Premijer liga BiH - aktuelno

Morgen19
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Morgen19 » 03 mar 2024, 14:59

Jel istina da je bomba na stadionu Grbavica

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 mar 2024, 14:59

riGonTM je napisao/la:
03 mar 2024, 14:57
JVVVST je napisao/la:
03 mar 2024, 14:50
lakilone je napisao/la:
03 mar 2024, 14:44

Drug, ja navijam za Želju, boli mene ona stvar za hordama, debili su ionako, ali ne mozes uskratiti 1500 ljudi radi 20 pojedinaca, a i ta policija kad vec prima platu, onda treba i da obavlja svoj posao kako treba
Primjetices da ja o ovim stvarima pisem uopsteno. Navijam za Sarajevo, al za mene je debil svako ko koristi utakmicu kao izgovor da se bije, tuce, razbija, unistava. I Horde, i Manijaci, i svi drugi, kojima nije prioritet sport nego agresiva.
Ma brate tog huliganizma će uvijek biti. Manijaci i hz će se uvijek tući, jednom će dobit ovi, jednom ovi drugi, to ne možemo iskorijeniti. Ali mi je nejasno koji sklop mozga moraš bit da na dan derbija dođeš na Grbavicu, akcijaš i glumiš mangupa… derbi nije derbi bez navijača oba tima i žalosno je da je to sjebalo 20 narkomana, ali kao što sam pisao u prethodnim postovima, to je MUPu došlo ko kec na desetku i nema se šta giše pričat
I prije je toga bilo,sad kao neko cudjenje sto se to desilo a desava se stalno pa se nije ovakva odluka donosila

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 03 mar 2024, 15:00

Istinasamo123 je napisao/la:
03 mar 2024, 14:46
Shategabri je napisao/la:
03 mar 2024, 14:42
03 mar 2024, 14:37

Tu motku si nabi mami u cmaric a nek je posisa pre upotrebe.
Jesi inače neotesani seljačić kad pričaš s ljudima ili samo pichich koji na forumu yede govvna?
Mrs **** ti pas mater jedva docekas da pljujes po momcima, tebe treba poslati da te iscakijaju kao onog malog na ilidzi, sve se ovo desava sa razlogom ustalom nista se danas nije ni desilo a ti tetkica dosla da seres a nemas pojma sta se desava,
I normalno samo jedes **** od tebe se srugo nema sta ocekivati idi drkaj na plave fekalije koje kao ovo osudjuju a likuju kuad djete zarobe.
Hebem ti opet majku prodanu
Zamisli koji si debil kad zelis momku koji navija za isti klub kao i ti da bude "iscakijan"

Molim administratore da uklone ovu pogan sa foruma.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2024, 15:00

03 mar 2024, 14:56
03 mar 2024, 14:50

Mrs **** ti pas mater jedva docekas da pljujes po momcima, tebe treba poslati da te iscakijaju kao onog malog na ilidzi, sve se ovo desava sa razlogom ustalom nista se danas nije ni desilo a ti tetkica dosla da seres a nemas pojma sta se desava,
I normalno samo jedes **** od tebe se srugo nema sta ocekivati idi drkaj na plave fekalije koje kao ovo osudjuju a likuju kuad djete zarobe.
Ni po kome ja ne pljujem, ovo su debili koji su syebali 1500 naših navijača, NAŠIH MOMAKA.
Keru, k nozi. Previše laješ. A za te prijetnje pripazi malo. To što si iza anonimnog nicka ne znači da te ne mogu naći organi reda.
I nije trebalo ništa da se desi, a DESILO SE, glupane, ushrali su se u ćejf 1500 NAŠIH MOMAKA, kontaš li debilčino retardirana?!
Napushish mi se qrca, nisi ti ničiji navijač, ti si još jedan oklagijaš kojeg treba u ćuzu i ispendrečiti!
U Tih 1500 momaka spadaju i uhapseni ne spadas ti, sta mislis da je neko na svoji ruku ovo radio.
A za to mup pretnje i smekanje sto hoces, **** ti majku i tebi i mupu
Gnjido raspala
Aha, to odabranih 10. Nek su onda zabranili, aferim.
Ma đe si huligan, vidi ti njega što se on nakoatriješio?
Kako ti ne zaduži motku i kacigu? Nisi stigao, moraš pisati na forumu?
Koševo Zapad

