FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Klupa nam je strah i trepet
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Za Željezničar večeras igraju: Muftić, Radinović, Cavnić, Cocalić, Krpić, Hiroš, Karić, Galić, Amoah, Bismark, Selimović
Ova tri stopera su nam šansa Cocalic,Cavnic,Selimovic,prespora su sva trojica na širokom prostoru. Zamjenili su i wing beckove stavili dosta defanzicnije Galica i Radinovica ranije su igrali Ovcina i Drljo.
Ispred nas su visinom ,5 grmalja ce imat na prekidu i to im je po nas najveca opasnost.
Ova tri stopera su nam šansa Cocalic,Cavnic,Selimovic,prespora su sva trojica na širokom prostoru. Zamjenili su i wing beckove stavili dosta defanzicnije Galica i Radinovica ranije su igrali Ovcina i Drljo.
Ispred nas su visinom ,5 grmalja ce imat na prekidu i to im je po nas najveca opasnost.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 mar 2024, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trazit ostetu od securitya kantona sarajeva za ulaznice i za izgubljeno vrijeme. Takodje ovo sto su naveli kao sukobi radi zarobljavanje naseg navijaca 9 na 1 i razbijanje autobusa se sve desilo prije 10+ dana i ljudi danas donijeli odluku.
Takodje trojku sdp (cija je katica clan) dobro kaznit. Ovo je uradjeno u Saradnji nk zeljko manijaki i pogribno drustvo zvano security. Ovo nije uradjeno iz nikakvih sigurnosni radnji (cak zarobljavanje krizanje grafita razbijanje busa, je sve planski uradjeno od strane the pickijaci, al normalno je sa je radjeno planski tako da oni ostanu na tribinama da naplate ulaznije i da stadion nebude suspendovan..
Na ovo se mora odgovorit, treba involvirat federalnu policiju da ispita ovo nisu cista posla..
Jer da su sigurnosni razlozi nebi ni manijaci mogli prisustovat jer ako je radi sukoba kako to moze spasit sukobe ako jednom skupini zabranis da dodje na utakmici
Takodje trojku sdp (cija je katica clan) dobro kaznit. Ovo je uradjeno u Saradnji nk zeljko manijaki i pogribno drustvo zvano security. Ovo nije uradjeno iz nikakvih sigurnosni radnji (cak zarobljavanje krizanje grafita razbijanje busa, je sve planski uradjeno od strane the pickijaci, al normalno je sa je radjeno planski tako da oni ostanu na tribinama da naplate ulaznije i da stadion nebude suspendovan..
Na ovo se mora odgovorit, treba involvirat federalnu policiju da ispita ovo nisu cista posla..
Jer da su sigurnosni razlozi nebi ni manijaci mogli prisustovat jer ako je radi sukoba kako to moze spasit sukobe ako jednom skupini zabranis da dodje na utakmici
- feniksptica
- Kontakt:
Samo cekat
Oni moraju napast
I zivotom branit prekide. Čupaj mu stidne dlacice al ne daj da skoči
Oni moraju napast
I zivotom branit prekide. Čupaj mu stidne dlacice al ne daj da skoči
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Morao je Hasic pocet ostalo ok,Matanovic mora zbog visine igrati vec sam rekao da su tu u velikoj prednosti na prekidima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma nemoj,ima nas navijača koji bi da znamo ranije ko igra i koja je formacija,a ne da čekamo do zadnje minute sat prije utakmiceBenko123 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:41Pa svugdje u svijetu je praksa da sastav izlazi sat vremena prije utakmice, ne znam sta ti pratis fakatstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:40A **** majku uvijek moramo čekati sat prije ko budale, ne znam više dokle
Ne brinu me prekidi Đuričković, Soldo, Matanović, Mehmedović plus Iliev. Radinović i nije baš nešto brz.miky_hz je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:49Za Željezničar večeras igraju: Muftić, Radinović, Cavnić, Cocalić, Krpić, Hiroš, Karić, Galić, Amoah, Bismark, Selimović
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dobar sastav. Zanimljiva sredina Matanović, Anđušić, Pena, Mehmedović. julardžija
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 03 mar 2024, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Oci bole koliko izmišljenih pozicija kod nas 

Sad je druga prica, zanimljivo.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:49Ne treba sa cernicima, ali nisi svjestan sta su oni radili nama mjesecima pravi **** sa rbavicekleja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:44Ne provociram, nego ne možete porirediti naše debilne komšije sa četnicima koji vršili zvjerska ubijanja i genocid nad nama.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:42De banujte kleju sta nas provocira ovdje.
