ti već godinama prepišavaš cijeli forum u glupoći. Ubjedljivo si najneinteligentniji ovdje. Čestitam

ti već godinama prepišavaš cijeli forum u glupoći. Ubjedljivo si najneinteligentniji ovdje. Čestitam
Ne kaze se ,ko me je to zapijenio,dosljak ,nego ko mi je to zapjenio .Pitarsam je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:18Ooooo o oooo ko me je to zapjeniooooBarbareZeljin je napisao/la: ↑02 mar 2024, 16:5680 posto visoko pozicioniranih clanova komunisticke partije,direktora,clanova skupstine SR BiH,nakon 2 svjetskog rata,su dosljaci u Sarajevo.Pitarsam je napisao/la: ↑02 mar 2024, 16:23Nego,malo me zabrinuo ovaj trend na forumu.
Neki navijači Veleza vole da Željkan ispadne i da Sarajevo
Sutra pobjedi!!
Neki navijaci Borca iz BL vole da Željkan ispadne i da Sarajevo
Sutra pobjedi.
Hajmo-Čelik -Sloboda-Tuzla-Zrinjski da upotpunimo sliku.
Navijači željezničara -mitomani i botovi se vode kao nestali.
Možda zakazao internet na potezu:
Loznica-Pesterska Visoravan-Zvornik-Foca!
Doduše kazu bilo neko nevrijeme,zemljotres
![]()
Kako to njihovim dekretom spojise se dva kluba,pa nasta komunisticki Torpedo. Ali ni to nije zvucalo dovoljno domacinski,trebalo je biti veci Sarajlija od ovih starosjedilaca. Koji su navijali za Dzerzelez,Slaviju,Saski,Zelju...
Trebalo je da nova gradska elita ima nesto svoje. Pa je tako nastalo Sarajevo.
Pa kako ti sad historicaru, prozivas dosljake kad oni, ti isti dosljaci klub ti izmislise.
Nisu osnovali ,nego dva kluba,koja nisu znacila nista posebno fuzijom ugasili,i napravili sebi novi gradski klub.
Nije ti valjala Austrougarska koja ti je grad modernizirala.
Pa ti dosljaci malo valjaju,pa kad se 2-3 generacije asimiliraju,onda zaboravi Sakib i na porijeklo i na nastanak. Postaje glavni lola na carsiji.
Znas kome ti mozes suplju prodavati. Ovim svojim bezmozgovicima. Je bo li te Dino Selimovic u supak,zajedno sa Isovicem. Jelde i Isovic je stara sarajevska porodica. Lazovcino.
Da vidimo sta kaze idejni tvorac filozofije sto je kasnije
Presla u mitomaniju!
Vaso Miskin Crni je puno ljepše ime za Nogometni klub
Nego Željezničar.
Čuj Željezničar ?!
Ovi vam dodju nešto u rodu,garant !!!
![]()
Vjerovatno je mislio na Citluk, Posusje i GabeluCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:30Ja se sjecam Koseva Konjica i onih nekoliko u Foci
Bas gledam u Ugljeviku Olovu i Tuzli nisu bili
Nije valjda to racunao kao gostovanje zamjenski teren u 20 kilometaraOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:35Vjerovatno je mislio na Citluk, Posusje i GabeluCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:30Ja se sjecam Koseva Konjica i onih nekoliko u Foci
Bas gledam u Ugljeviku Olovu i Tuzli nisu bili
Neka vrati stan iz centra 2
Ma eto kao igraju...samo što se ova ista sloga dva put skloni borcu pa primiše 10 golova. Kao što će se skloniti i treći put ako bude trebalo.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, feniksptica, kontra, VivaLaLiberta, VolimBiH96 i 35 gostiju.