Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kako to Željo izadje prvi s informacijama....Valjda se zna ko takvu info izdaje, onaj sto i stavi zabranu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pricaj mi o tome ?? Ona policija i ova policija nemaju apsolutno nista zajednicko. Prije rata je BiH imala najbolju policiju u Jugoslaviji. Beton. Ovo sada su budzetske sise.Leon1946 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:54Policija je između ostalih odbranila gradAntikloc je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:52Sposobne su qurac, Koliko oni poginulih imaju godisnje ?? Nijednog. Lahko je biti sposoban za manekenisanje i uzimanje masne plate. Da sutra Srbi krenu,skupljali bi se kod Tromostovja u LjubljaniBarbareZeljin je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:39Specijalne jedince MUP-a su vrlo vrlo sposobne.
Ako pricamo o ovim obicnim ,tu se mozeno sloziti da rade na principu manje je bolje.
Ovaj sto poziva na paljenje Grbavice kao 92, bi sad pricao o funkcionalnom drustvu. Prica o MUP-u drzave koja je sva truhla,u kojoj policija ne smije da te pogleda poprijeko,jer danas ces ostati bez posla ako te klosar snimi da ga udaras i dovodis u red. Tako da vecina njih i ne zeli i ne smije da se bakce. Jer nema zastite od drzave. Sutra ce ga sacekati ispred kuce ili kao ovi udariti autom.
Drustvo nam izmedju ostalog i jeste disfunkcijonalno pored ovih kloceva,djipketa i pitarsamova,pored tih sto pisaju navijacima Sarajeva u usta,sto pripremaju sacekuse i slicno.
Pa evo na forumu imas 3 lika,sa kojim ne mozes voditi nikakvu raspravu. 5000 postova ,5000 istih prica punih mrznje,ismijavanja,maloumnosti...Evo da stanes ispred njih i da im nista nisi uradio,cak sta vise maksimalno zelis biti korektan. Dobio bi salve uvreda,napada,nenormalnih reakcija..
Evo ja bih se sa ovom trojicom mogao do sutra raspravljati i pisati najgore stvari o Sarajevu i takvim navijacima,sa takvim razmisljanjima.. Sa druge strane bilo bi mi zao, da me pogresno shvati svaki moj prijatelj ,clan porodice koji navija za Sarajevo. A shvatio bi,jer po defaultu svako na kraju krene braniti i naginjati na svoju stranu.
Prosto covjek ne moze da vjeruje kakvih budala danas ima na obje strane.
Da ne mozes doprijeti do njih. Da ne mozes da vjerujes kakvi su to mentalni sklopovi.
Sto je najveca tuga,ne biraju oni vise ni izmedju svojih,spremni bi bili i svoje napasti,koji ne zele belaje i nasilje.
Ne bi me cudilo da za godinu dana procitam da su navijaci napali djecu na igralistu osnovne skole ,jer su nosili dres Zelje ili Sarajeva.![]()
Taman da nam se ne pogani stadion... Top
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ali MuP dOnOsI oDlUkE nE ŽeLjeZniČarfeniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:55A kako to Željo izadje prvi s informacijama....Valjda se zna ko takvu info izdaje, onaj sto i stavi zabranu.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jači smo od mupa, jbgH8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:57Ali MuP dOnOsI oDlUkE nE ŽeLjeZniČarfeniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:55A kako to Željo izadje prvi s informacijama....Valjda se zna ko takvu info izdaje, onaj sto i stavi zabranu.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- feniksptica
- Kontakt:
Tesko, al da kao organizator utakmice imate prste u ovom sigurno. Al nema veze razumjem da se za i za slamcicu fatate u ovoj situaciji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kakva velicanstvena igra Klafa Lafa i Veleza,koliko su dizali Velez ovdje i Klafs reko bi covjek imaju 9 bodova iz 3 tekme a oni jedva dva skupili ali i dalje velicaju i slave te rezultate,kod nas odma tragedija. inace ja mislim da je Velez jedina ekipa koja nije uspjela da predje centar dva puta.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 03 mar 2024, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
A sto onda nisu zabranili dolazak Manijaka, kad su upali na Kosevo i razvalili koreografiju? Tad je belaj bio na stadionu na kojem se igrala utakmica, a ovo ni blizu stadiona.
since 1973
-
- Kontakt:
Hahhahaha pa ti si stvarno inteligentan.feniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:55A kako to Željo izadje prvi s informacijama....Valjda se zna ko takvu info izdaje, onaj sto i stavi zabranu.