Naprijed Sarajevo, naprijed Horde!!
Možda vi nemate godina da se možete toga sjećati ali ja se sjećam i ne dam da se to dvoje stavlja u istu rečenicu.
Na stranici La Lige si napisao da su navijaci Barce gori nego cetnici. Pitao sam te koliko imas godina tamo, nisi mi odgovorio. Znas li ti balavac jedan da je moj babo iz Jablanice dolazio da brani Sarajevo i da je dobio orden Zlatnog Ljiljana? Nazoves li me jos jednom cetnikom, bilo gdje, kunem ti se Bogom nece na dobro izaci.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 03 mar 2024, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Hajde ba okrenimo se utakmici. Šta se svađate ko kakve zenturace. I to na forumu. Daj ba.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Valjda je svim onim levatima koji bi tjerali rozmana mirvica i slične barem sad jasno s čime se ljudi bore
U 5 dana ti sudije oduzmu bodove kazne ti stadion a ne daju ti u goste
Rade sve da otjeraju ljude koji ulažu u sport pa da mogu manipulisati kao sa željom
U 5 dana ti sudije oduzmu bodove kazne ti stadion a ne daju ti u goste
Rade sve da otjeraju ljude koji ulažu u sport pa da mogu manipulisati kao sa željom
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U pravu si ali to opet nije razlog da toliko psuješ forumašima, to je strogo zabranjeno. Ako ti smetaju takvi postovi onda ih prijaviš, izignorišeš ili staviš takve ljude na ignore umjesto da se kačiš na iste i citiraš svaki post gdje samo psuješ i vrijeđaš, ništa drugo.kleja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:44Ne provociram, nego ne možete porirediti naše debilne komšije sa četnicima koji vršili zvjerska ubijanja i genocid nad nama.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:42De banujte kleju sta nas provocira ovdje.
Naprijed Sarajevo, naprijed Horde!!
Možda vi nemate godina da se možete toga sjećati ali ja se sjećam i ne dam da se to dvoje stavlja u istu rečenicu.
Raja to vjerovatno radi iz razloga što se ponašaju odvratno i debilno dugi niz godina a sad ti zabrane gostovanje radi nekog događaja 5 sati prije utakmice koji nije bio na i oko stadiona i u kojem nije učestvovalo 99% navijača koji imaju ulaznicu poput tebe ili mene. Ne vjerujem da misle tako.
Uglavnom, zamolio bi te a i sve ostale da se okrenemo vrlo bitnoj utakmici koja počinje za 45 minuta.
Nadam se da će igrači biti na nivou i da će radi ovog svega imati dodatni motiv za pobjedu.
IGRAJ BORDO-BIJELI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ebem te vise u stau, ohani malo. Jasno nam je da ne gotivis SS
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sretno momci veceras, raznesite ih... 

Momci sretno, zakujte im ekser za federalnu ligu!!!
Mehmedovic je najavio eurogol cujemo se poslije tekme.
Mehmedovic je najavio eurogol cujemo se poslije tekme.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- feniksptica
- Kontakt:
Priremite se za patnju . 0-1 jer ako povedemo 0-2 najebali smo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sretno momci. Rozman ako uzme veceras sve mu je oprosteno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jedino ako Hasic ne pomaze defanzivi, pa je na hladjenju.
Trenutno korisnika/ca: head88, svrakino1921 i 20 gostiju.