Negdje procita 13 h. Tampon zona nesto iznad hiljadu.
Za jug vise pusteno od broja stolica zbog donjeg dijela.
Kakve veze ima ciji su. Jbm im i ja familiju i motke. Neutralan sam ali ovom seljakluku se mora stati na kraj vise.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:57Glupane to su tvoji.Hajdeee je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:55Je.bale im motke familiju. Primitivnu.Komercijala19 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:50Znali li iko o ovoj grupi sto hodaju po Grbavici sa motkama?![]()
Ja mislio ljudi se zayebavaju sa njim u vezi toga...BordoBBoja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:03Eh bas toDamirT je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:59Ono nesto da je udario pjesaka pa pobjegao u CG? Je li to?BordoBBoja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 12:56
Zar je moguce da ne znas za incident postenog, prepostenog crnogorca, i za njegovo bjezanje od istraznih organa Bosne i Hercegovine?![]()
I zamisli dodje takav sljam, i pametuje ovdje, i nekome drzi moralne lekcije
Lik i sljam, a i nikakve veze nema sa Bosnom i Hercegovinom
Dritan obicni
Iskreno vec davno proslo vrijeme kako samnapoleon72 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:14Jedva cekam da padne mrtva glava u Sarajevu. Pa kad nam derbi bude isao uz pratnju vojske, kad nas budu u kavezima drzali na gostovanjima ko zadnju stoku, kad ne budes smio clansku kartu kluba u novcaniku nosit kroz grad a kamoli hodat u dresu ili majici... Valjda se neko zapita malo. A blizu je, prema svemu sudeci. Nikad vise incidenata, nikad vise oruzja.
A mi budale se nadamo da cemo dobit dio istoka a Zelji dat dio zapada, kao daj da vratimo derbiju stari sjaj. Vratit cemo qrcinu, ovo vise nije ni Beograd, ovo je Brazil, bez oruzja ne ides nigdje.
100% brate, nikad ovako. I sto je bilo belaja, nikad ovoliko oruzja, nozeva, oklagija, palica, teleskopa... Pitanje je vremena kad ce se preci na vatreno oruzje. Debilizam, ljudi nisu svjesni koliko se lahko zivot izgubi ili trajno invalid ostaje. Udari covjeka palicom u glavu gdje ne treba, mozes ga ubit ili mu dio dijela oduzet skroz. A kasnije je kasno za kajanje. I za sta, za dvije minute videa na ultra i tifo fejsbuk stranicama? Radi druge boje majice?invincible1921 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:19Iskreno vec davno proslo vrijeme kako samnapoleon72 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:14Jedva cekam da padne mrtva glava u Sarajevu. Pa kad nam derbi bude isao uz pratnju vojske, kad nas budu u kavezima drzali na gostovanjima ko zadnju stoku, kad ne budes smio clansku kartu kluba u novcaniku nosit kroz grad a kamoli hodat u dresu ili majici... Valjda se neko zapita malo. A blizu je, prema svemu sudeci. Nikad vise incidenata, nikad vise oruzja.
A mi budale se nadamo da cemo dobit dio istoka a Zelji dat dio zapada, kao daj da vratimo derbiju stari sjaj. Vratit cemo qrcinu, ovo vise nije ni Beograd, ovo je Brazil, bez oruzja ne ides nigdje.
isao kao clan grupe po tekmaa, odnosno pratio sam i taj dio price pored sportske...govorim ovo jer eto mozda grijesim ali po meni nikad ovako nije bilo..bas do ove mjere da se belajise i kvantitstivno i kvalitwtivno...iskreno ne svidja mi se ni malo ..treba malo spustit lopta na stranu sve al ipak je to na kraju dana neko koga vrlo znas...jaran, komsija, ovaj onaj..da ne bude zabune da nekom prigovaram, ovo mislim za obje strane
Apsolutno..sto je najgore znam ja nas mentalitrt...90% eto da ne kaem svi, tih sto bi uradili nekom nesto lose eto npr to s palicom sutra bi se syebo i zak bi mu bilo kad bi skonto...al sto ti rece kasnonapoleon72 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:23100% brate, nikad ovako. I sto je bilo belaja, nikad ovoliko oruzja, nozeva, oklagija, palica, teleskopa... Pitanje je vremena kad ce se preci na vatreno oruzje. Debilizam, ljudi nisu svjesni koliko se lahko zivot izgubi ili trajno invalid ostaje. Udari covjeka palicom u glavu gdje ne treba, mozes ga ubit ili mu dio dijela oduzet skroz. A kasnije je kasno za kajanje. I za sta, za dvije minute videa na ultra i tifo fejsbuk stranicama? Radi druge boje majice?invincible1921 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:19Iskreno vec davno proslo vrijeme kako samnapoleon72 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:14Jedva cekam da padne mrtva glava u Sarajevu. Pa kad nam derbi bude isao uz pratnju vojske, kad nas budu u kavezima drzali na gostovanjima ko zadnju stoku, kad ne budes smio clansku kartu kluba u novcaniku nosit kroz grad a kamoli hodat u dresu ili majici... Valjda se neko zapita malo. A blizu je, prema svemu sudeci. Nikad vise incidenata, nikad vise oruzja.
isao kao clan grupe po tekmaa, odnosno pratio sam i taj dio price pored sportske...govorim ovo jer eto mozda grijesim ali po meni nikad ovako nije bilo..bas do ove mjere da se belajise i kvantitstivno i kvalitwtivno...iskreno ne svidja mi se ni malo ..treba malo spustit lopta na stranu sve al ipak je to na kraju dana neko koga vrlo znas...jaran, komsija, ovaj onaj..da ne bude zabune da nekom prigovaram, ovo mislim za obje strane
Ne sviđa se ovo nikome, ali zna se kome se treba zahvaliti na ovome, kriv je već za jedan život. M. R.napoleon72 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:23100% brate, nikad ovako. I sto je bilo belaja, nikad ovoliko oruzja, nozeva, oklagija, palica, teleskopa... Pitanje je vremena kad ce se preci na vatreno oruzje. Debilizam, ljudi nisu svjesni koliko se lahko zivot izgubi ili trajno invalid ostaje. Udari covjeka palicom u glavu gdje ne treba, mozes ga ubit ili mu dio dijela oduzet skroz. A kasnije je kasno za kajanje. I za sta, za dvije minute videa na ultra i tifo fejsbuk stranicama? Radi druge boje majice?invincible1921 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:19Iskreno vec davno proslo vrijeme kako samnapoleon72 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:14Jedva cekam da padne mrtva glava u Sarajevu. Pa kad nam derbi bude isao uz pratnju vojske, kad nas budu u kavezima drzali na gostovanjima ko zadnju stoku, kad ne budes smio clansku kartu kluba u novcaniku nosit kroz grad a kamoli hodat u dresu ili majici... Valjda se neko zapita malo. A blizu je, prema svemu sudeci. Nikad vise incidenata, nikad vise oruzja.