Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:42
Moze i naseg trenera povesti u federalku.
Igra ca kur...shvacam sve teren nije idealan ali smisljene akcije ni protiv Zelje na hibridu nije bilo kao ni na ovoj oranici.
Rendulic je ovu seljacku Slogu rutinirao kako je htio i kad je god htio sa puno gorim sastavom.
Problem Zrinjskog je troma odbrana i ovaj frendli par Jakov i Bare su nazalost za mirovine dok im se nazalost Nemanja i Ticinovic opasno priblizavaju plus dodaj krila koja su fan forme u vidu preplacenog Cuze i dobijes sto dobijes.
Protiv Borca ce biti veselo na tribinama a ovaj Petrovic ako obe utakmice ne pobjedi mrtvi i raspali Borac koji bez sudije izgleda kao Igman onda mu se lijepo zahvaliti na suradnji.
Zalosno je samo ako Borac osvoji ligu da ce to zadnje tri godine biti ubjedljivo najgori sampion.
No kako je cilj Vici i ostaloj srbendi da reprezentacija bude dno dna vjerovatno ne zele ni klub iz BiH opet u grupama.
Faran i maltezani im se vec raduju mada kao nenositelj u Ligi Prvaka ce biti vjerovatno sprdancija .
A brate, nije da branim trenera, ali cini mi se da Guardiola ne bi s ovim igracima neku igri sastavio. Toliko tromih i sporih igraca na jednom mjestu nije lako nac. Svaka cast Jakovu i Bari, ali njih dvojica trenutno ne mogu skupa igrat jer su prespori. Vezni red ocaj zivi. Savic ocito (jos) nije onaj Savic koji je otisao od nas, Ramic klasika, Kis beskoristan na 10ki osim kad igramo protiv neke ekipe koja je bas puno losija od nas. Ne znam zasto Tica spominjes u tom kontekstu jer je on jedini koji je koliko toliko pokretan i trudi se. Vjerujem da bi to izgledalo puno bolje da je Ilinkovic tu, jer bez njega mi nemamo ni jednog veznog koji zna dobar pas odigrat i kreirat nesto.
Posteno govoreci Borac zasluzuje titulu vise nego sto se ovdje zeli priznat, jer igraju najbolje. Zalosno je sto pored toga imaju jos svoje filijale koje ih pustaju, a protiv ostalih ginu, i ponekad suce, jer im to ove sezone ne treba.
Nama trebaju mladji i pokretniji igraci, i bar jos jedan playmaker pored Ilinkovica. Do tada ce bit ovako kako jest.