U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21, U-19, U-17
To misli ako imaju pare da su najbolji. Moze se ljutiti ko hoce, ali sto se tice sportskog segmenta, Zrinjski je bez premca u drzavi. Nije ovo Football manager gdje dovedes koga hoces i pobjedjuj sve redom.
Isto tako sam cuo da su dolazili igracima ispred kuce ako lose odigraju utakmicu. Pa jbt nemas ni ti na poslu svaki put savrsen dan. Svugdje ima uspona i padova.
Navijaci su sebi zacrtali u glavi da su najjaci, a daleko su jos uvijek od toga.
Isto tako sam cuo da su dolazili igracima ispred kuce ako lose odigraju utakmicu. Pa jbt nemas ni ti na poslu svaki put savrsen dan. Svugdje ima uspona i padova.
Navijaci su sebi zacrtali u glavi da su najjaci, a daleko su jos uvijek od toga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al nemaju pare! U tome je fol, jer te pare koje imaju ne mogu kupiti dva igrača koji će napraviti razliku.DamirT je napisao/la: ↑25 feb 2024, 21:58To misli ako imaju pare da su najbolji. Moze se ljutiti ko hoce, ali sto se tice sportskog segmenta, Zrinjski je bez premca u drzavi. Nije ovo Football manager gdje dovedes koga hoces i pobjedjuj sve redom.
Sva ta "pojačanja" su igrači koji u slabim ligama nisu imali mjesta ni na klupi. Koji nisu igrali po pola godine, godinu.
Hasić u Sarajevo nije došao kao igrač koji će napraviti razliku, nego da vrati formu i nakon deset dobrih utakmica će otići nazad u Tursku ili Mađarsku. Jer ima talenat i neki temelj. Onda će ovi kao trljati ruke, jer su uzeli pola miliona
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑25 feb 2024, 21:52Ja sam ko neki simpatizer Sarajeva i decenijama mi nije jasno to razmišljanje navijača. I to vrlo često ozbiljnih ljudi. ne vide da nemaju nijedan segment koji ih čini velikim timom, osim broja navijača, ali opet. Da i puno veći klubovi imaju periode kriza, pa iz njih izlaze tako što se strpe, osmisle dugoročnu strategiju, nađu ljude i daju im vremena da rade.Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 feb 2024, 21:33Pa pretjerano je reci da su idioti navijaci ali ima ih i takvih. Oni u podsvijesti imaju tu neku aluziju da su neka velicina i da kao takvi bi trebali stalno pobjeđivati ostale i dok malo ne ide odmah panika, nervoza, sila a ne zele da sagledaju realnost i da danas svako igra i na terenu moras dokazat da si bolji.
Ovi dovedu novog trenera, promijene cijeli tim i hoće tituluPa to nema nigdje, to ni Abramovich, ni arapske milijarde, nisu postigli u prvoj sezoni.Al jok, ovi odmah tjeraju trenera, tjeraju igrače, dogodine sve nanovo i opet ćorak naravno.
Potpuno je jasno da mladi igrači u takvoj sredini sagore, prije nego dobiju priliku uopšte.
Ali to je kod nas problem kompletnog drustva i repke i zbog toga smo tu gdje jesmo nazalost.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Strijelci danas Alajbegović, Malik Tubić x2
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Zna li se kada Jankovic objavljuje spisak?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
https://sportsport.ba/fudbal/hadzibegan ... bih/469975
Jos jedan Husaric igrac iz Slobode dobio poziv ua U21
Momak uopste nije iz njegove agencije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://www.transfermarkt.com/ak-sport- ... rater/1931BigZlatan je napisao/la: ↑05 mar 2024, 20:18https://sportsport.ba/fudbal/hadzibegan ... bih/469975
Nije momak husarin igrac, drago mi je zbog njega
Kolko je zasluzeno ne znam
Jest neki dan je potpisao.
Stupcanica dobila U21 reprezentativca...treci igrac pozvan iz "druge BiH lige"... svasta
jel danas izalzi spisak ili?
hvala
jel danas izalzi spisak ili?
hvala
Selektor Igor Janković je pozive uputio sljedećim igračima:
Muhamed Šahinović (RKS Rakow), Nikola Milićević (Stupčanica), Tarik Muharemović (Juventus), Nermin Mujkić (Sloboda), Savo Šušić (Borac), Mladen Cvjetinović (Ingolstadt), Filip Račić (GOŠK), Harun Hadžibeganović (Sloboda), Filip Ilić (Nuremberg), Nail Omerović (Osijek), Milorad Stajić (Radnički Niš), Matej Šakota (Slaven Belupo), Madžid Šošić (Radomlje), Eldar Mehmedović (Sarajevo), Petar Sučić (Dinamo Zagreb), David Vuković (Borac), Luka Božičković (Sloga Doboj), Vinko Rozić (Posušje), Enver Kulašin (Borac), Admir Bristrić (Olimpija), Aleksej Golijanin (BFC Daugavpils), Franko Sabljić (Zrinjski).
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bez Kahvica i Cuica, zanimljivo...
Zar nema niko bolji od igraca iz prve lige Latvije
I to klub koji je medju najlosijim tamo. Izgleda da se i Jankovic predao od kvalifikacija, pa hoce da uzme neke pare od poziva... Mada svakako ne bi ni vidjeli EP.
I to klub koji je medju najlosijim tamo. Izgleda da se i Jankovic predao od kvalifikacija, pa hoce da uzme neke pare od poziva... Mada svakako ne bi ni vidjeli EP.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta je to toliko zapelo s Jasicem? Dosad bi se zavrsili papiri da zaigra za Madagaskar... 
katastrofalna imena na spisku!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko je Golijanin, pade u ocima Jankovicu supcino. Bolje da si Japaura zvao iz regionalne, kad si vec zvao jos jednog regionalca. 
Trenutno korisnika/ca: dedo26, Edincapitano, Yahoo [Bot] i 54 gosta.