FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rak ociju i metastaze na mozgu nakon ovog poluvremena.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vala baš, i meni se čini. Što kažeš ostaviti ga poslije kraja sezone, značilo bi gledat 11 Julardžija dogodine, to bi mi fakat bilo too much.Evander je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:29Izgube li veceras od raspalih skretnicara, to je cetvrti uzastopni poraz u ligi. Fakat previse.
Ovo je jedno od najlosijih poslijeratnih ekipa Sarajeva. Slovenac se totalno pogubio i ocito izgubio svlacionicu. Neka ostane do kraja sezone, ali pod njim napredka biti nece. A ostaviti ga nakon kraja sezone, bilo bi samoubistvo.
Kako se situacija razvija, ispada da je Razman na pocetku koristio Mirzinu uigranu ekipu, a kasnije je on totalno rashebao.
Bravo goldzija glupane, bio si u Arsenalu tolike godine i onako lezerne ostavis prostor. Julardzija i Matanovic zaradjuju od fudbala.
Skijas je pogubljen. Trebalo je to poslije Sloge otjerati. Zena i trener se tjeraju,odmah iz prve,nema tu cekanja.
-
- Kontakt:
Nasa ekipa je skupina skupo placenih placenika bez muda, hrabrosti, zelje, neki su to odavno vidjeli neki nece to da vide.
A za trener treba strpljenja hebem mu najmilije, nemoze sve preko noci...
Nemoj nama ovih domacih trenera daj kakvog modernog da nije izbij nabij **** li ti triglav i evropu citavu
Polako ljudi teske su ruke i noge kad izadjes iz nove teretane u Kampu 

50% bodova smo izgubili radi golmana,NEDOPUSTIVO.
Ponovo smo pali na trik seljakluka..(sjetite kako je stilic dupovca navuko)
Olveira treba out
Ponovo smo pali na trik seljakluka..(sjetite kako je stilic dupovca navuko)
Olveira treba out
Osim greške Ilijeva ništa niko nije pokazao. Matanović mora napolje i Sivac konačno mora početi kartone štrumfovima dijeliti.
- TurkishAirlines
Da obnovimo gradivo, mozda bude efekta na poluvremenu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 feb 2024, 12:55Ne djeluje teško šutati na gol, ne tražimo ništa više vcrs.
Nije šala bez suta biti. Strah me i pomisliti koja je po redu ovo utakmica bez suta.
Al neka, samo podrskaaaa bracooooo, ne smijemo sad pred dusmanima pasti.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Formacijski mi trebamo imati igraca vise u sredini,ali u praksi je to tako da Hiros igra bolje nego nasa trojica skupa.
I to je to nepoznavanje nase lige od strane ovog strucnog stava,u veznom redu nemas ni jednog vic igraca igraca poteza to svaka ekipa lige mora imati. Ovog Matanovica ko je procjenio da je za Sarajevo to je il tal il sta vec.
Usli smo u utakmicu da igramo na 0,dobili smo rani gol i onda i dalje nastavili da igramo na 0 jel standardno pod Rozmanom nemamo plan B.
Ovo je sramota od koga gubimo,ako zaista na kraju izgubimo poraz od ekipe br12 i poraz od ekipe br11 jedan za drugim bi bili dovoljni za raskid ugovora.
I to je to nepoznavanje nase lige od strane ovog strucnog stava,u veznom redu nemas ni jednog vic igraca igraca poteza to svaka ekipa lige mora imati. Ovog Matanovica ko je procjenio da je za Sarajevo to je il tal il sta vec.
Usli smo u utakmicu da igramo na 0,dobili smo rani gol i onda i dalje nastavili da igramo na 0 jel standardno pod Rozmanom nemamo plan B.
Ovo je sramota od koga gubimo,ako zaista na kraju izgubimo poraz od ekipe br12 i poraz od ekipe br11 jedan za drugim bi bili dovoljni za raskid ugovora.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ali Iliev, taman pomislis imas golmana, lik te iznenandi, mrtvi narkoman sa 35 metara ti zabije gol.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bez suta u okvir, bez prilike, bez izgrađene akcije. Ono nase, klasika.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jad od fudbala i jednih i drugih.
Nase balerine nisu u stanju stvoriti jednu jedinu sansu.Izmjenio bih svu trojicu u napadu u drugom poluvremenu.Ne pamtim gore Sarajevo.Rozman ako sta ne skonta a nece nek ide odakle je i dosao.
Nase balerine nisu u stanju stvoriti jednu jedinu sansu.Izmjenio bih svu trojicu u napadu u drugom poluvremenu.Ne pamtim gore Sarajevo.Rozman ako sta ne skonta a nece nek ide odakle je i dosao.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ovo djeluje fakat nestvarno i nezamislivo da ekipa u koju je ulupano toliko novca ne može sastaviti 3 pasa po podu bez da neko pogriješi ili nabije loptu u zrak. Pa ovo je za zatvora šta mi igramo, i kad smo gubili derbije po 3 razlike nismo ovako nepovezani i loši bili, dno dna.
Vezni red apsolutno ne postoji osim Mehmedovića koji ko i igra nešto, Julardžija i ovaj Crnogorac nisu fudbaleri, to su klasične trkaće kokoši.
Ne znam šta više da kažem, počelo mi se gaditi praćenje naših utakmica, pa ljepše smo s Mirzom igrali sunce ti.
Vezni red apsolutno ne postoji osim Mehmedovića koji ko i igra nešto, Julardžija i ovaj Crnogorac nisu fudbaleri, to su klasične trkaće kokoši.
Ne znam šta više da kažem, počelo mi se gaditi praćenje naših utakmica, pa ljepše smo s Mirzom igrali sunce ti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SimonRozman
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel neko konta uopste sta mi igramo i kako igramo?? Ovo samo žućo slovenski konta izgleda,iz tekme u tekmu taktika mu izbi,nabi al haj bitno da je moderan trener i da je stranac
puna podrska Ruzmarinu i ugovor na 5 godina...

Ocm ko da nam je neki zeljovac dovodio igrace onako dusmanski.Koliko su samo bezopasni i individualno losi to je za ne povjerovati.Dabogda ovdje sta da se promjeni.Za nadati je se....
- f0rest1946
- Kontakt:
Yebo li im matanovic mamu usta, nikad al nikad necemo dobro igrati bez defanzivnog veznog
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Hamagara, James1987, kogmagie46, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, riki46 i 106 gostiju.