Ovo grupe, ako imaju i trun mozga, zajedno sa klubovima trebaju riješiti. Sutra će pasti mrtva glava i onda nas sve zajedno popišaj.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisu ovo ljudi. Ovo je grupa balavaca od po 50 kg isušenog mozga. Vidjeli 4 policajca i krenuli da bježe.
S obje strane sve go debil bez mozga. Lafo neke sačekuše, upadi, belji a nikako da se sastanu i pofajtaju ko ljudi. Pickurine. Hoda ih 30 kroz grad naoružani hladnim oružjem i eto očekuje da će ih policija pustiti da hodaju ko u srednjem vijeku.
Kako god, ispali su glupi. Zayebeš i klub i drugove s tribine.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Nema naših navijača na sjeveru.
Nije omogućeno našim navijačima da u slobodnoj
Prodaji kupe karte?!
Znaci,slijedeci derbi na Kosevu,ako se dadnu karte
mitomanima na Kosevu,velika fula Uprave Kluba i
Gospodina Mirvica!!!
P.S.Nazalost,ne zna Gospodin Mirvic s kojom zatucanom
Bagrom ima posla!
Znam da ima najbolje namjere,ali susjed/komsija je
zao,zadrt,ljubomoran i raspada se.
U pamet
Nije omogućeno našim navijačima da u slobodnoj
Prodaji kupe karte?!
Znaci,slijedeci derbi na Kosevu,ako se dadnu karte
mitomanima na Kosevu,velika fula Uprave Kluba i
Gospodina Mirvica!!!
P.S.Nazalost,ne zna Gospodin Mirvic s kojom zatucanom
Bagrom ima posla!
Znam da ima najbolje namjere,ali susjed/komsija je
zao,zadrt,ljubomoran i raspada se.
U pamet
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Vratiti bageri istom mjerom
Volim te Sarajevooo
Volim te Sarajevooo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zbog ovakvog balavog smeća imamo prazan stadion i tribine. A svemu ovome kumuje i slaba policija. Sami sebi su svrha i ovime uništavaju nam klub.
Fuj, fuj i fuj !
Fuj, fuj i fuj !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Slabo ga imaju, ali nisu ni drugi puno bolji. Viber grupa gdje ja pisem, FB, ovaj forum - ne znam gdje vece gluposti citam, da se ko ne uvrijedi. Od toga da je Zeljkan sam zabranio jer su dobri s MUP-om, do tvrdnji da su se 'nako skupili neki momci na svoju ruku da prave belaj.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:38Ovo grupe, ako imaju i trun mozga, zajedno sa klubovima trebaju riješiti. Sutra će pasti mrtva glava i onda nas sve zajedno popišaj.
Ovo je strasno i smijesno sta nam se desava i u sta nam se grad pretvorio. Otici od kuce do posla i nazad kao da si u GTA, od bradatih orangutana u porseima, do prosjaka i djecurlije na spidu. Sve nesto nervozno i namrsteno, skoci mi pritisak kad god iz kuce izadjem.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Evo neki udes na Ilidzi treba zabraniti Hordama na tekmu da idu mozda je bila sacekusa 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ispravka krivog navoda prazno Koševo imamo zbog seljacina sa istoka. A veceras praznu zdenku imamo zbog murije debilne.
JURIŠ
Molim vas donesite 3 boda ! SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
-
- Kontakt:
Kad se sjetim koliko su nas puta napadali prije zadnjeg derbija (3:0) pokusavajuci osvojiti neki trofej (bezuspjesno naravno) tad po njima niste sra.li koliko sada serete.
Derbi je derbi, belaja je uvijek bilo i bit ce, druga stvar je to sto je MUP nesposoban pa idu linijom manjeg otpora.
Ljudi u Argentini organizuju Boca - River a nasi nisu u stanju sprovesti 1500 navijaca.
To nije razlog da se po momcima sere iako ne opravdavam nasilje a pogotovo nisam u tom ultras fazonu.
Sve ovo moze imati pozitivan utjecaj. Izadjes veceras i razgulis plave kuravele.
Derbi je derbi, belaja je uvijek bilo i bit ce, druga stvar je to sto je MUP nesposoban pa idu linijom manjeg otpora.
Ljudi u Argentini organizuju Boca - River a nasi nisu u stanju sprovesti 1500 navijaca.
To nije razlog da se po momcima sere iako ne opravdavam nasilje a pogotovo nisam u tom ultras fazonu.
Sve ovo moze imati pozitivan utjecaj. Izadjes veceras i razgulis plave kuravele.
- TurkishAirlines
Stoka s obje strane, yebo vam beograd mater
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ja samo ne mogu shvatit da nekog sukoba nije bilo a ljudi se pola sata šetali po grbavici, gdje su ti yebenjaši sto na autobuse napadaju, ljudi im došli na kapiju.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Jednostavno je rjesenje da se ne peglamo sa njima i sa kartama za derbi na Kosevu. Da ih poderemo i otvorimo vrata Federalne, i onda nemamo problema.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
DUSA ME MOJA BOLI STO NECEMO BITI UZ EKIPU VECERAS. MOLIM VAS OGADITE IM FUDBAL, nek vam njihovo smijesno navijanje bude vjetar u ledja.
RASKUJTE IH NA TERENU KAO STO BI IH MI RASKOVALI IZ ZDENKE.
VOLIM TE SARAJVO!
RASKUJTE IH NA TERENU KAO STO BI IH MI RASKOVALI IZ ZDENKE.
VOLIM TE SARAJVO!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- skullcrusher
- Kontakt:
Posto su nam zabranili, da imaju mozga igraci izaci u majicama Hordi tj navijaca Sarajeva i na terenu poginuti kao da je finale lš.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Samo me zanima kada je policija došla na Grbavici i kako je moguće da nisu uočili naoružanu grupu od oko 30ak momaka. Kako je to moguće?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ajla zovi Katicu nek nam otvore kapije!
Izaći će sa šalovima Hzskullcrusher je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:58Posto su nam zabranili, da imaju mozga igraci izaci u majicama Hordi tj navijaca Sarajeva i na terenu poginuti kao da je finale lš.

12. igrač kluba iz Titove 38b