Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hoće li Banjalučani proslaviti titulu uz Breskvicu i Gnezdo Orlovo
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Poginuli do Doboja i Jado i jadovi od igrača 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Ali zbog čega dade Bataru crveni?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Sto jagodic prozva jusufbegovica au 

Hoće, što pitaš?Bazinga12345 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:58Hoće li Banjalučani proslaviti titulu uz Breskvicu i Gnezdo Orlovo
Može samo na +9 otići.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- invincible1921
- Kontakt:
Na rezultstima nema uopste podatka ni za jedan zuti ili crveni nema cak ni za go
udjen na izvjestaj tekme na ss, ne znaju ni strijelca
Jel se igrala uopste trkma

Jel se igrala uopste trkma

=\_1921_/=
Sarajevo da ima suđenje kao Zrinski, bili bi na +7 u u odnosu na Borac.
Da +9, rezultati mi malo zabagovali.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sloga seljacka ekipa,danas zapeli a borcu pustili 2 puta i to da ih ponizi.....to je ta razlika na tabeli
Tekme sa zvijezdom (uzela zrinju kuci)pustila borac i slogom....bice borac prvak tad ce i napunit stadion i u evropi al ce ispasti jako brzo jer nema tamo jagodica da se sklanja i sudija i onda opet prazan stadion.....
Slogi sto prije povrataka u drugu ligu a vladi dug zivot tesku bolest
......
Tekme sa zvijezdom (uzela zrinju kuci)pustila borac i slogom....bice borac prvak tad ce i napunit stadion i u evropi al ce ispasti jako brzo jer nema tamo jagodica da se sklanja i sudija i onda opet prazan stadion.....
Slogi sto prije povrataka u drugu ligu a vladi dug zivot tesku bolest
......
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3 crvena na rezultatima, ostalo je valjda klupi podijelio pa nisu stavili? Nemam pojmainvincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 18:00Na rezultstima nema uopste podatka ni za jedan zuti ili crveni nema cak ni za goudjen na izvjestaj tekme na ss, ne znaju ni strijelca
![]()
Jel se igrala uopste trkma![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Fino nam se poklopise rezultati za ove sto nas prate. Da je sutra pobjediti Posusje a Zeljkan da namlati Torpedo za plus 5 i savrsen vikend 

Pa vi i Sloga ste igrali kup isti dan, podjednako ste umorni.tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:57Kakav seljakluk. Zrinjski nista nije zasluzio, ali vladini pulenovi![]()
![]()
Uglavnom prespavamo jednu vecer, prodje jedan citav dan, onda prespavamo jos jednom i onda tek dolazi dan kada ce Borac odigrati svoju utakmicu. Domacu utakmicu. Kada su svi ostali sto su igrali kup vec odigrali svoje.![]()
Borac i GOSK ne mogu nikako biti isto jer GOSK nije igrao kup, ljudi odmarali cijele sedmice, jeste najbolje da se juce igralo. Ajd malo realnosti.
Mi smo očito fulali sa trenerom pravo. Previše priče, na terenu ništa.
Penal čist, oni seljački reagiraju, mi se primimo k'o papci. Ništa nismo odigrali ni protiv Želje ni danas.
Jadno.
Penal čist, oni seljački reagiraju, mi se primimo k'o papci. Ništa nismo odigrali ni protiv Želje ni danas.
Jadno.
-
- Kontakt:
Steta sto Bandic jos dva penala Zri jskom nije svirnuo,da barem borba bude ravnopravna za titulu,ovako imaju delegate,sudije Vico sve poklopio,plus imaju i viroze igraci Sloge i Zvjezde kad sa Bojcem igraju,treba napraviti svaku tekmu lakrdiju jer je vec liga neregularna i svako kolo laledija u reziji Vicinih pudlica
-
- Kontakt:
Nabodi ih na rogove Zeljkane sutra

-
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, moze li mi neko objasniti zasto je trener Zrinjskog dobio crveni nakon sto je sviran penal za NJEGOVU ekipu?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
OkCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:30Ja se sjecam Koseva Konjica i onih nekoliko u Foci
Bas gledam u Ugljeviku Olovu i Tuzli nisu bili
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nas umor i umor Sloge nema nikakve veze. Ne gonjamo se s njima ni za sta.Suvorov je napisao/la: ↑02 mar 2024, 18:03Pa vi i Sloga ste igrali kup isti dan, podjednako ste umorni.tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:57Kakav seljakluk. Zrinjski nista nije zasluzio, ali vladini pulenovi![]()
![]()
Uglavnom prespavamo jednu vecer, prodje jedan citav dan, onda prespavamo jos jednom i onda tek dolazi dan kada ce Borac odigrati svoju utakmicu. Domacu utakmicu. Kada su svi ostali sto su igrali kup vec odigrali svoje.![]()
Borac i GOSK ne mogu nikako biti isto jer GOSK nije igrao kup, ljudi odmarali cijele sedmice, jeste najbolje da se juce igralo. Ajd malo realnosti.
Ajmo malo i ti realnosti, Zrinjski igra dvije gostujuce utakmice i nije problem igrati u 3 dana dvije utakmice. Borac igra dvije domace utakmice i igra se tek u ponedjeljak.
Zrinjski nije nista zasluzio danas, ne kazem ni da je iko namjerno pravio raspored takav, ali nemoj zajebavat i rec da vidis ikakvu logiku u tome
Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, Shategabri, svrakino1921 i 46 gostiju.