to znati kazniti i realizirati. Bitno je izaći sa mudima i pametno koristiti njihove greške u zadnjoj liniji. Ove 2 utakmice moramo uzeti barem 4 boda koja su ključna za opstanak.
Moj prijedlog za sastav je izostaviti Drlju i krenuti sa igračima koji imaju iskustva igranja derbija:
Muftić
Cocalić Cavnić Radinović
Ovčina Karić Hiroš Selimović Boljević
Krpić Charles
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 mar 2024, 11:54

Ma u pravu si ti samo sto se za nas ne zna jesmo li vise suplji nazad il sterilni naprijed. Valjda ima jos "hada" i obraza u balerinama.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 01 mar 2024, 11:54

Gargamel22 je napisao/la:
01 mar 2024, 11:40
Ne znam zbog čega toliki pesimizam, pitari su u nikad gorem stanju i jasno je da ih je strah ovog derbija da ne smiju izgubiti inače im se tresu stolice svima. U kakvom god da smo mi kyrcu, oni su previše šuplji nazad i sigurno je da će biti situacija kao protiv Zrinje da gledamo nekog od naših u situaciji jedan na jedan. Ovog puta moramo to znati kazniti i realizirati. Bitno je izaći sa mudima i pametno koristiti njihove greške u zadnjoj liniji. Ove 2 utakmice moramo uzeti barem 4 boda koja su ključna za opstanak.
Moj prijedlog za sastav je izostaviti Drlju i krenuti sa igračima koji imaju iskustva igranja derbija:
Muftić
Cocalić Cavnić Radinović
Ovčina Karić Hiroš Selimović Boljević
Krpić Charles
Ne može Selimović igrati na zadnjem,prije će Mijić zaigrati,a vrlo moguće da će krenuti Radovac/Jaber,Drljo će igrati i nek igra,bilo je duplo gorih protiv Širokog.Bismark vjerovatno sa klupe.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 01 mar 2024, 11:55

Odakle.takav pesimizam, imamo bod vise od ekipe koja ispada, dali smo daleko najmanje golovau ligi 4 manje od ekipe koja je usla onako da igra ligu rekreativno, i ako izgubimo imamo nekih 70% sansi da ispadnemo iz lige i ljudi su idalje pesimisticni.

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 01 mar 2024, 12:04

Sve razumijem da Željo nikad gori nije bio ali moramo biti svjesni činjenice da je ovo derbi i da smo znali dobijati i kad su oni bili u top formi samo kad se izađe sa željom i mudima. To ovim debilima treba objasnit da moraju grist. I mi i oni su šuplji samo treba bit pametan i strpljivo čekati pravi momenat da se to kazni. Ako izađemo kao protiv Zrinjskog siguran sam da nećemo izgubiti. Volio bih i ja Radovca vidjeti u prvih 11 sigurno će se željeti dokazati naročito protiv njih.
SRCEM 💙
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 01 mar 2024, 12:51

Nama su bodovi neophodni, svejedno protiv koga igramo. Kako do njih, borbeno u kost. Nema predaje

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 mar 2024, 12:59

01 mar 2024, 12:04
Sve razumijem da Željo nikad gori nije bio ali moramo biti svjesni činjenice da je ovo derbi i da smo znali dobijati i kad su oni bili u top formi samo kad se izađe sa željom i mudima. To ovim debilima treba objasnit da moraju grist. I mi i oni su šuplji samo treba bit pametan i strpljivo čekati pravi momenat da se to kazni. Ako izađemo kao protiv Zrinjskog siguran sam da nećemo izgubiti. Volio bih i ja Radovca vidjeti u prvih 11 sigurno će se željeti dokazati naročito protiv njih.
SRCEM 💙
Manite se vise utakmice protiv Zrinjskog, to je bio incident plus Zrinjski podcijenio one nase raspale kese.
Mi ako izvucemo bod na derbiju, bice ko pobjeda. Ona nasa gowna su nepsosobna da pobjede bilo koga u ovoj jadnoj ligi. Eto smijenili smo tri trenera u sezoni :rol: i opet ne mozemo nikoga pobjediti :tokralju: znaci da su to amaterske kar.ine od igraca. Pa tabela sve pokazuje, nema tu sta.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 01 mar 2024, 13:09

let3 je napisao/la:
01 mar 2024, 12:59
01 mar 2024, 12:04
SRCEM 💙
Manite se vise utakmice protiv Zrinjskog, to je bio incident plus Zrinjski podcijenio one nase raspale kese.
Mi ako izvucemo bod na derbiju, bice ko pobjeda. Ona nasa gowna su nepsosobna da pobjede bilo koga u ovoj jadnoj ligi. Eto smijenili smo tri trenera u sezoni :rol: i opet ne mozemo nikoga pobjediti :tokralju: znaci da su to amaterske kar.ine od igraca. Pa tabela sve pokazuje, nema tu sta.
Da se razumijemo, jos nisu pocele tekme kako treba, tek su dvije prosle, glupo je suditi Bruji i novima nakon 2 izuzetno teske tekme.
Fk Željezničar.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 01 mar 2024, 13:29

Wow koja gužva.
Ovo će planuti danas sve.
Dobro, možda ostane koja karta i za sutra

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 mar 2024, 14:07

:tokralju:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 01 mar 2024, 14:43

Valjda ce se sanirati ona voda na ulazu u zapad jer je tu predvidjeno da se ulazi i na jug i ako ne bude sanirano tek ce tad izgledati jadno sve ovo.

Planut ce karte i to je ocekivano, a za jug se vala moze stampati i 6000 karti jer imaju stepenice dole.

TRIBIBA JUG STAJANJE DOLE.

A na terenu samo zelim da se ne obrukamo jer nista vise ne mogu ni ocekivati kad znam koliko smo losi. Ali ako nista zelim da kitarima pokazemo sta je to strast na tribinama.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 01 mar 2024, 16:12

I ako je po mogucnosti da bude otvoreno sto manje ulaza da udje 10 hiljada molim vas. Mozda bi mogla i jedna kucica za karte ko nije kupio, taman malo da se guramo prije patnje na ulazu, a sa strane da stoji tapkaros pa da kupimo kartu za 20 maraka. Hvala. I naravno na kraju utakmice da ostanemo pola sata duze kako bi izasla gospoda sa Kobilje glave, molim lijepo.

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 01 mar 2024, 16:32

zeljovac21 je napisao/la:
01 mar 2024, 16:12
I ako je po mogucnosti da bude otvoreno sto manje ulaza da udje 10 hiljada molim vas. Mozda bi mogla i jedna kucica za karte ko nije kupio, taman malo da se guramo prije patnje na ulazu, a sa strane da stoji tapkaros pa da kupimo kartu za 20 maraka. Hvala. I naravno na kraju utakmice da ostanemo pola sata duze kako bi izasla gospoda sa Kobilje glave, molim lijepo.
To je najace drug.Dodes do kucice da kupus kartu kad ono kazu ti nema za tu tribinu.A pored tapkaros drzi pet karata i trazi 20 km.Nekad imam osjecaj da i oni ljudi sto rade u onim kucicama su sa njima u talu...

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.