Ma šta i da opozovu? Kad ćeš ući? Jedino da se početak pomjeri za 20:00. Bruku raje se kući vratilo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Molim bijedu da mi vrati novac od karte, ostalo neka vam refundira vas partner, MUP KS. Hvala.
Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 03 mar 2024, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dosta sto navijaci ispastaju zbog pojedinaca, sad treba i Klub?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:53Yebo vas rezultat da vas yebo nek registruju sta hoce
-
- Kontakt:
Pa oni su i trazili da ne puste nase i izmisljali price tamo
Lesinari nisu htjeli bit na utakmici bez nasi navijaca prije 2 godine i trazili od policije da nas pusti
Cetnici su velegospoda za njih.Treba iz inata igrati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 mar 2024, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Yebace nam papci i kockoglavi majku za sva vremena, nece u ovom gradu nista ostati da valja...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kao sad nece huligani iz hz da odu i naprave belaj? Jarane oni ako hoce, oni se okupe i odose, sacekaju poslije utakmice negdje oko stadiona i udri plave kad izadju?
Ne kontam odluku, policija nesposobna do bola! Privedi te i pusti ostale na utakmicu.
Iz goreg u jos gore idu sa ovom odlukom.
Ne kontam odluku, policija nesposobna do bola! Privedi te i pusti ostale na utakmicu.
Iz goreg u jos gore idu sa ovom odlukom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi klošari što se izdaju za naše navijače su nabacili zicer i hbg sad.
Ako su nekad morali u akciju nisu sigurno prije utakmice.
I sad je kriva policija, komšije, ti, ja, samo ne ovih desetak oklagijaša. Jer oni su pravi navijači.
Yebo to, nema to nikakve veze sa FKS i loptom.
Koševo Zapad
Smijesna odluka MUPa donesena u FK Zeljeznicar. Ovo se mora vratit istom mjerom i nikako drugacije.
Jel moguce da ih je ovoliko strah poraza veceras???
Jel moguce da ih je ovoliko strah poraza veceras???
Samo naprijed Saraj'vo!
Znaci, ubuduce imamo derbije bez gostujucih navijaca…
Klub i Udruženje se što prije moraju oglasit. Moguće je da se pregovara jer MUK KS nije zvanično saopštio ništa nego samo smradovi.
A zasto bi to uradili, da se registruje 3:0 za njih, da gubimo dragocjena tri boda zarad nekoliko desetina debila? Uozbilji seNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:37Hocel se klub oglasiti i odbiti igrati ili ih boli qurac za navijace
IGRAJTE ZA HZ!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- morsecode
- Kontakt:
Pregovara se trenutno, iz Zelje su trazili zabranu i bacena je patka kao da se sprema veliki belaj sto je netacno uopste.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Zgaziti ih večeras kako znamo i umijemo
Također mup je veoma pametan, tek sad postoji šansa za veći sukob. Pod uslovom da je ovo stvarno odluka mupa.

Također mup je veoma pametan, tek sad postoji šansa za veći sukob. Pod uslovom da je ovo stvarno odluka mupa.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
To nije grupa organizovala i nemaju pravo da zabrane svima dolazak.Privedi ove sto su to radili i kraj price.Derbi bez navijaca nije derbi!moreno123 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:01A zasto bi to uradili, da se registruje 3:0 za njih, da gubimo dragocjena tri boda zarad nekoliko desetina debila? Uozbilji seNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:37Hocel se klub oglasiti i odbiti igrati ili ih boli qurac za navijace
IGRAJTE ZA HZ!
Uzvratiti istom mjerom na Kosevu.Najveci dusmani su u nasem gradu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nema ovo veze sa anamo onima ko imalo poznaje rad našeg nesposobnih mupa i još nesposobnijeg komesara i ministra Katice. Naših 30 momaka im je samo dalo povod za ovo. Samo su oštetili našu ekipu jer sad nemaju podršku. Mogli su ovaj obračun ostaviti za drugi dan. Svakako se ganjaju po gradu u zadnje vrijeme.
To mi jedino ima smisla, mora se pregovarati. Po meni je ovako još veći rizik, izazvat će bijes i još veće sranje napraviti zabranama, ovo je samo na prvo oko neka dobra preventivna odluka, al uopšte nije.
Kako god, NAPRIJED SARAJEVO!
Bagra iz pomozi.ba pokusava na sve načine da zabrane hordama danas .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Kockoglavi
- Kontakt:
**** te zeljo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.