Inace Pjanic karijeru izgradio igrajuci protiv pjetlića.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakve veze ima gdje je on izgradio karijeru, kad on već 3 godine ne igra ozbiljan fudbal?
Pjanic je npr duplo bolja opcija u veznom redu od Krunića. Jedini od kojeg mozes ocekivati da ce nesto iskreirati u veznom redu.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 10:40Kakve veze ima gdje je on izgradio karijeru, kad on već 3 godine ne igra ozbiljan fudbal?
Taman da je bio nosilac igre Barselone, realnost je da on nema snage jedno poluvrijeme da odradi protiv trkački jake ekipe
Pod pojam trcanjem ne mislim trcati oko stadiona, vec aktivno pratiti igru naprijed i nazad, vrsiti presing i vracati se kad izgubimo loptu, sto on vec par godina ne radi u reprezentaciji.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 11:01Pjanic je npr duplo bolja opcija u veznom redu od Krunića. Jedini od kojeg mozes ocekivati da ce nesto iskreirati u veznom redu.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 10:40Kakve veze ima gdje je on izgradio karijeru, kad on već 3 godine ne igra ozbiljan fudbal?
Taman da je bio nosilac igre Barselone, realnost je da on nema snage jedno poluvrijeme da odradi protiv trkački jake ekipe
Ako je Pjanic ovakav i iz ove lige naš najbolji veznjak, onda moćeš zamisliti kakvi su ostali.
A tebi ako se sviđa trčanje gledaj atletiku.Da se samo to gleda igrači poput Demirovića bi bili najbolji na svijetu.
Bice ovo ekipa neki miks mladih i starih. Krunic je bas mentalno pao, umjesto da je pokretacka masina u Feneru, on pokazuje igre kau u reprezentaciji.Sindikat12 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 20:31Sto se tice forme igraca tu fino izgleda. Od igraca koji ce konkurisat za prvi 11, jedino je Krunic van forma i mozda Hadzikadunic.
Ostalo odlicno izgleda.
Prva mogućnost da svi navijači Bosne i Hercegovine dođu do ulaznice za utakmicu koju naša reprezentacija igra sa Ukrajinom je putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i putem oficijelne web stranice NS/FS BiH.
Kao i kada je u pitanju bila rezervacija ulaznica za grupnu fazu UEFA EURO 2024 ukoliko se naša reprezentacija po prvi put plasira na ovo takmičenje, svi zainteresovani se mogu prijaviti na platformu i u opciji kupovine ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Ukrajina unijeti svoju rezervaciju. Jedna osoba uz važeće podatke može aplicirati za rezervaciju do 4 ulaznice. Sve validne rezervacije biće uzete u obzir, a navijači će biti kontaktirani putem e-maila 5. marta.
Nakon termina rezervacije i pretprodaje od 7. marta krenuće i redovna prodaja karata koja se može izvršiti online putem web platforme www.event.ba
Cijene ulaznica su slijedeće: tribina Zapad – 40,00 KM, tribina Istok – 30,00 KM, a za tribine Sjever i Jug po 20,00 KM. Napominjemo da će po prvi put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca, te da će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.
Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti velike, pa vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, te da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima.
Sve ostale informacije vezano za ostala pravila biće dostupne na web portalu www.event.ba kao i na poleđini ulaznice.
O prodaji ulaznica za naredni meč koji će se odigrati 26.03.23. godine na stadionu “Grbavica” javnost će biti obaviještena naknadno.
Istok dijeli savez uvijek
Nazaloat bio je dugo povrijedjen prije ce biti Barisic ili Hadzikadunic uz Agmedhodzica stoperski parh1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:15Zolotić je zadnju utakmicu, koju su pobijedili protiv V. Guimaraes, bio medju najbolje ocjenjenim igracima svog tima.
Standardan je i ove sezone u Portugalu i mislim da bi njega najozbiljnije trebalo razmotriti kao opciju za lijevog stopera jer to igra i u klubu.
Zadnje tri (dvije pobjede i remi) je igrao i bio medju najboljima, uključujući i utakmicu koju je odigrao danas.zgembo89 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:16Nazaloat bio je dugo povrijedjen prije ce biti Barisic ili Hadzikadunic uz Agmedhodzica stoperski parh1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:15Zolotić je zadnju utakmicu, koju su pobijedili protiv V. Guimaraes, bio medju najbolje ocjenjenim igracima svog tima.
