Idemo ludo,idemo jako !!
Neka gori sve,kao za70-i rodjendan
A sta je to bilo sa njim? Nikako da saznam sta je napravio.BordoBBoja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 11:53Izvini, jel ti znas ko je taj “covjek” i sta je tacno uradio?

Jeste eto svaki post mi je o Želji a kompleks imam neizlječiv od Želje....let3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:32Gledaj ovog kompleksasa, samo o Zelji pisebagniadiluca je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:08Idealno bi bilo da je Željo prepušten sam sebi, i da je pušten niz vodu pa ako se uspije spasiti....Ako je tako onda prednost dajem Igmanu, a Tuzla će se standardno izvući kao i svake godine...BordoBBoja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 11:58
Vidjet cemo kakvo ce biti sudjenje danas.
Ako bude malo naginjao na nasu stranu sudija, znaci da je u savezu donesena odluka da zeljo leti, a sisa city ili igman ostaju![]()
To sto ti prizeljkujes su mokri snovi, papak jedan ogavni![]()
Možemo se mi zafrkavati ali vi niste uzeli boda ove sezone u gostima...Neozbiljno je ovo što si ti napisao jer do sada svi navedeni klubovi su pokazali više od Željezničara ! Vama su naredne dvije utakmice ključne a ti računaj do prekosutra.....Zeko87 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:25Možemo se zafrkavati, fino je to i super. Ali ne možeš biti toliko neozbiljna i vjerovati da će Željo ispasti. Ima još čitav krug, znači imaju minimalno 5 domaćih utakmica a treba im cca 12 bodova za opstanka. Po moj procjeni iza sebe će ostaviti minimalno Zvijezdu, Goška, Igmana i Tuzlu.
Ispadaju Zvijezda i (GOŠK, Igman ili Tuzla) najprije će to biti GOŠK.
Zaboravio si cviliti na utakmicu od prije 20 godina, Zeljo - Zepcebagniadiluca je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:43Jeste eto svaki post mi je o Želji a kompleks imam neizlječiv od Želje....let3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:32Gledaj ovog kompleksasa, samo o Zelji pisebagniadiluca je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:08
Idealno bi bilo da je Željo prepušten sam sebi, i da je pušten niz vodu pa ako se uspije spasiti....Ako je tako onda prednost dajem Igmanu, a Tuzla će se standardno izvući kao i svake godine...![]()
To sto ti prizeljkujes su mokri snovi, papak jedan ogavni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo realno diskutujem a to što si se ti usplahirio jer znaš da je to realnost, to je već drugi par opanaka
![]()
Pobrkao si nesto. Ovaj je nas,Sarajlija. Ali mehak,neodlucan i neagresivan. Manjak testosterona. Treba vise proteina i cesnjaka jesti. Kao i cink i magnezij.bagniadiluca je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:46Možemo se mi zafrkavati ali vi niste uzeli boda ove sezone u gostima...Neozbiljno je ovo što si ti napisao jer do sada svi navedeni klubovi su pokazali više od Željezničara ! Vama su naredne dvije utakmice ključne a ti računaj do prekosutra.....Zeko87 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:25Možemo se zafrkavati, fino je to i super. Ali ne možeš biti toliko neozbiljna i vjerovati da će Željo ispasti. Ima još čitav krug, znači imaju minimalno 5 domaćih utakmica a treba im cca 12 bodova za opstanka. Po moj procjeni iza sebe će ostaviti minimalno Zvijezdu, Goška, Igmana i Tuzlu.
Nemam šta cviliti , to je takođe realnost Željezničara,u bivšoj državi ste kalili zanat lopovluka i namještanja, u ovoj ligi ste ga ispekli, ali ima Boga pa se sve vrati i naplatilet3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:48Zaboravio si cviliti na utakmicu od prije 20 godina, Zeljo - Zepcebagniadiluca je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:43Jeste eto svaki post mi je o Želji a kompleks imam neizlječiv od Želje....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo realno diskutujem a to što si se ti usplahirio jer znaš da je to realnost, to je već drugi par opanaka
![]()
![]()
![]()
Biće da je prije svega dobar komšijaAntikloc je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:49Pobrkao si nesto. Ovaj je nas,Sarajlija. Ali mehak,neodlucan i neagresivan. Manjak testosterona. Treba vise proteina i cesnjaka jesti. Kao i cink i magnezij.bagniadiluca je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:46Možemo se mi zafrkavati ali vi niste uzeli boda ove sezone u gostima...Neozbiljno je ovo što si ti napisao jer do sada svi navedeni klubovi su pokazali više od Željezničara ! Vama su naredne dvije utakmice ključne a ti računaj do prekosutra.....Zeko87 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:25Možemo se zafrkavati, fino je to i super. Ali ne možeš biti toliko neozbiljna i vjerovati da će Željo ispasti. Ima još čitav krug, znači imaju minimalno 5 domaćih utakmica a treba im cca 12 bodova za opstanka. Po moj procjeni iza sebe će ostaviti minimalno Zvijezdu, Goška, Igmana i Tuzlu.
Ispadaju Zvijezda i (GOŠK, Igman ili Tuzla) najprije će to biti GOŠK.![]()
Znamo. JKP Park. Posli su ruze posaditi. Rade prekovremenoKomercijala19 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:50Znali li iko o ovoj grupi sto hodaju po Grbavici sa motkama?
Je.bale im motke familiju. Primitivnu.Komercijala19 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:50Znali li iko o ovoj grupi sto hodaju po Grbavici sa motkama?
Ja za Sarajevo navijam.bagniadiluca je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:46Možemo se mi zafrkavati ali vi niste uzeli boda ove sezone u gostima...Neozbiljno je ovo što si ti napisao jer do sada svi navedeni klubovi su pokazali više od Željezničara ! Vama su naredne dvije utakmice ključne a ti računaj do prekosutra.....Zeko87 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:25Možemo se zafrkavati, fino je to i super. Ali ne možeš biti toliko neozbiljna i vjerovati da će Željo ispasti. Ima još čitav krug, znači imaju minimalno 5 domaćih utakmica a treba im cca 12 bodova za opstanka. Po moj procjeni iza sebe će ostaviti minimalno Zvijezdu, Goška, Igmana i Tuzlu.
Zar je moguce da ne znas za incident postenog, prepostenog crnogorca, i za njegovo bjezanje od istraznih organa Bosne i Hercegovine?DamirT je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:38A sta je to bilo sa njim? Nikako da saznam sta je napravio.BordoBBoja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 11:53Izvini, jel ti znas ko je taj “covjek” i sta je tacno uradio?
Glupane to su tvoji.Hajdeee je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:55Je.bale im motke familiju. Primitivnu.Komercijala19 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:50Znali li iko o ovoj grupi sto hodaju po Grbavici sa motkama?
Ono nesto da je udario pjesaka pa pobjegao u CG? Je li to?BordoBBoja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:56Zar je moguce da ne znas za incident postenog, prepostenog crnogorca, i za njegovo bjezanje od istraznih organa Bosne i Hercegovine?DamirT je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:38A sta je to bilo sa njim? Nikako da saznam sta je napravio.BordoBBoja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 11:53
Izvini, jel ti znas ko je taj “covjek” i sta je tacno uradio?