Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa mogli se debili juce ,prekjuce pobiti ali ne ... tu bi bilo fajtan ovako polocija prijeci i ide kurcenje po internetu kao nesto se uradilo. A policja to jedva doceka i nije prvi put da se ovo desi .
Ne možeš dva puta prodati istu kartu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jedva docekali da zabrane. Smijesno ali eto. Ne znam da igdje zabrane gostovanje par sati prije utakmice.
Sad da su pametni u Sarajevu, pa da nadju tu balavurdiju zbog koje je zabranjen ulaz svima i dati im dozivotnu zabranu dolaska na utakmice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekao sam već da ove mlađe generacije imaju zapanjujući nivo retardacije.
Bar pola sata prije "upada" neka baba od 75 godina u jednoj prodavnici na Grbavici na kasi i govori kako se nekakvi bilmezi nešto spremaju s nekim motkama. Još su i oštetili par auta.
Nadam se da će čovjeku namiriti štetu na autu, lik uopće nije iz SA niti ima veze s utakmicom.
Bar pola sata prije "upada" neka baba od 75 godina u jednoj prodavnici na Grbavici na kasi i govori kako se nekakvi bilmezi nešto spremaju s nekim motkama. Još su i oštetili par auta.
Nadam se da će čovjeku namiriti štetu na autu, lik uopće nije iz SA niti ima veze s utakmicom.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo je dogovor mupa i baze dugova, kako god necete sljedecu biti na kosevu...
Za mene je ovo ispravan potez uprave Željkana. Svaka čast tako i treba.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Ma dobro takva je naša policija, gledaju da što više sa sebe skinu odgovornost kao i u drugim slučajevima.
Isto je bilo i jesenas u Mostaru kad su Manijaci napravili belaj, zabrana gostujućim navijačima i gotovo, ne radi to samo MUP KS.
Isto je bilo i jesenas u Mostaru kad su Manijaci napravili belaj, zabrana gostujućim navijačima i gotovo, ne radi to samo MUP KS.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo bi policija bilo gdje u RS odradila kao usput. Banja Luka,Bijeljina,Lukavica svejedno
- Shategabri
- Kontakt:
Ma drugi razlog i ne treba, ovo je bio zicer i ćao đaci.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:28Slazem se ja da nije trebalo nabacit zicer kad vec jedva cekaju ali brate zabranit 1500 navijaca da dodje zbog ovih par je smijesno. Imaju saznanja da se sprema nesto jest evo ja planirao minirat stadion vecerasShategabri je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:26Nije im trebalo nabaciti zicer
No, svako je kriv, samo nisu ovi struĆnjaci s motkama i kacigama.
Sje.base derbi bezveze
Mogli su oni njih spriječiti i na Grbavicu da dođu, ali su ih namjerno pustili.
Zato kažem, bob bilderima fakturu ispostaviti,to bi bilo najpoštenije. Da plate svima štetu i zabrana dolaska na utakmice.
Koševo Zapad
Od ovih debila sto se tuku gori su samo debili sto krive policiju. Neces fino? NECES NIKAKO. Treba otkazat utakmicu skroz. Majke vam se naje_bem primitivno-krkanske. Vratite se u svoja sela i zaseoke, jeb_ala vam beogradska furka rod i porod.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Pitanje za nase komsije. Bob je graditelj mozemo li popraviti???
Ma idiotizam epski. Da je 10 maskiranih ljudi sa šalovima Sarajeva oko vrata i automatskim puškama prošlo Grbavicom i rafalalo ne smiješ gostujućim navijačima koji nemaju veze s tim zabranit ulazak na stadion.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ali čuj imaju saznanja da su spremali neke akcije.
Pa spriječi ih i pusti ostale na stadion mamicu ti **** nesposobnu.

Pa spriječi ih i pusti ostale na stadion mamicu ti **** nesposobnu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta ce namiriti, da ih istreses, ne bi cener ispao. Ovi od roditelja uzimaju pare za kafu.ExBlueone je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:30Rekao sam već da ove mlađe generacije imaju zapanjujući nivo retardacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa vi palamudani ionako ne idezte na utakmicu sta tebe boli kShategabri je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:32Ma drugi razlog i ne treba, ovo je bio zicer i ćao đaci.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:28Slazem se ja da nije trebalo nabacit zicer kad vec jedva cekaju ali brate zabranit 1500 navijaca da dodje zbog ovih par je smijesno. Imaju saznanja da se sprema nesto jest evo ja planirao minirat stadion vecerasShategabri je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:26
Nije im trebalo nabaciti zicer
No, svako je kriv, samo nisu ovi struĆnjaci s motkama i kacigama.
Sje.base derbi bezveze
Mogli su oni njih spriječiti i na Grbavicu da dođu, ali su ih namjerno pustili.
Zato kažem, bob bilderima fakturu ispostaviti,to bi bilo najpoštenije. Da plate svima štetu i zabrana dolaska na utakmice.
Drzi se komentara
Jeste uhvatili se beogradjana **** im velja nevolja sve u picku
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
E yebo te derbi radi 20 ljudi da se zabrani pa smijesno
-
- Kontakt:
Nije to to realno ali sad mi je zao 1400 + ljudi sto im karta propade , nisu ovo trebali raditi cccc
04.10.2009 !
Zbog cega primaju plate u mupu…
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], MostarReds22, ristagrad i 37 gostiju.