FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:27Ma ne tebe brate plava fekalija nam dosla srat na temiroccosiffredi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:27Jer govorim istinu?
Jer ispaštam ja i još 1500 navijača Sarajeva? Jer ispašta naša ekipa?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:27Ma ne tebe brate plava fekalija nam dosla srat na temiroccosiffredi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:27Jer govorim istinu?
Jer ispaštam ja i još 1500 navijača Sarajeva? Jer ispašta naša ekipa?
Ma ja treba pustiti njih da se izivljavaju i rade sta hoce bez da im se odgovori,to neki nece i ne zele da vide,valjda treba pustiti. Na Grbavicu se upadalo i bilo je vecih belaja od ovog prije derbija pa se nije zabrana davala,nikakve veze to sa tekmom nema.ŠTA_JE je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:28Ja ba.objective je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:23Haj' ba ne seri ... prate nas svaku utakmicu i ulijecu gdje stignu pa kad im se zabranilo prisustvovanje ... uh sto me nervirate vi pametnjakovici koji stajete na stranu mupa i govana... jelde prvi belaj ikada ?? i sta na kraju krajeva ima grupa koja se tek u 3 trebala skupiti sa njih 20-30 koji su belajisaliroccosiffredi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:20
Šta će se oglasiti.
Naših 30 momaka otišlo na Grbavicu sa palicama i šljemovima da prave belaj. Kad su bježali udare policajca sa autom. Eto šta da kažu?
Klub treba to iskomunicirati navijacima.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:20Šta će se oglasiti.
Naših 30 momaka otišlo na Grbavicu sa palicama i šljemovima da prave belaj. Kad su bježali udare policajca sa autom. Eto šta da kažu?
Ma ja im to onako halalio nek im se nađe za federalne da imaju ali kao što kažeš ti i Evander ni marke **** ne treba dati
Vidi što se toga tiče niti jedna osoba na ovom forumu to ne opravdava ali čemu potreba da se kazne svi ostali koji su mislili otići na gurbetnjak i podržati svoj klub...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:35Sigurnosna situacija u gradu je nikakva i MUP generalno radi katastrofalan posao, ali na sta se mozes zaliti i kome nakon sto dva drota autom udaris.
u čast hordi idu bordo čarape.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:29Libo kurko brata sa plavom kosuljom
Jedini on ode na derbi
E ne vjerujem
Brate jesi normalan je l nas 1500 pregazilo drotove? Hapsi, zabrana na 10 godina ali pusti normalne navijace na stadionNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:35Sigurnosna situacija u gradu je nikakva i MUP generalno radi katastrofalan posao, ali na sta se mozes zaliti i kome nakon sto dva drota autom udaris.
Kako to mislis?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:35Sigurnosna situacija u gradu je nikakva i MUP generalno radi katastrofalan posao, ali na sta se mozes zaliti i kome nakon sto dva drota autom udaris.
Ako ih uzmemo nakon ovih smicalica svih, neka se ugase nek ne cekaju sutrasnji dan.
Ma MUP sere standardno, ne igra Boca vs River, sve se moze fino organizovati kad postoji volja. Samo kazem, kad im neko udari kolege autom, ne prave oni razliku izmedju normalnih navijaca i budala. Sad i da puste iskalili bi se na tim normalnim, neko bi polomljenih rebara i ruku kuci otisao.Conscious je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:40Kako to mislis?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:35Sigurnosna situacija u gradu je nikakva i MUP generalno radi katastrofalan posao, ali na sta se mozes zaliti i kome nakon sto dva drota autom udaris.
Kupis kartu, sjedis kuci, neko belaj napravi a tebi zabrane na utakmicu.
Mislim, zar posao policiji nije da sprijeci nerede, pohapsi krivce i obezbjedi ti sigurnost u tvom gradu?
Kakve veze ima tih par momaka sa 1500 navijača Sarajeva? Pa samo u posljednjih par mjeseci su se dešavale daleko gore od stvari od tih istih Manijaka i apsolutno ništa nije bilo. Treba li ponovo pisati šta su sve radili? Ovi naši momci su uhapšeni, dat će im kazne i pustiti, to je sve u redu ali kakve mi veze imamo sa tim?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:35Sigurnosna situacija u gradu je nikakva i MUP generalno radi katastrofalan posao, ali na sta se mozes zaliti i kome nakon sto dva drota autom udaris.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, rimljanin90 i 76 gostiju.