Standardan je i ove sezone u Portugalu i mislim da bi njega najozbiljnije trebalo razmotriti kao opciju za lijevog stopera jer to igra i u klubu.
Pa zasto izmisljati/mijenjati pozicije (pogotovo ponajboljem igracu(Dediću)) kada mozes imati oba igraca, wingbeka i lijevog stopera, na svojim prirodnim pozicijama?!Horoz je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:05Hadžikadunić realno ne bi trebao biti u prvih 11. Zavisi hoće li igrati sa trojicom nazad, onda bi Kolšinac trebao biti taj treći uz Anela i Barišića.
Što se bočnih pozucija tiče, ja bi išao sa Dedićem lijevo i Gazibegovićem desno. Gazibegović je za klasu slabiji od Dedića, još ako ide na neprirodnu lijevu poziciju, to je veliki rizik. Dedić igra lijevo skoro podjednako dobro kao desno, uz to se može namiještati na šut desnom.
Govorim o opciji sa trojicom nazad. U tom slučaju ja ne bi rizikovao sa dvojicom stopera koji igraju na nekom nižem nivou, naročito ako su rezerve kao Hadžikadunić. Ahmedhodžič i Kolašinac su dva stopera koji igraju na visokom nivou i njima pridružiti još Barišića možda. S Dedićem na lijevoj strani ne gubimo skoro ništa od njegovog kvaliteta, gledao sam ga više puta. Gazibegović je tanko rješenje i na desnoj strani, a lijevo je bio baš loš.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:09Pa zasto izmisljati/mijenjati pozicije (pogotovo ponajboljem igracu(Dediću)) kada mozes imati oba igraca, wingbeka i lijevog stopera, na svojim prirodnim pozicijama?!Horoz je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:05Hadžikadunić realno ne bi trebao biti u prvih 11. Zavisi hoće li igrati sa trojicom nazad, onda bi Kolšinac trebao biti taj treći uz Anela i Barišića.
Što se bočnih pozucija tiče, ja bi išao sa Dedićem lijevo i Gazibegovićem desno. Gazibegović je za klasu slabiji od Dedića, još ako ide na neprirodnu lijevu poziciju, to je veliki rizik. Dedić igra lijevo skoro podjednako dobro kao desno, uz to se može namiještati na šut desnom.
Seo je wingbeka igrao ranije, to sto sada igra i Atalanti ne znaci da je zaboravio to igrati, mada ko gleda Atalantu vidi da je Seo cesto u napadu kao i da igra wingbeka.
Horoz je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:19Govorim o opciji sa trojicom nazad. U tom slučaju ja ne bi rizikovao sa dvojicom stopera koji igraju na nekom nižem nivou, naročito ako su rezerve kao Hadžikadunić. Ahmedhodžič i Kolašinac su dva stopera koji igraju na visokom nivou i njima pridružiti još Barišića možda. S Dedićem na lijevoj strani ne gubimo skoro ništa od njegovog kvaliteta, gledao sam ga više puta. Gazibegović je tanko rješenje i na desnoj strani, a lijevo je bio baš loš.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:09Pa zasto izmisljati/mijenjati pozicije (pogotovo ponajboljem igracu(Dediću)) kada mozes imati oba igraca, wingbeka i lijevog stopera, na svojim prirodnim pozicijama?!Horoz je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:05Hadžikadunić realno ne bi trebao biti u prvih 11. Zavisi hoće li igrati sa trojicom nazad, onda bi Kolšinac trebao biti taj treći uz Anela i Barišića.
Seo je wingbeka igrao ranije, to sto sada igra i Atalanti ne znaci da je zaboravio to igrati, mada ko gleda Atalantu vidi da je Seo cesto u napadu kao i da igra wingbeka.
Ako bi igrali sa četiri nazad, dedić-anel-barišić-seo
Ima možda malo buke, al se čuje.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:27
Haman da imamo buku komunikacijskom kanalu.![]()
I ja sam mislio na opciju sa tri pozadi.
Ahmedhodzic - Hadzikadunic ili Barisic i kao lijevi stoper Zolotic. U tom slucaju imas i Kolasinca i Dedića na prirodnim pozicijama, kao i sve stopere. Nemas Gazibegovića u prvih 11 koji ne moze ni Gojaka stići.