NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 29 feb 2024, 18:33

AllGunsBlazing je napisao/la:
29 feb 2024, 18:22
Zato im je Santos igrao na amaterskom ugovoru. Ocigledno nesto tu ne stima. Stoji da imaju prihode, ali nesto smrdi. Raspali se.
Da me pogrešno ne shvatite, najviše bi volio da ispadnu iz lige :mrgreen:

Vraćaju dugovanja kao i mi, pa su zato štedili na ekipi, ako se štednjom može nazvati 2 miliona KM godišnje za plate igrača i uposlenika kluba. I sad ovdje kod nas se piše oni u raspadu a na plate potrošili 2 miliona, mi bi se nogom u guzicu udarali kad bi nagurali ukupni budžet kluba na tu brojku.

2022. su zaključili sa 12 miliona duga, 4 miliona kratkoročnih i 8 dugoročnih obaveza, sad gledao izvještaj. Znam da su u 2023. skinuli dosta dugova, vidjet ćemo kad bude licenciranje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 29 feb 2024, 19:03

Lijepo saopstenje kluba i kazna zasluzena i pouka svima ubuduce sta i kako ide i treba tako..
Sivac sta rec naivno ali hajd,po meni ako Sivac zasluzi da igra kao kvalitet naravno da sam za to da igra jer on odradjuje kaznu tako da ko god podrzava klub i upravu kluba mora i Sivca podrzat kad bude igro jer upravo tako je i klub odlucio mozes igrat ali kazna..
Sto se tice dalje slobodan igrac u ljeto on trenutno nema kvalitet ni za jedan klub u PL,moze samo otic i propast i lutat poput klubova Mladost Kakanj i slicnih .
Ma Zeljo je nebitan klub trenutno za nas sretno im u svojim borbama nama u nasim kao i svi ostali ,oni nama nisu konkurenti ,dugo mi jos necemo bit klub koji ce nesto ozbiljno moci uradit u WWIN LIGI BIH ako se bude tad zvala kad uđemo

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 29 feb 2024, 19:39

Svaka čast upravi kluba zbog ove kazne za sivca iskreno mislio sam klub će preći preko ovoga ali ljudi me demantovase bgmi
Niko nije iznad kluba i tačka
Ja bi ga jos žešće kaznio da sjedni na tribini do kraja sezone ali klub očito ima neke svoje razloge zašto je ovako uradio i vjerujem im 100%

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 feb 2024, 20:22

Nije da klub ima svoje razloge, nego se klub vodi glavom, a ne srcem. Oni moraju raditi ono sto je najbolje za klub, bez emocija.
Celik!3,2,2.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 29 feb 2024, 20:30

29 feb 2024, 20:22
Nije da klub ima svoje razloge, nego se klub vodi glavom, a ne srcem. Oni moraju raditi ono sto je najbolje za klub, bez emocija.
U potpunosti se slazem. Ne treba bilo kakvim ishitrenim potezima praviti medvjedju uslugu klubu.

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 29 feb 2024, 20:35

"Nemamo ni za germe." S.B.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 29 feb 2024, 20:36

29 feb 2024, 20:22
Na to sam i mislio samo sam se pogrešno izrazio

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 29 feb 2024, 21:20

Podrška upravi. Neko rece mi smo miljama daleko od PL,kako Zeljo i drugi klubovi imaju budete od po 6,7mil.KM... Može li mi neko od forumasa navesti jedan klub u PL koji samostalno bez novca sa općinskih,kantonalnih,federalnih,entitetskih nivoa može skupiti 1milon KM?

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 mar 2024, 14:50

Čitajući ovo saopstenje, ako bude samo novcana kazna i javno izvinjenje onda ce biti blaga kazna za ucinjeno (ne)djelo. Neki red mora postojati, mora biti i adekvatna kazna. Ako je igrac pod ugovorom spreman na taj nacin otici iz kluba u bilo koji drug klub i da odmah sljedecu prvenstvenu tekmu konkurise za prvi tim onda klub daje jako los primjer. I drugim igracima ce se osladiti da im se olako predje preko gresaka koje se ne bi smjele desavati. Disciplina je jedan od najvaznijih elemenata kluba.

Po meni, klub mora pokazati da nema zajebancije, ali isto tako da je fer i spreman u odredjenim situacijama dati drugu sansu nekom ko zeli priznati gresku i prevazici problem. Primjera radi, mimo javnog izvinjenja i novcane kazne klupirati ga odredjeni broj prvenstvenih tekmi, bar 3 ili 5 tekmi ili odredjeni period od mjesec dana i ako to igrac prihvati profesionalno onda neka konkurise za prvi tim po svojim zaslugama na treninzima kao i svi ostali. Ipak, ako nastavi praviti greske i bahatiti se onda nek svira qrcu na klupi ili mimo ekipe do kraja ugovora makar ga i placali do kraja ugovora. Ko je spreman praviti stetu klubu neprofesionalnim ponasanjem za jednog igraca onda neka sebi pravi jos vecu stetu.

Klub mora dati primjer svima da je ozbiljan i da se ne tolerise nista na stetu kluba, ali isto tako i da zeli biti fer sa svima na zadovoljstvo svih aktera. S kim moze odlicno, s kim ne moze, taj nema sta da radi u klubu i zavrsena prica. Klub je uvijek iznad svakog pojedinca. U ovom slucaju bi to moralo zavisiti od samog Sivca. Svako moze pogrijesiti, ali treba djelima pokazati da zeli ispraviti gresku, a to je iskljucivo profesionalno ponasanje.

