FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

mirzza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirzza » 20 mar 2011, 21:01

KB-TM87 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:A ovi sto govore da vole sto ce nas Uef-a suspendovati volio bi da objasne razlog,zar zbog jednog poraza treba unistavati klubove i reprezentaciju i ici u korist rusiteljima BiH koji jedva cekaju da je diskredituju.Da Bog da nas nikad ne suspendovali i da Bog da Zeljo, Sarajevo i reprezentacija svake godine igrali zvanicne Evropske utakmice.
Pa ne bi volio suspenziju da je liga normalna, fer i korektna, a da nije sve po nacionalnom kluču...
Kakav ba vise nacionalni kljuc i kurci, palci, zijanili pa zijanili, ko je kriv Amaru sto od Bekrijinih para nije doveo nikoga,

losiji smo nego lani 1.000%, i yebes ti tu ekipu kada mi kukamo za napadacem koji u 15 kola zabije na 2 tekme :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 mar 2011, 21:03

Gazimestanac87 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:A ovi sto govore da vole sto ce nas Uef-a suspendovati volio bi da objasne razlog,zar zbog jednog poraza treba unistavati klubove i reprezentaciju i ici u korist rusiteljima BiH koji jedva cekaju da je diskredituju.Da Bog da nas nikad ne suspendovali i da Bog da Zeljo, Sarajevo i reprezentacija svake godine igrali zvanicne Evropske utakmice.
Pa ne bi volio suspenziju da je liga normalna, fer i korektna, a da nije sve po nacionalnom kluču...
Pa vi ste na osnovu tog nacionalnog kluca i dobili titulu prosle sezone..Tad vam nije smetao sta je sad ?

Halo ba mani se tih ubleha ok??? Znaci 3god. zaredom Siroki i Zrinjski osvajaju pa Sarajevo itd.. i sve je po nacionanalnom kljucu??? O kojim nacijma ti pricas u Bosni majke ti??? Sve je to jedna Bosnjacka/Bosanska (meni sve jedno) nacija ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 mar 2011, 21:03

Modriča, Sarajevo, Zrinjski, Željezničar, Borac... nastavi niz ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 20 mar 2011, 21:04

**** nastavljanje, trebao si krenuti sa njim od početka.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 mar 2011, 21:04

ja mislim da smo izgubili radi snijega.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 21:05

KB-TM87 je napisao/la:Modriča, Sarajevo, Zrinjski, Željezničar, Borac... nastavi niz ?
Po ovom tvom postu vidim da ste se suocili sa istinom i pripisali nama titulu...
Samo Borac

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 20 mar 2011, 21:13

Blijedo izdanje.Ovaj poraz definitivno znaci kraj sto se tice titule i vec sada se moze reci da je Borac prvak.Kao sto Amar kaze nije nemoguce sustici Borac s obzirom na raspored,ali mi lose igramo i ne mozemo se nositi s Borcem.

Veceras smo bili nekakvi nezainteresovani za igru bez zelje i zalaganja.Utakmicu sto prije zaboraviti.Nadam se da ce im Amar objasniti neke stvari kao sto je simuliranje penala.Protiv Sirokog i sad smo barem 6,7 puta naivno padali sto je sve znak nemoci.Sloboda solidna i bolji su znali biti na Grbavici,ali isli su na kontre i na kraju pobjedili.Joguncic dole sve pokupio i najbolji je pojedinac danas bio.Alen ispracen gromoglasnim aplauzom i on je solidno odigrao.Sigurno kvalitetniji od svakog nasega napadaca.

KAD DODJU TESKI DANI...
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 20 mar 2011, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 21:14

izzo je napisao/la:
& ? je napisao/la:laku noc Grbavice mirno spavaj ti malo smo ti tvoga selju jjebali... 8-)
Niste vi nikog je.bali vec Sloboda...vi ste bili je.bani sa 3 komada u kupu...i nemojte se kititi tuđim perjem, lešinari.
I vi ste kad smo vam taj isti kup ispred po nosa odnijeli...
Samo Borac

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 mar 2011, 21:17

Ja sam toliko razočaran da su mi suze potekle kad su onaj gol primili, nisam se mogao suzdržati...Jednostavno razočaran sam u sve igrače...

Neki mogu pričati koliko hoće, ali Lazar je za ovog Želju neophodan, jer smo bez njega kao bez glave i repa, do gola se ne može doći...

Ako nastave igrati ovako, logično se postavlja pitanje, zašto onda i ići na utakmice kad se nema šta gledati!? :?