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 03 mar 2024, 15:00

Na osnovu cega mozes zabraniti dolazak navijacima par sati prije tekme, zbog par pojedinaca koji se marišu?

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 03 mar 2024, 15:01

mnon46 je napisao/la:
03 mar 2024, 14:58
riGonTM je napisao/la:
03 mar 2024, 14:52
mnon46 je napisao/la:
03 mar 2024, 14:47
Oni imaju neka saznanja... jedino saznanje je da ćete dogodine igrat federalnu, uhljupi!
Nema FK Željezničar saznanje, nego MUP KS. Dovoljno je da samo pročitaš cijelu objavu, a ne samo da zadovoljiš svoje oči naslovom i poletiš na forum kako bi odmah vrijeđao. To dovoljno govori o tebi i tvom nivou inteligencije.
Itekako i ti i ja znamo da je tvoj klub urgirao da se ovo desi, da se hvatate za slamku ne bil se spasili pa vam je jedna od opcija da tekma bude bez nas. Šta ikoga može spriječiti da derbi na hasetu dojavi bombu na jugu? Svi bi znali da je nema a protokol ti nalaže da ne može bit ljudi tu. Isto ko danas što uopšte nije bilo nikakvog belaja a zabraniše nam. Jadnici ste bili uvijek jer ste uvijek surađivali sa murijom.
Upravu si sve, prepali smo se 😂😂😂 pa ne igrate ligu prvaka brate moj, ni vi a ni mi u nikad gorem stanju nismo dočekali derbi. Kažem vam, sami ste sebi krivi, krivo je tih 20 narkomana koji su na dan derbija došli na Grbavicu i počeli akcijat. Jel ih Željo poslao da dođu? Jel ih Željo poslao da ko najveći idioti ulete odmah gdje su specijalci? Ali da, krivi smo mi, potplatili smo 20 narkomana da dođu i naprave sranje 🤣🤣🤣🤣
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 03 mar 2024, 15:01

i još jedan od dokaza u kojoj mi to nazovi "državi" živimo
zar i ti sine Ivane!?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 mar 2024, 15:01

Niti koga branim niti krivim...al ak nista mozda konacno svima postane jasno da nesto ovako nikom ne treba
=\_1921_/=

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 mar 2024, 15:02

nastrojeni21 je napisao/la:
03 mar 2024, 14:56
skullcrusher je napisao/la:
03 mar 2024, 14:45
Bukvalno sve ce se uraditi da dobiju veceras sve pa tako i ovo, da imamo igrace a ne phicke ovo bi ih jos vise motivisalo da poginu na terenu.
Da se nije 20 manijaka maskiralo u bob graditelje i i onda napalo svoje da bi do ovoga doslo? Sta mislis o tom scenariju? Vrlo moguce... :cool:
Čekaj, znači nisu samo horde učestvovale u incidentu ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 mar 2024, 15:02

fks74 je napisao/la:
Ovo je željkanovo maslo, uvijek su se bavili mutnim radnjama. Oni da su pravi dali bi saglasnost za navijače, ako je došlo do incidenta pohapsi debile a ostale sprovedi na stadion. Sumnjivo je do bola, naši ne trebaju igrati nikako. J.bote liga više, za koga se igra.
Jest vala, Zeljo naredio MUP-u kantona Sarajevo da zabrane dolazak gostujucih navijaca :tokralju: pa citate li sta pisete ?
Toliko je mocan da moze naređivati i policiji sta da radi, samo nije mocan da ostane u ligi :mrgreen:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 mar 2024, 15:03

riGonTM je napisao/la:
03 mar 2024, 15:01
mnon46 je napisao/la:
riGonTM je napisao/la:
03 mar 2024, 14:52

