Ma da, a najbolje bi bilo da uđe Olimpik, Radnik Hadzici i klubovi slični njima.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Gdje se to uopće spominje ? Sloboda,Čelik,Stupčanica - nijedna od ovih ekipa neće "birati" utakmice gdje će igrati a gdje ne , kao što radi Sloga.I da , apsolutno nema veze s Borcem , jer Borac bi bio 1 jal Sloge bilo u ligi ili ne u ovoj sezoni , zasluženo + Sloga apsolutno nema bazu ljudi koja ih prati a gore ekipe pobrojane ako ništa imaju određenu brojku za praćenja.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Da Vico bude u Savezu 100godina Sarajevo nikad nece ispasti iz lige.
Al doce i Vicin kraj kad tad, doce red i na naseg nekog baliju za predsjednika Saveza.
A onda Borac zna sta ga ceka i gdje ce da seli.
Al doce i Vicin kraj kad tad, doce red i na naseg nekog baliju za predsjednika Saveza.
A onda Borac zna sta ga ceka i gdje ce da seli.
Ja sam rekao i kad je ispao Celik a i Sloboda. Jebs ligu bez njih. Odes u Zenicu dave te, odes u Tuzlu dave te. A ne nekakve sloge, zvijezde i ostali trokutovi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Džaba Bandić džaba sve

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Kad nećeš ti što bi ja? Nisam ljubitelj tife troprstaša i lojavog kera
Na šta smo spali da smo u sjeni Železničara iz Pančeva kojima je Puma oficijelni sponzor
Kahvic mali bolji napadac s 20 godina nego nasi svi
S druge strane Partizanu Baždar napadač takodjer 20 godina
Kod nas u ligi najbolji napadaci pred penzijom
Kahvic mali bolji napadac s 20 godina nego nasi svi
S druge strane Partizanu Baždar napadač takodjer 20 godina
Kod nas u ligi najbolji napadaci pred penzijom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Polako bahate orde, mozda budete pjevali “puce grom u srcu mom”.
Tamo negdje 89 minuta za 2-1 i lagano findranje po torpedu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I opet patnja i borba za opstanak i sergija, a u slučaju da izgubite krepa stari gospodinMocMahale444 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:01Polako bahate orde, mozda budete pjevali “puce grom u srcu mom”.
-
- Kontakt:
Ne kontaju oni i da dobiju derbi da su bod iznad ispadanja. I da im mi i dalje bježimo 10 bodova. Dakle pitanje je 10 ili 16 bodova ili 13.Anex je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:04I opet patnja i borba za opstanak i sergija, a u slučaju da izgubite krepa stari gospodinMocMahale444 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:01Polako bahate orde, mozda budete pjevali “puce grom u srcu mom”.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
100%.
Igraju muški i pošteno , nema sklanjanja.Ipak su to klubovi sa tradicijom , za razliku od npr.Sloge,Zvijezde,Goška - da se sutra ti klubovi ugase , niko se ne bi počešao kao sa Čelikom i Slobodom.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MocMahale444
Sutra na teren izlaze Gazije, ginemo da sprcimo sarajVo.Anex je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:04I opet patnja i borba za opstanak i sergija, a u slučaju da izgubite krepa stari gospodinMocMahale444 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:01Polako bahate orde, mozda budete pjevali “puce grom u srcu mom”.
Duskice nuto tebe jageru

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jel opet mirvićevi mitomanije prosipaju?
Kako im se da.
Kako im se da.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
A šta ako vas dobijemo pa onda umorni izgubimo od Igmana,puno je opcija,vama je i x kao poraz a mi četvrti kako godMocMahale444 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:08Sutra na teren izlaze Gazije, ginemo da sprcimo sarajVo.Anex je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:04I opet patnja i borba za opstanak i sergija, a u slučaju da izgubite krepa stari gospodinMocMahale444 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:01Polako bahate orde, mozda budete pjevali “puce grom u srcu mom”.
Duskice nuto tebe jageru![]()
Igman je uvijek neugodan. Tu bi zeljeznicari mogli racunati na svasta. Zasto bi mi morali pobijediti Igman svaki put. Pa je l'? 

- FKS -
Kakvu bazu navijaca ima Radnik iz Bn,mislim da Sloga ima vecu,sad igraju na neutralnom,kad se zategne onaj stadion Sloga moze biti stabilan prvoligas.Bice i vise ljudi na stadionu.Doboj je veci grad i od Prijedora i Bijeljine.Suki46 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 18:49Gdje se to uopće spominje ? Sloboda,Čelik,Stupčanica - nijedna od ovih ekipa neće "birati" utakmice gdje će igrati a gdje ne , kao što radi Sloga.I da , apsolutno nema veze s Borcem , jer Borac bi bio 1 jal Sloge bilo u ligi ili ne u ovoj sezoni , zasluženo + Sloga apsolutno nema bazu ljudi koja ih prati a gore ekipe pobrojane ako ništa imaju određenu brojku za praćenja.![]()
Gdje su danas? Maknuti zajedno sa bijeljinskim Radnikom. Ja cu uvijek biti za povratak Slobode i Celika nego Mladosti DK ili Olimpika. One sezone sa turcima, kad je Celik imao niz dobrih rez. Svako kolo puno BP. Ja gledam fudbal zbog toga, a ne da moj klub ide na neku oranicu gdje bude 50 ljudi zajedno sa delegatima i kamermanima. Vama ako je to interesantno, svaka cast.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA