Zato sto Arsenal nije bio ovako dobar na pocetku, tj igrali su ko qurac u napadu barem jednu trecinu sezone
I tada su igrali bolji fudbal od Liverpula. A sad da ne pričam. Druga dimenzija.
Arsenal nema napad ni blizu Liverpulovom, al ni blizu. Jednostavno bolji napadaci. Mi imamo brutalno dobar sistem i dominiramo 90% utakmice, al fali taj jedan napadac
Kako sad ni blizu?
Zar u napadu Liverpoola ne igraju mlaki Gakpo, Diaz koji samo zuji okolo i panjina Nunez?
I tada su igrali bolji fudbal od Liverpula. A sad da ne pričam. Druga dimenzija.
Arsenal nema napad ni blizu Liverpulovom, al ni blizu. Jednostavno bolji napadaci. Mi imamo brutalno dobar sistem i dominiramo 90% utakmice, al fali taj jedan napadac
Kako sad ni blizu?
Zar u napadu Liverpoola ne igraju mlaki Gakpo, Diaz koji samo zuji okolo i panjina Nunez?
Druze lijeci se
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Liverpool očajnički treba pauzu, energetski ne mogu sa ovim rosterom da isprate ovaj tempo utakmica. vjerujem da neće vise igrati sa ovom djecom u ligi a za kraj sezone im trebaju Salah, TAA i Jota ako žele da se takmiče na svim frontovima.
Ako se Salah ubrzo ne vrati a Dominik i Darwin ne budu u nekoj optimalnoj formi ovih 13-14 igrača koji se neumorno gaze i troše u zadnjih dva tjedna će jednostavno ispuhati. Arsenal je trenutno u najboljoj formi i najlakše rješavaju svoje protivnike u ligi, kada si Arteta priušti luksuz da izvadi Saku zadnjih 20-ak minuta onda znaš da su uvjerljivi. Za City i dalje vjerujem da mogu u bilo kojem trenutku sezone upaliti onaj svoj switch i nanizati 10 pobjeda ako treba.
Kako sad ni blizu?
Druze lijeci se
Ok.
Napadači Liverpoola su tako okarakterisani na ovom forumu (minus Jota i Salah) dok Arsenal ima Martinelija, Saku, Trosarda i sad odjednom im nisu ni blizu.
Postavim logično pitanje i dobijem takav odgovor, više od toga mi ne treba.
Ako neko zeli da nekom objasni ono iz filmova kad policija hapsi: sve sto kazete moze biti upotrebljeno protiv vas, onda je to ovaj forum. Ako sto napises, bit ce upotrebljeno protiv tebe
Jedino je bilo sumnjivo otkud lopta kod Liverpula nakon Konateovr povrede glave. Nakon tog napada je i pao gol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.