Nema FK Željezničar saznanje, nego MUP KS. Dovoljno je da samo pročitaš cijelu objavu, a ne samo da zadovoljiš svoje oči naslovom i poletiš na forum kako bi odmah vrijeđao. To dovoljno govori o tebi i tvom nivou inteligencije.
Itekako i ti i ja znamo da je tvoj klub urgirao da se ovo desi, da se hvatate za slamku ne bil se spasili pa vam je jedna od opcija da tekma bude bez nas. Šta ikoga može spriječiti da derbi na hasetu dojavi bombu na jugu? Svi bi znali da je nema a protokol ti nalaže da ne može bit ljudi tu. Isto ko danas što uopšte nije bilo nikakvog belaja a zabraniše nam. Jadnici ste bili uvijek jer ste uvijek surađivali sa murijom.
Upravu si sve, prepali smo se 😂😂😂 pa ne igrate ligu prvaka brate moj, ni vi a ni mi u nikad gorem stanju nismo dočekali derbi. Kažem vam, sami ste sebi krivi, krivo je tih 20 narkomana koji su na dan derbija došli na Grbavicu i počeli akcijat. Jel ih Željo poslao da dođu? Jel ih Željo poslao da ko najveći idioti ulete odmah gdje su specijalci? Ali da, krivi smo mi, potplatili smo 20 narkomana da dođu i naprave sranje 🤣🤣🤣🤣
Prepali ste se, itekako jer vam gori pod nogama. I opet, možeš se ogradit od ovoga jer je problem bio jutros a dogovoreno okupljanje hordi je u 3. Ponavljam, nikakav belaj se nije desio osim što je 20ak momaka uhapšeno, je li to dovoljno za ovo?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2024, 15:03

Antikloc je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:
03 mar 2024, 14:40

Ne mogu oni biti krivi. Navijaci se tuku i prave belaje,kao svugdje u svijetu. Kriva je policija. Imaju ogromne plate i beneficije a nece da rade svoj posao.
Za mladje generacije da dodju pameti - Nije vam u zivotu neprijatelj ni chetnik,ni ustasa ni bahlija .neprijatelj je budzetlija.
Mogu, mogu.
Razuman si čovjej, nije li debilno nabaciti policiji ovakav zicer?!
Moraš biti retardiran da misliš kako te neće skontati!
Jbt, ko slon u staklariji s onim letvama i kacigama!
Ako su se već i morali mlatiti, što ne sačekaše poslije utakmice?!
Ovako yebaše 1500 drugova sa tribine.
Jel tako? Tako je.
Možemo mi sad kriviti koga hoćemo, oni su rekli tapija i ćao.
Policija je placena da radi svoj posao,da se tuce ,da bude fizicki ugrozena ,zato dobijaju platu i beneficije. A sami su odabrali taj posao,niko ih nije tjerao. Najlkase je reci-necemo raditi svoj posao. Ovdje se radi o mnornoj navijackoj tuci. Smijesnoj. Da se ovako policija postavlja svugdje ne bi sedmicno bilo 10 tekmi odigrano u Evropi. Prije rata,su poslije Hordi,Delije bile najjace u gradu. Bilo ih je na hiljade. 89-e smo se pobili kod Holidej Inna. Napali smo smo ih uz pomoc manijaka, poslije kraceg sukoba smo ih razbili i poceli su se povlaciti kroz Kranjcevicevu, Gdje smo se pomijesali ,u stotine malih tuca,nane su ih sa balkona gadjale saksijama :mrgreen: Bilo je na stotine povrijedjenih. Od Holidej Inna do Vojne bolnice hodas kao kroz Kosovo Polje,na sve strane ranjeni Srbi leze . I sta ?? Utakmica se igra najnormalnije igra. Pun sjever Hordi,pun jug Delija. Uzavrela atmosfera- fudbal. Jos jednom da ponovim ovo bi policija iz Lukavice odradila uz osmjeh .
Al je ovaj put iskoristila za odluku o nedolasku gostujućih navijača i šta sad?! Ništa. Pojeo vuk magarca s oklagijom.
Nekad treba biti pametan, staviti klub ispred ličnog, pa i zadovoljstva navijačke grupe.
Ovo danas je okidač samo za sve što se prethodnih dana dešavalo.
Račun plaća 1500 HZ.
Koševo Zapad

