Mora i Hasić u igru od 45 za Andjušića a Matanovića zamjeniti Mustafićem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam htio trovati ali imam info još od Lištice trening pred tekmu....šaketanje Jučardžija/Penja. Pored toga ima još problema među likovima koji beru cifre od kojih ti se zamanta
Izgledamo lose, al vidi se da ako pukne zeljina obrana jednom razvalicemo ih, definitivno Renam treba na klupu matunovic takodje
-
- Kontakt:
Samo strance treba forsirati, domace rastjerati treba na bolje ce krenuti kad još otjeramo Čelika, Buljubašić i Andjusica eh onda smo prava europska ekipa tz real madrid.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 03 mar 2024, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mi smo kupili pogrešnog Matanovića, koji igra fudbal, jer ovaj naš je vaterpolista 100%
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Odlazi slovenče da nam mirvah opet dobrog trenera odabere. Umije nas Mirvah probrati.
Bezmude pichkice od igraca na terenu predvodene kekecom sa glupe koji vjerovatno sam ne razumije vlastitu taktiku.
Sta ocekivati do brukanja.
Ali i dalje ce pojedini ovdje drzati lekcije o nekakvom ‘trpljenju’ i ‘izgradnji sistema’ i slicnim glupostima. Jednostavno niti je Ibricic uradio dobro svoj dio posla niti Rozman radi svoj posao kako treba.
Sta ocekivati do brukanja.
Ali i dalje ce pojedini ovdje drzati lekcije o nekakvom ‘trpljenju’ i ‘izgradnji sistema’ i slicnim glupostima. Jednostavno niti je Ibricic uradio dobro svoj dio posla niti Rozman radi svoj posao kako treba.
Ovo je tuzan period za normalne ljude koji vole Sarajevo. Na kosevu nas predstavlja krezava gamad s istoka, na gostovanjima primati sa toljagama, a na terenu preplaceni manekeni...
Zeljković i Vrancic su Xavi i Iniesta za ovu dvojicu invalida
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bitno je da se Mirvicev Bash vrti na reklamama Grbavice
Zamisli da gazda Galate daje pare Feneru kroz taj nacin,znas kad bi ziv ostao,kod nas moze sve,zato i jesmo gdje jesmo

Zamisli da gazda Galate daje pare Feneru kroz taj nacin,znas kad bi ziv ostao,kod nas moze sve,zato i jesmo gdje jesmo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Steta sto se nisu njih dvojica malo jace, i Matanovic da ih razdvaja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
FK SARAJEVO placa igrace u rangu varazdina, o kakvim ciframa pricas.
50 k km mjesecno su cifre smjesne, pokusava se sa tim floskulama samo stvarat pometnja.
Sta kazu ne valja Vlado Jagodic. Pa on je Klopp za ovog Skijasa. Vlado bi sa ovim uslovima,prekucao ligu.
Nevjerovatno mi je da ovakvi antitalenti dobro zive i zaradjuju od fudbala. Ja se ubih od posla, radim i u firmi i imam privatni biznis i to sam dobar u poslu, satrah se i ne zaradim ni trecinu kao ovi antitalenti.
Jesmo li za matanovica platili obestecenje? Ako jesmo ko god je uradio u zatvor ga poslati

FC United Of Manchester !
Ljudi su taraba, ali imaju daleko veću volju i želju i zato izgledaju bolje. Postavka trenera jako upitna. Po meni Matanović ne može igrati u prvoj ali nikako jer ama baš ništa do sada nije pokazao a trenuno nismo u poziciji da ikoga čekamo. Ne vidim po čemu ima prednost nad Buljubašićem. Ono što brine je katastrofalna forma i igra Renana, kojoj se ne nazire kraj i na sve to nagrađen kapitenskom trakom.
Nadam se da ćemo u drugom pokazati nešto više, jer ovo do sad je veliko ništa
Nadam se da ćemo u drugom pokazati nešto više, jer ovo do sad je veliko ništa
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Gledaj gladnih gostiju sto su dosli na temu da hrane zlo u sebi.
Šta je sa bordo dresovima?????
-
- Kontakt:
Hoceli poceti trcati i igrati za sveti dres curice nase?!
Prodali pa neka trcimo koliko moramo, cisto da prodje 90min ?!!!!
Prodali pa neka trcimo koliko moramo, cisto da prodje 90min ?!!!!
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Hamagara, James1987, kogmagie46, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, riki46 i 102 gosta.