Cuo sam da im je bio ogromno pojacanjeRBA 1987 je napisao/la:Ej, ma samo da pitam kakav je Stančeski, imali potencijala u njemu za šampionske snove...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Gazimestanac87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo Borac
Drago mi je da smo ovim smećarima poklonili 3 boda, sada možda i ostanu u društvu najboljih 
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
On je u ono kratko vrijeme bolje odigrao nego beslija i savic za 90 minRBA 1987 je napisao/la:Ej, ma samo da pitam kakav je Stančeski, imali potencijala u njemu za šampionske snove...
Ma stvarno pitam ljude, kako im se čini pošto je kod nas bio ključni igrač...Gazimestanac87 je napisao/la:Cuo sam da im je bio ogromno pojacanjeRBA 1987 je napisao/la:Ej, ma samo da pitam kakav je Stančeski, imali potencijala u njemu za šampionske snove...![]()
![]()
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve je vec receno, ostaje nam samo pjesma da zakljuci sve to:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
netko_i_nesto
- Kontakt:
ahh ovih lesinara misle da im je sloboda ucinila uslugu eh Sloboda je samo sebi ucinila uslugu a vidjet cete vi "uslugu" kad odete na tusanj... kad vas nakantaju LAGANOOOOOOO ! 
-
Gazimestanac87
- Kontakt:
I sta je bilo kad si se probudio ?netko_i_nesto je napisao/la:ahh ovih lesinara misle da im je sloboda ucinila uslugu eh Sloboda je samo sebi ucinila uslugu a vidjet cete vi "uslugu" kad odete na tusanj... kad vas nakantaju LAGANOOOOOOO !
Samo Borac
-
netko_i_nesto
- Kontakt:
nisam ni spavaoGazimestanac87 je napisao/la:I sta je bilo kad si se probudio ?netko_i_nesto je napisao/la:ahh ovih lesinara misle da im je sloboda ucinila uslugu eh Sloboda je samo sebi ucinila uslugu a vidjet cete vi "uslugu" kad odete na tusanj... kad vas nakantaju LAGANOOOOOOO !
- slani grad
- Kontakt:
jel tako da je teskoBIG je napisao/la:Drago mi je da smo ovim smećarima poklonili 3 boda, sada možda i ostanu u društvu najboljih
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
userof5800
- Kontakt:
vi ne trebate ici na tusanj - vama je (hladan) tus na grbavici veceras bionetko_i_nesto je napisao/la:ahh ovih lesinara misle da im je sloboda ucinila uslugu eh Sloboda je samo sebi ucinila uslugu a vidjet cete vi "uslugu" kad odete na tusanj... kad vas nakantaju LAGANOOOOOOO !
bravo za najrealnijeg forumaša koji piše na temu željezničaraStole iz Bora je napisao/la:Sve je vec receno, ostaje nam samo pjesma da zakljuci sve to:
[youtube][/youtube]
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
tm-ovac iz mase je napisao/la:Eh ovo je razlika...Mi kad igramo loše mi izgubimo...Borac kad igra loše dobije penal i pobjedi !![]()
Ovo ne opravdava nasu losu igru i pomankanje truda i želje. Igrači su počeli razmišljt na način da će pobjede same dolazit...E PA NEĆE...ZA SVAKI SE BOD TREBA POŠTENO OZNOJIT !
reko sam ja juce bas si ti citiro da su postali ko MAN UTD JBG
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Admine, ti obećo neko banovanje? Jel treba da opet potežemo ratne teme?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
2 mjesto ? Evropa ! Pa i nije tako lose ali kako samo boli ovaj poraz to je cudo jedno..... 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
Gazimestanac87
- Kontakt:
Ma nismo gdje bi miDžoka_TM je napisao/la:Vidim da su ovo dušmani čekali,naš kiks kući pa da napadnu
Dabogda pomrli svi koji ste došli ovdje da provocirate
Samo Borac
- neutralan__
- Kontakt:
joj stole ubi ova pjesmaStole iz Bora je napisao/la:Sve je vec receno, ostaje nam samo pjesma da zakljuci sve to:
[youtube][/youtube]
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hajde okanite se provokatora.Izgubili posteno i idemo dalje.Krivo mi je da nepovjerujes ali imam snage cestitati Slobodi na pobjedi a tako cu i Borcu na tituli ako je uzmu.Dignite se iznad ovi papaka sto provociraju.To smo dokazali bezbroj puta.Jedino sto mi se veceras dopalo je aplauz Mesanovicu kad je izasao i na kraju aplauz Slobodi.
Zeljo je jedan grijeha je vrijedan.
Zeljo je jedan grijeha je vrijedan.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
kad tacno pocinje cuveno "zeljino proljece",da se pripremimo?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
bešlija
savić
radovanović
svraka
mešić
višća
spahić
jamak
stanić
banjalučki dušmani kojih je više došlo na našu temu nego jučer na tekmu protiv čelika
razočaran sam, ne toliko zbog poraza koliko zbog pristupa igri i neozbiljnosti koju su pokazali svi igrači
mešanović alen

savić
radovanović
svraka
mešić
višća
spahić
jamak
stanić
banjalučki dušmani kojih je više došlo na našu temu nego jučer na tekmu protiv čelika
razočaran sam, ne toliko zbog poraza koliko zbog pristupa igri i neozbiljnosti koju su pokazali svi igrači
mešanović alen