Male su sanse. Pogotovo jer imaju 2 ekipe koje su bas losije od njih. Ovi ako se trznu mogu osigurati zadovoljavajucu poziciju bez problema.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Ako dobiju ove 2 tekme minimalne, ako izgube obje onda realne. Sa dva poraza bi bili ekipa koja ispada nakon sto je svako sa svakim odigrao tako da i zaslužuju da ispadnu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Bersaga
- Kontakt:
Kakav Gradačac?jurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2024, 12:47Odlična izjava Rozmana.
Nemamo mi ništa od tog favoriti smo.
Trebao je izjaviti “Ako dobijemo dva derbija koja slijede, oni će ispasti” i tako ih motivisati da idu 200%. Šta će on njima u svlačionici reci je puno važnije nego na presu.
Evo imamo Brunu koji je rekao da je gledao Sarajevo i nije vidio ništa, pa ćemo vidjeti kako će se ta izjava manifestovati na utakmicu.
Sto se tiče derbija sva tri znaka su uvijek u igri , to znaju svi koji su ikad pogledali derbi, nema veze ni tabela, ni pare, ni treneri ni igrači , kako se otvori.
Moji potajni snovi su 2 pobjede u derbiju i umeđuvremenu njihov poraz u Gradačcu , i iz tog se ni Koperfild ne bi izvadio a realnost je da će oni uzeti 5-6 bodova iz slijedece tri a i mi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Pa i nije bas klanje.
Onaj grublji faul i nije bio za crveni karton, taman zuti karton. Ofsajd nismo mogli vidjeti zbog ocajnog polozaja ofsajd kamere i nepostojanja linije kosenja trave.
Jedino mislim da je sigurno greska onaj korner sto nije pustio vec je svirao ofsajd, a lopta je vec izasla bez uticaja igraca u ofsajdu.
Mozda blago domacinsko sudjenje, za bh. standarde prilicno dobro.
-
- Kontakt:
A lapsus u etno selu.Bersaga je napisao/la: ↑02 mar 2024, 14:13Kakav Gradačac?jurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2024, 12:47Odlična izjava Rozmana.
Nemamo mi ništa od tog favoriti smo.
Trebao je izjaviti “Ako dobijemo dva derbija koja slijede, oni će ispasti” i tako ih motivisati da idu 200%. Šta će on njima u svlačionici reci je puno važnije nego na presu.
Evo imamo Brunu koji je rekao da je gledao Sarajevo i nije vidio ništa, pa ćemo vidjeti kako će se ta izjava manifestovati na utakmicu.
Sto se tiče derbija sva tri znaka su uvijek u igri , to znaju svi koji su ikad pogledali derbi, nema veze ni tabela, ni pare, ni treneri ni igrači , kako se otvori.
Moji potajni snovi su 2 pobjede u derbiju i umeđuvremenu njihov poraz u Gradačcu , i iz tog se ni Koperfild ne bi izvadio a realnost je da će oni uzeti 5-6 bodova iz slijedece tri a i mi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hajde Igmaneee
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dragi Allahu šta bih sve dao na ovom prolaznom dunjaluku samo da ih vidim u Federalnojjurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2024, 14:07Ako dobiju ove 2 tekme minimalne, ako izgube obje onda realne. Sa dva poraza bi bili ekipa koja ispada nakon sto je svako sa svakim odigrao tako da i zaslužuju da ispadnu.
Kuc-kuc banditen. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se izvuku ove sezone,iduce sigurno nececoelho41 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 14:28Dragi Allahu šta bih sve dao na ovom prolaznom dunjaluku samo da ih vidim u Federalnojjurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2024, 14:07Ako dobiju ove 2 tekme minimalne, ako izgube obje onda realne. Sa dva poraza bi bili ekipa koja ispada nakon sto je svako sa svakim odigrao tako da i zaslužuju da ispadnu.

Mozda je i bolje duze gledati patnju i agoniju poganih ,masnih skretnicara

-
- Kontakt:
Sinoc na Ilidzi brutalno pretucen jedan od pripadnika TM 87, Horde su dosle sa nozevima i izveli su ga iz kafića gdje je radio.
Borčevi navijači su baš izgubili osjećaj kako izgleda pošteno suđenje.Suvorov je napisao/la: ↑02 mar 2024, 14:16
Pa i nije bas klanje.
Onaj grublji faul i nije bio za crveni karton, taman zuti karton. Ofsajd nismo mogli vidjeti zbog ocajnog polozaja ofsajd kamere i nepostojanja linije kosenja trave.
Jedino mislim da je sigurno greska onaj korner sto nije pustio vec je svirao ofsajd, a lopta je vec izasla bez uticaja igraca u ofsajdu.
Mozda blago domacinsko sudjenje, za bh. standarde prilicno dobro.

Ofsajd nije bio bar metar. Al štaš...
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Cetnici sa grbavice jednom nogom u prvu ligu RS
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Kako je dobro vidjeti ga dole

Volim tebe, više od sebe
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Naa zadnje mjesto stani i ostaniantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 14:48Kako je dobro vidjeti ga dole![]()

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pa u obrnutom slučaju je tebi to okej i vi ste sarajevski mangupi

Ako je uopšte i tačno ovo što si rekao.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83 i 18 gostiju.