La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Nista novo. Ova sezona ce biti upamcena kao nevidjena sramota. Nevjerovatno koliko su sudije stimale Realu citavu sezonu. Ne znam, je li sam Real Madrid sramota ovoga svega?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo je najsramotnija odluka iz doba kad se guralo da Modriča Maxima bude prvak države, a ne volim RM da se zna 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pratim fudbal 30 godina al ovakvu lakrdija i krađu nisam vidio. Lopta u zraku prema petercu lik svira kraj. Sudija uništio utakmicu i pokrao Real.
Nikad se ne svira kraj ako je napad aktivan
Nikad se ne svira kraj ako je napad aktivan
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Realno svirao je kraj prije nego što je Diaz ubacio, mada je ukrao barem pola minute jer je ona VAR provjera za penal trajala preko 2 minute, a on je svirao kraj u 98 i 40ak sekundi (na 7 minuta nadokande).
Po meni ukrao je pola minute nadokande, ali je svirao kraj prije centaršuta.
Iako moram priznati da se ne sjećam slične situacije, pogotovo je interesantno što su i igrači Valencije igrali kao i da nije svirao kraj.
Po meni ukrao je pola minute nadokande, ali je svirao kraj prije centaršuta.
Iako moram priznati da se ne sjećam slične situacije, pogotovo je interesantno što su i igrači Valencije igrali kao i da nije svirao kraj.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta im je nastimano veceras, jesi gledao utakmicu uopste. Brukas se.
Pokrali ih, ovako se ne svira kraj na turniru u Kalesiji.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Još poleti da im sudi najsmješniji penal.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Častio bi vala sudiju, valja imati cojonesa za ovo 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Malo se i pretjeruje, jeste donio odluku u pogrešnom trenutku kad je već trebao pustiti centaršut ali nije i da nije imao osnova svirati kraj cim je lopta izašla iz kaznenog prostora nakon kornera.
- luckystrike
- Kontakt:
VIDEO
Evo video koga interesuje, ne znam samo do kad će biti online.
Prvi zvižduk pri ubačaju a prije trećeg je lopta u golu.
Po meni pljačka!
Po meni pljačka!
Jesu ih gurali ove sezone, to je tacno - al ovo sad je bila neviđena sprdnja

Dvije rak rane La Lige su sami vrh (Tebas) i sudije. Mislim da se mozemo svi oko toga sloziti. Takvi kreteni kad se odstrane mozda i liga vrati stari sjaj.
Ovako ce biti samo stagnacija iz sezone u sezonu.
7 minuta nadoknade je bilo,stavio je pistaljku u usta pa izvadio,al nije svirao kraj dok je Diaz nije ubacio,tek onda je svirao kraj.Dva minuta su prosla od trenutka kada je dosudio penal,dok nije otisao pogledati var i promjeniti odluku.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 02 mar 2024, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Opet haški tribunal samo Srbe osuđuje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Gumistucna
- Kontakt:
trebo je produzit vise,nista se ne pretjeruje,4 min gledo var kod gola pa povreda diakabija,pa 2 minuta gledo penal yebeni dje ni kontakta nije bilo,al kako poleti da ga dosudi,i onda pisljivi centarsut ne moze jos pustit.sramota,tacno ko turnir u kalesiji
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Kad je aktivan napad u zoni puta i lopta ide naprijed nikad se ne svira kraj pa makar vrijeme isteklo. Ovdje je bilo unutar vremena u aktivnom napadu, lopta u zraku i mufljuz svira kraj utakmice.
Fuj..i još prvobitno svirao penal za simuliranje
Fuj..i još prvobitno svirao penal za simuliranje
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Mislim da ovakvo nešto nikada do sada nisam vidio, da sudija svira kraj usred napada, dok je lopta u zraku. Cirkus živi! 
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 mar 2024, 23:22, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja koliko znam na prvom zvižduku je kraj, tri zvižduka su samo iz razloga da se kraj tekme/poluvremena razlikuje od jednog zvižduka kod faula, mada sam viđao da sudije i na kraju/poluvremenu odrade jedan ali malo duži zvižduk.luckystrike je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:15VIDEO
Po meni pljačka!
Sad ne znam kakva su tačno pravila, ali tako mi nalaže logika

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kraj komičan ali opet sve čisto. Dobra utakmica.
- luckystrike
- Kontakt:
Od ovreba ja se ne sjećam veće krađe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.