Šalji na viber grupu 1921 ovaj post, sa članskom imamo pravo direktno MUP-u slati ono što nam se ne dopada.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:57Jači smo od mupa, jbgH8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:57Ali MuP dOnOsI oDlUkE nE ŽeLjeZniČarfeniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:55A kako to Željo izadje prvi s informacijama....Valjda se zna ko takvu info izdaje, onaj sto i stavi zabranu.![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mostar je zadnja tri dana u top 3 najzagadjenija grada u državi pa ih je to vjerovatno malo ošamutilo, vidiš da je i Bruce Lee pobjegao iz grada.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:02Kakva velicanstvena igra Klafa Lafa i Veleza,koliko su dizali Velez ovdje i Klafs reko bi covjek imaju 9 bodova iz 3 tekme a oni jedva dva skupili ali i dalje velicaju i slave te rezultate,kod nas odma tragedija. inace ja mislim da je Velez jedina ekipa koja nije uspjela da predje centar dva puta.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Iako karine kao što kažeš su ispred vas, koji ste uložili bar 5 puta više para.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:02Kakva velicanstvena igra Klafa Lafa i Veleza,koliko su dizali Velez ovdje i Klafs reko bi covjek imaju 9 bodova iz 3 tekme a oni jedva dva skupili ali i dalje velicaju i slave te rezultate,kod nas odma tragedija. inace ja mislim da je Velez jedina ekipa koja nije uspjela da predje centar dva puta.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Ma kod mene vedro,zrak cist kao suza,mada navikao sam na smogavenija je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:05Mostar je zadnja tri dana u top 3 najzagadjenija grada u državi pa ih je to vjerovatno malo ošamutilo, vidiš da je i Bruce Lee pobjegao iz grada.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:02Kakva velicanstvena igra Klafa Lafa i Veleza,koliko su dizali Velez ovdje i Klafs reko bi covjek imaju 9 bodova iz 3 tekme a oni jedva dva skupili ali i dalje velicaju i slave te rezultate,kod nas odma tragedija. inace ja mislim da je Velez jedina ekipa koja nije uspjela da predje centar dva puta.![]()

Majke mi danas su jedva centar presli,Posusije strasno,pas od noge do nige,par sto posto sansi onaj Hadzija na golu ih vadio.
-
- Kontakt:
Najgora moguca odluka MUP-a je zabraniti dolazak gostujucih. Nisu ovo sto neko napisa gostujuci navijaci iz drugog grada, pa ih vrati nazad.
Ovako sad imas na ulicama Sarajeva potencijalnih minimalno 1500 ljudi koji ce napraviti belaj.
Nema policije koja moze kontrolisat tu masu. Imas ljude na ulici, imas ljude na stadionu. Treba 5 hiljada policajaca da u toj situaciji prodje sve bez problema.
Ovako si ih mogao pustit na stadion i tu cuvati javni red i mir.
Ovako sad imas na ulicama Sarajeva potencijalnih minimalno 1500 ljudi koji ce napraviti belaj.
Nema policije koja moze kontrolisat tu masu. Imas ljude na ulici, imas ljude na stadionu. Treba 5 hiljada policajaca da u toj situaciji prodje sve bez problema.
Ovako si ih mogao pustit na stadion i tu cuvati javni red i mir.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ma ima jos da se igra,to bi vam historijski uspjeh bio mada tesko da cete biti ispred nas,hocete nekad za 20 godina kao i do sada. Inace bjezite dva boda kao da bjezite 20 haha spusti loptu zemljacemujoisuljo je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:08Iako karine kao što kažeš su ispred vas, koji ste uložili bar 5 puta više para.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:02Kakva velicanstvena igra Klafa Lafa i Veleza,koliko su dizali Velez ovdje i Klafs reko bi covjek imaju 9 bodova iz 3 tekme a oni jedva dva skupili ali i dalje velicaju i slave te rezultate,kod nas odma tragedija. inace ja mislim da je Velez jedina ekipa koja nije uspjela da predje centar dva puta.![]()
Velež standardno. Ljudi su do prije 2 sedmice bili najjači u državi, s najjačim trenerom koji je hodao ovom zemljom, Evropa nije bila upitna, a Sarajevu se smijali jer su bili nedostižni.
Kad sam pisao da 35 godina nisu završili ispred Sarajeva, pa da tako neće ni ove godine, mostarski poznavaoci fudbala su to ismijavali. Naravno, zato su više puta igrali drugu ligu nego Evropu, njihovo posmatranja fudbala.
Kad sam pisao da 35 godina nisu završili ispred Sarajeva, pa da tako neće ni ove godine, mostarski poznavaoci fudbala su to ismijavali. Naravno, zato su više puta igrali drugu ligu nego Evropu, njihovo posmatranja fudbala.
Tačno vala.zaostrog je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:11Velež standardno. Ljudi su do prije 2 sedmice bili najjači u državi, s najjačim trenerom koji je hodao ovom zemljom, Evropa nije bila upitna, a Sarajevu se smijali jer su bili nedostižni.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mirna setnja.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Cernobilac, jel to se opet malo zrak procistio pa naso put do foruma? Jesul svi zubi na broju ili ispadaju nemilice?avenija je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:05Mostar je zadnja tri dana u top 3 najzagadjenija grada u državi pa ih je to vjerovatno malo ošamutilo, vidiš da je i Bruce Lee pobjegao iz grada.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:02Kakva velicanstvena igra Klafa Lafa i Veleza,koliko su dizali Velez ovdje i Klafs reko bi covjek imaju 9 bodova iz 3 tekme a oni jedva dva skupili ali i dalje velicaju i slave te rezultate,kod nas odma tragedija. inace ja mislim da je Velez jedina ekipa koja nije uspjela da predje centar dva puta.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921, jurisicduska, ventilateur i 32 gosta.