Vidjet cemo kako ce to sve izgledati. Nadam se da mu sankcija nece biti samo bez pripremnih tekmi nego i bez prvenstvenih odredjeni period, jer bez tog kazna je itekako blaga.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 mar 2024, 16:29

Dobio je zasluzenu kaznu i to je to. Istrpit cemo ga nekako do ljeta, a i on ce nas istrpit do ljeta. Iducu sezonu mjenja klub i to je to, dobro nama - dobro njemu.
:bih:
Sretan nam dan nezavisnosti.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 mar 2024, 17:59

Steelman je napisao/la:
01 mar 2024, 14:50
Čitajući ovo saopstenje, ako bude samo novcana kazna i javno izvinjenje onda ce biti blaga kazna za ucinjeno (ne)djelo. Neki red mora postojati, mora biti i adekvatna kazna. Ako je igrac pod ugovorom spreman na taj nacin otici iz kluba u bilo koji drug klub i da odmah sljedecu prvenstvenu tekmu konkurise za prvi tim onda klub daje jako los primjer. I drugim igracima ce se osladiti da im se olako predje preko gresaka koje se ne bi smjele desavati. Disciplina je jedan od najvaznijih elemenata kluba.

Po meni, klub mora pokazati da nema zajebancije, ali isto tako da je fer i spreman u odredjenim situacijama dati drugu sansu nekom ko zeli priznati gresku i prevazici problem. Primjera radi, mimo javnog izvinjenja i novcane kazne klupirati ga odredjeni broj prvenstvenih tekmi, bar 3 ili 5 tekmi ili odredjeni period od mjesec dana i ako to igrac prihvati profesionalno onda neka konkurise za prvi tim po svojim zaslugama na treninzima kao i svi ostali. Ipak, ako nastavi praviti greske i bahatiti se onda nek svira qrcu na klupi ili mimo ekipe do kraja ugovora makar ga i placali do kraja ugovora. Ko je spreman praviti stetu klubu neprofesionalnim ponasanjem za jednog igraca onda neka sebi pravi jos vecu stetu.

Klub mora dati primjer svima da je ozbiljan i da se ne tolerise nista na stetu kluba, ali isto tako i da zeli biti fer sa svima na zadovoljstvo svih aktera. S kim moze odlicno, s kim ne moze, taj nema sta da radi u klubu i zavrsena prica. Klub je uvijek iznad svakog pojedinca. U ovom slucaju bi to moralo zavisiti od samog Sivca. Svako moze pogrijesiti, ali treba djelima pokazati da zeli ispraviti gresku, a to je iskljucivo profesionalno ponasanje.

Vidjet cemo kako ce to sve izgledati. Nadam se da mu sankcija nece biti samo bez pripremnih tekmi nego i bez prvenstvenih odredjeni period, jer bez tog kazna je itekako blaga.
Tebe poštujem kao forumaša
Al nisi u pravu

On nije bio na treningu Zelje
On je bio na kontroli opceg zdravstvenog stanja i fizičke spreme
I s tim je bio upoznat Vas klub
Kao sto je i sam Eldar rekao

Kada igracu ostane 6 mjeseci do isteka ugovora on moze pregovarati sa drugim klubom i potpisati predugovor

Dva kluba su pregovara i nisu se dogovorila
Nema momak sta da se izvinjava javno i da se interno kaznjava u svom klubu

Ovo sam najmanje očekivao od tebe

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 01 mar 2024, 18:21

Opet valjas gluposti.Sve sto si napisao nije tacno, osim imena.
!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 01 mar 2024, 19:12

Jbt sta jedan video za IG uradi :D

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 mar 2024, 19:15

svrakino1921 je napisao/la:
01 mar 2024, 17:59
Steelman je napisao/la:
01 mar 2024, 14:50

Tebe poštujem kao forumaša
Al nisi u pravu

On nije bio na treningu Zelje
On je bio na kontroli opceg zdravstvenog stanja i fizičke spreme
I s tim je bio upoznat Vas klub
Kao sto je i sam Eldar rekao

Kada igracu ostane 6 mjeseci do isteka ugovora on moze pregovarati sa drugim klubom i potpisati predugovor

Dva kluba su pregovara i nisu se dogovorila
Nema momak sta da se izvinjava javno i da se interno kaznjava u svom klubu

Ovo sam najmanje očekivao od tebe
Ima da se izvinjava dok je živ jer je otišo na trening konja s Vraca! A ti ga podudlaj Lutvi Amarovom cuki🙂 I mrš s teme Čelika!
::::SAMO ČELIK::::

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 01 mar 2024, 19:34

Šteta...
slika

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 01 mar 2024, 22:39

senadbrkic je napisao/la:
01 mar 2024, 19:34
Šteta...
slika
A ko si ti igraci ?? Ma to je bolan 3 liga Hrvatske ,to.ak ce nam bit pojacanja jbga onda ako.si na to mislio

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 02 mar 2024, 00:53

BatistutA19 je napisao/la:
01 mar 2024, 22:39
senadbrkic je napisao/la:
01 mar 2024, 19:34
Šteta...
slika
A ko si ti igraci ?? Ma to je bolan 3 liga Hrvatske ,to.ak ce nam bit pojacanja jbga onda ako.si na to mislio
Brate Mahmut je dobar igrač, doktorirao Prvu ligu FBiH. Na njega sam mislio. Ovo ostalo nemam pojma ko su :urnebes:

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 02 mar 2024, 12:57

Da li je moguca saradnja NK Zagreb i NK Celik??? :kafa:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 mar 2024, 13:55

motika dobar igrac ,takav bi nam dobro dosao
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 02 mar 2024, 14:24

slika

Od prve Sivi, zanimljivo :think:
BašČelik!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.