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 03 mar 2024, 15:04

Morgen19 je napisao/la:
03 mar 2024, 14:59
Ako si to ti napisao odnosno izmislio, ocekuj policiju do kraja dana al iskreno. Sve se sad prati sta se pise. Nisi valjda balavac cviljavi pa ne kontas neke stvari.

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 03 mar 2024, 15:04

Horde zla po ko zna koji put ispali debili.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 03 mar 2024, 15:05

mnon46 je napisao/la:
03 mar 2024, 15:03
riGonTM je napisao/la:
03 mar 2024, 15:01
mnon46 je napisao/la:

Prepali ste se, itekako jer vam gori pod nogama. I opet, možeš se ogradit od ovoga jer je problem bio jutros a dogovoreno okupljanje hordi je u 3. Ponavljam, nikakav belaj se nije desio osim što je 20ak momaka uhapšeno, je li to dovoljno za ovo?
Ako si iz Sarajeva, onda bi ti do bio dovoljan razlog da skontaš da je 5, a ne 20 ljudi dovoljno da se desi ovo što se desilo. Pričamo o yebenom MUPU KS koji svoj posao neće da rade i koji su ovo jedva dočekali.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 mar 2024, 15:05

Neznam sto Zrinjski nije išao po Corica,kontam sigurnija je varijanta bio sad kad se trebalo ganjat nesto,zna ligu u dušu a i strucan je sto jest jest.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 03 mar 2024, 15:05

riGonTM je napisao/la:
ExBlueone je napisao/la:
03 mar 2024, 14:57
Pun qrac murije a i novinara na Vrbanji.
Valjda iščekuju neki ekskluzivitet, da padne mrtva glava ili šta.
Kako može MUP zabraniti dolazaka gostujućim navijačima? Ljudi su kupili karte. Utakmica nije odgođena.
O istom gradu se radi. Mogu možda izdati preporuke ili neke mjere, ali
Kako ne može? MUP ti je sve, oni kako kažu, tako ti je. Pa manijake su prošle sezone zaustavili na autoputu prije Banjaluke i vratili ih u Sarajevo. Policija ti se sve pita.
Govorim o istom gradu. Mogu možda samo zabraniti otganizovan dolazak. Ali oni su zabranili prisustvo gostujučim navijačima ikako. A na kraju svaki MUP je produžena ruka vlasti, ne možeš se s rogatim bosti

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 mar 2024, 15:07

Morgen19 je napisao/la:
:kafa: :cool: ako neko hoće, može s.ebati derbi potpuno.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2024, 15:07

Beli98 je napisao/la:
03 mar 2024, 15:00
03 mar 2024, 14:42

Jesi inače neotesani seljačić kad pričaš s ljudima ili samo pichich koji na forumu yede govvna?
Zamisli koji si debil kad zelis momku koji navija za isti klub kao i ti da bude "iscakijan"

Molim administratore da uklone ovu pogan sa foruma.
Druže sa tribine, ova dječurlija je haos.
Vidiš ti to, on bi mene čakijom što ne podržavam da se raja mlati motkama.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalmozak2, laszlo, Najprvi i 10 gostiju.