PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Emir_ZENICA
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 mar 2011, 20:04

Kad liga pocinje bog vas ubio,niko mi nista ne javlja
A C A B !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 20 mar 2011, 20:06

Donnie Darko je napisao/la:Imam jednu ideju, neznam da li vam se svidja :) recimo kad bi sljedece sezone mogli skupiti 40 aktivnih igraca mogli bi napraviti 4 lige po 10, ali bi to bile na neki nacin odvojene lige :) sljedece sezone bi prvaci i drugoplasirani igrali ligu prvaka, a treci i cetvrti kup uefa ili nesto slicno :)

eh sad, prije sezone bi izabrali timove draftom, i kroz sljedece sezone ih ne bi uopste mjenjali, znaci uvjek bi igrali sa istim klubom, samo sto bi uveli transfere, naravno medjusobne. svi bi dobili budzet i tako. mislim da bi moglo biti zanimljivo ovo :)
kak mislis medusobne transfere ?Jel da trazis igraca npr. iz tvoje ekipe,ali bilo kojeg igraca ili ?

Edit:Liga pocinje u srijedu 24.3.2011.a kup u ponedeljak 28.3.2011.
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 20 mar 2011, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 20:06

srijeda.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 20:08

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Imam jednu ideju, neznam da li vam se svidja :) recimo kad bi sljedece sezone mogli skupiti 40 aktivnih igraca mogli bi napraviti 4 lige po 10, ali bi to bile na neki nacin odvojene lige :) sljedece sezone bi prvaci i drugoplasirani igrali ligu prvaka, a treci i cetvrti kup uefa ili nesto slicno :)

eh sad, prije sezone bi izabrali timove draftom, i kroz sljedece sezone ih ne bi uopste mjenjali, znaci uvjek bi igrali sa istim klubom, samo sto bi uveli transfere, naravno medjusobne. svi bi dobili budzet i tako. mislim da bi moglo biti zanimljivo ovo :)
kak mislis medusobne transfere ?Jel da trazis igraca npr. iz tvoje ekipe,ali bilo kojeg igraca ili ?
npr. ja kupim tvog igraca, ili se zamjenimo :) znaci kao u reallife samo sto bi u opticaju bili samo igraci iz timova koji su u ligi.

samo sto bi transfer morao biti dopusten od strane saveza. da ne bude ja tebi petaka a ti meni igraca ja 1 eur prodas :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 mar 2011, 20:10

Kako mislis da to odrađujemo Donnie :) Mislim , kako recimo da ja uzmem od LBJ Hamsika i da igra kod mene online ? :D

caNYOn
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn » 20 mar 2011, 20:15

bavarian_bk je napisao/la:Kako mislis da to odrađujemo Donnie :) Mislim , kako recimo da ja uzmem od LBJ Hamsika i da igra kod mene online ? :D
ae jednu humanitarnu :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 20:17

bavarian_bk je napisao/la:Kako mislis da to odrađujemo Donnie :) Mislim , kako recimo da ja uzmem od LBJ Hamsika i da igra kod mene online ? :D
Ko da uzme Hamšika???? :lol:
I mene zanima kako bi to išlo :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 20:38

Hoce li neko utakmicu ? :D . Da se naviknem na ovaj Birmingham

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 20 mar 2011, 20:39

Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko utakmicu ? :D . Da se naviknem na ovaj Birmingham
napravi
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 20:41

jasko_juve je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko utakmicu ? :D . Da se naviknem na ovaj Birmingham
napravi
Eu2
Dominacija
pass: gadafi

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 20:42

Iko za pes
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

caNYOn
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn » 20 mar 2011, 20:42

LBJ MVP je napisao/la:Iko za pes
ae ocu ja

caNYOn
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn » 20 mar 2011, 20:45

LBJ MVP je napisao/la:Iko za pes
eu 2 soba canyon pw ermin

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 20 mar 2011, 21:11

Hoce neko prijateljsku ?

soba 123
pw ronaldo

eu#2

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 20 mar 2011, 21:11

ever je napisao/la:Hoce neko prijateljsku ?

soba 123
pw ronaldo

eu#2
et mene
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 21:21

Danas 8 zaredom pobjeda moj najduži niz
Dosta je za danas :lol:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 mar 2011, 21:27

LBJ MVP je napisao/la:Danas 8 zaredom pobjeda moj najduži niz
Dosta je za danas :lol:
igras sa mnom prvo kolo ?
da odma prekinemo :geek: :geek:

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 20 mar 2011, 21:35

slika

Frendly games:

Roma-Fiorentina 0:4
Inter-Fiorentina 0:3
Fiorentina-Liverpool 3:1

La Vechia Signora!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 mar 2011, 21:51

slika
Hasanagić preuzima kormilo Stuttgarta !

Nakon odlaska Bruna Labbadie sa mjesta glavnog trenera VFB Stuttgarta mnogo se pričalo o njegovom nasljedniku . Spominjalo se mnogo imena , između ostalih Felix Magath , Ralf Ragnick kao i Luis Van Gaal . Najviše šansi u medijima je dobivao Felix Magath ali iznenađujuće , na sjednici uprave VfB Stuttgarta za novog trenera je izabran Aladin Hasanagić , 16-ogodišnji nogometni znalac iz Bosne i Hercegovine . Javnost je iznenađena ovakvom odlukom ali presjednik kluba Erwin Staudt kaže kako klub zna šta radi i očekuje dobre rezultate od Hasanagića .

slika
Erwin Staudt

Intervju sa Hasanagićem

slika Gospodine Hasanagiću , kako se osjećate sada kada ste imenovani trenerom jednog kluba kao što je Stuttgart ?
Hasanagić : Prvo , sigurno da sam iznenađen ovim izborom ali i počašćen . Izboriti se za klupu Stuttgarta između imena kakva su Magath , Gaal i Ragnick je velika stvar , i pokazuje da se radom i disciplinom sve može postići .
slika Da porazgovaramo malo o vašim počecima . Nije svima poznato da ste svoju trenersku karijeru počeli vodeći Wolfsburg na FM kao i Galatasaray na ML . Tu ste ostvarili velike uspjehe i to vas je preporučilo upravi Stuttgarta .
Hasanagić : Da, upravu ste . U Wolfsburgu sam za veoma kratko vrijeme osvojio Ligu prvaka , njemačku ligu , kao i njemački kup dok sam u Galati nakon mnogo vremena vratio titulu turske lige na Ali Semi Yen i osvojio Europa ligu 2 puta . Nakon toga sam malo odmarao od nogometa da bi se , evo , vratio na zelene terene u Stuttgart .
slika Kakvi su vam planovi za vašu prvu sezonu za kormilom Stuttgarta . Šta očekujete od sezone ?
Hasanagić: Još je prerano da govorim o ikakvim planovima ali sigurno da nećemo učestvovati u ligi samo da bi učestvovali . Još nisam odradio niti jedan trening sa ekipom ali prateći nogomet preko TV-a znam da Stuttgart ima solidan igrački kadar i realno bi bilo očekivati dobru sezonu ispred nas .
slika Mislite li da vaš klub može otići do samog kraja ove sezone i imate li snage za to ?
Hasanagić: Naravno da možemo . Ako pogledamo u prošlu sezonu , ko je još očekivao da Borussia osvoji SS.BA PES6 ligu ?! Ali desilo se ! Zahvaljujuči odličnom kolektivu i zalaganju . To je recept za dobru igru i mi ćemo ga pokušati koristiti ove sezone .
slika Znači želite vratiti Stuttgart na stare staze slave iz sezone 2006/07 ?!
Hasanagić : Apsulutno , to nam je cilj . Možda ne ove ali sljedeće sezone sigurno . Imamo dobre igrače željne dokazivanja i sigurno da će i oni željeti osvojiti neku titulu . Cilj nam je SS.BA PES6 liga .
slika OK gospodine Hasanagiću . Drago nam je što ste izdvojili vrijeme za nas . Sretno u sezoni i nadamo se da ćete uspjeti u svojim naumima !
Hasanagić: Hvala i vama . Sve najbolje !

slika
Proslava titule iz sezone 2006/2007

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 20 mar 2011, 22:01

16-godisnji trener :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.