Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ja udario po limenkama Coca Cole. Koliko bolji okus od one plasticne! Pepsi isto.
-
- Kontakt:
Cola iz plasticne ambalaze vec par godina unazad nije ista, pogotovo ona od 2l. Nema onu žestinu i mjehuriće. Nakon 24h bukvalno samo šećer osjetiš, ko da piješ negazirani sok
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Svaka castH8Z7 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 23:18Nemam ništa protiv ove kolone, ali ono što mi smeta jeste ovaj "Ponos" mašeš zastavama, staviš dres ili šta već i smatraš da obilježavaš nešto, nisi ništa obilježio, samo si dao naznaku da znaš kojoj državi pripadaš i da je malo voliš. 363 odnosno ove 364 dana u godini, zagadujemo okolinu, varamo, štele za sve, nepotizam, znanje smatramo zanemarivim i onda kad je 1.3. ili 25.11. gledaj čuda svi su patriote, vole državu, ma sve bi dali za BiH. Međutim kad sve to prođe vraćamo se navedenim stavkama i nastavljamo ih korsititi svakodnevno. Moj stav jeste da je ovo zadnja linija da se pokaže ljubav prema domovini.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 01:03Cola iz plasticne ambalaze vec par godina unazad nije ista, pogotovo ona od 2l. Nema onu žestinu i mjehuriće. Nakon 24h bukvalno samo šećer osjetiš, ko da piješ negazirani sok
Nema potrebe sad za sada dizati na veći nivo. U Zenici u BNPu je večeras održana svečana akademija, a sutra će da bude i održan koncert Milenkovog hora u čast Dana Nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine . Mišljenja sam da mi kao narod bi više trebali to ispratiti nego li smiješnu bibijadu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ova kola je odron, ni slična onoj od prije par godina. Tu kolu sam pio dosta često a ove nove se i ne sjetim, ubij me ako je popijem jednom godišnje19vendetta87 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 01:03Cola iz plasticne ambalaze vec par godina unazad nije ista, pogotovo ona od 2l. Nema onu žestinu i mjehuriće. Nakon 24h bukvalno samo šećer osjetiš, ko da piješ negazirani sok
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iz limenke definitivno najbolja.
Znas onaj okus Pepsija... Vidim prave negdje u Rumuniji. Nije to to iz 2l. Konzerva sasvim druga prica.
Znas onaj okus Pepsija... Vidim prave negdje u Rumuniji. Nije to to iz 2l. Konzerva sasvim druga prica.
Ova je meni najdraža od Billy Idola, nerijetko se nađe na playlisti za teretanu
Zadnja izmjena: PikachuSA, dana/u 02 mar 2024, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Meni su najbolje iz staklene flase
Primjetio sam da su razlicite kole/pepsi po svijetu. U BiH su mi bolje neg u Americi. Nedavno mi je kolega donjeo iz Juzne Koreje, pravo dobra. U Americi izlapi za 30 sekundi, i ljepi se nekako
Tešanjska najbolja, šta još možeš kupiti za 60 feninga?
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Kad smo već kod Coca Cole... Zna li neko gdje se kod nas može kupiti Coca Cola Cherry? Prije cca 3 godine je bilo u Pennyju, uvozili iz Poljske. Nakon toga sam 4-5 puta svraćao u Penny, nije bilo. Znam da je bila nekad i na Petrolovim benzinskim pumpama, ali je bila nešto skuplja...
A za Pepsi... Žao mi je što nema više Pepsi Twist na našem tržištu, baš sam ga volio. Mada, ponekad uzmem 1/4 limuna i iscijedim u čašu Pepsija, bude vrh. Efikasno eliminiše ukus šećera, kao da ga nema ni u tragovima.
A za Pepsi... Žao mi je što nema više Pepsi Twist na našem tržištu, baš sam ga volio. Mada, ponekad uzmem 1/4 limuna i iscijedim u čašu Pepsija, bude vrh. Efikasno eliminiše ukus šećera, kao da ga nema ni u tragovima.
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Pepsi je babo, ali onaj original. Koliko ukusniji od Cole...
Da. Colu u limenci ne pravi niko sa balkana. Misterija
Bas citam i ne pise proizvodjac, samo uvoznici. Cudno.
Steta pa se posvadjaju i razj.ebu dobre stvari. Mada ga je onaj mali dobro zamijenio
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Bravo bravo bravo

In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.