Amar Osim je i dalje nedodirljiv to stoji, ali neki dan sam mu zamjerio jednu stvar, nek njemu Rusmir Cviko vodi trening, a nek on zbija šale sa rajom svojom...

Srđane Staniću, odlazi iz kluba!

ŽELJEZNIČAR DO GROBA ALE!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2011, 21:18

mislio sam opcenito a tvoj komentar nije djelo odrasle osobe, bez uvrede...
zar je bitno sto se javljaju, nasa djecurlija svaki dan piskaraju po njihovim temama i ovo je rezultat... bezveze su rastjerali raju koja je normalno komentarisala i to je to...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 20 mar 2011, 21:19

Vratit ce se Lazar jeb.at ce vam mater :mrgreen: :mrgreen:
Bez njega nema igre :D
Zadnja izmjena: Buddy, dana/u 20 mar 2011, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 20 mar 2011, 21:23

Morao nas je stici ciganluk kad-tad

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 20 mar 2011, 21:23

dobro , jasno je da komentare forumaša niko iz kluba ne ferma ni 5 posto , a pogotovo da se preko foruma išta moze uticati , al eto ... bila,ne bila suspenzija krajnje je vrijeme da se bude ozbiljan i samokritičan - ove sezone tim je što se tiče osvajanja bilo kojeg trofeja zaista limitiran , Amar nije bezgriješan ( ima i on potrebe za još trenerskog usavršavanja ) - makar ( jer je svjestan dometa većine igrača) da ne govori kako ćemo se boriti za obje titule , ...nije problem kad se izgubi ako u tom meču igraš dobro te daš bar jedan gol ...znam da je Zeljo dao najviše golova dosad , al čini se nema sistema igre dovoljno efikasnog da se bude ponovo prvak ...neko reče da je pad u igri i rezultat umora - kakvog crnog umora !? ...ni pola prvenstva nije proteklo ...
ma ...dzaba sva priča ...
ako je neko zadovoljan da Zeljo ove ( a ovo je godina jubileja ) se plasira u pretkola EL onda neka sada prati rezultate Sarajeva , Olimpica i Rudara , jer to će nam biti glavni konkurenti za 2. mjesto ...

Šteta što ovaj jublej ne obiljezismo titulom ... baš jazuk ...

netko_i_nesto
Kontakt:

Post Postao/la netko_i_nesto » 20 mar 2011, 21:24

ja nezz sta je s vama poraz ko poraz to se moralo nekad desiti...al nije mi jasno sto u predhodnim postovima neki pisu amare odlazi , izgubite jednu tekmu i odmah amare odlazi ! samo trazite krivca za izgubljenu tekmu gdje ste da se sjetite prosle sezone ko je zasluzan za osvojenu titulu ...ako kome trebate zahvaliti onda je to amaru i ne pisite djabe nebuloze... kad bi tako govorili za svaku izgubljenu utakmicu svakom treneru ODLAZI! pa vise bi trenera izmjenjali neg sho bi ukupno igraca doslo i otislo

POZZZ

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 20 mar 2011, 21:24

Eh ovo je razlika...Mi kad igramo loše mi izgubimo...Borac kad igra loše dobije penal i pobjedi ! ;)
Ovo ne opravdava nasu losu igru i pomankanje truda i želje. Igrači su počeli razmišljt na način da će pobjede same dolazit...E PA NEĆE...ZA SVAKI SE BOD TREBA POŠTENO OZNOJIT !
TM87

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 mar 2011, 21:26

neću žaliti banova za one koji ne znaju normalno proslaviti pobjedu ili istrpiti poraz.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 20 mar 2011, 21:27

Isti pocetni sastav i protiv Sirokog i protiv Slobode, ocajna igra i protiv Sirokog i protiv Slobode

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 20 mar 2011, 21:28

admin je napisao/la:neću žaliti banova za one koji ne znaju normalno proslaviti pobjedu ili istrpiti poraz.
U ovom slučaju navijači boJca provociraju !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2011, 21:28

Ej, ma samo da pitam kakav je Stančeski, imali potencijala u njemu za šampionske snove... :lol:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 21:29

Džoka_TM je napisao/la:
admin je napisao/la:neću žaliti banova za one koji ne znaju normalno proslaviti pobjedu ili istrpiti poraz.
U ovom slučaju navijači boJca provociraju !
a vi ne mozete da podnesete :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, KrajinaTm87, Pact1921, RoadRunner85, SamLake, TefalTava i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []