Po tome sta prave vec trecu sezonu sumnjam da ce napredovat do novih pravila. Nebi pola uzeo sa onim trabantima
Max ce za Njuvijem sta god se bude desavalo u RB
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ma stvari do kraja sezone 2025 već danas jasne. Nema tu mnogo komplikacija oko broja 1. Jedino što može interesantno biti su te pripreme za 2026. i nova pravila.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:14Po tome sta prave vec trecu sezonu sumnjam da ce napredovat do novih pravila. Nebi pola uzeo sa onim trabantima![]()
Max ce za Njuvijem sta god se bude desavalo u RB![]()
I ja bih rekao da stežu obruč oko HorneraBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 17:11Mišljenja sam da se stvara pritisak da Horner sam ode pa sa svih strana pišu o Maksmilijanu, Fordu, Josu etc...
Ima podršku Tajlanđanina koji vlasnik 51%, čak su i stajali sad na gridu jedan pored drugogJabroni je napisao/la: ↑04 mar 2024, 17:18I ja bih rekao da stežu obruč oko HorneraBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 17:11Mišljenja sam da se stvara pritisak da Horner sam ode pa sa svih strana pišu o Maksmilijanu, Fordu, Josu etc...
samo ne da se ni on![]()
Pa Horner je prošle godine počeo priču o izbacivanju Helmuta, pa mu se evo obilo o glavuBundesliga je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:35RB sam sebi pravi probleme. Jako glupo i neocekivano od njih. Ocigledno je da Jos Verstappen zeli Hornera van, kao i Marko i citava ta holandska garnitura. Mislim da nema sanse da Horner ostane tu, previse ih mu se naklatilo na kosti. A sumnjam da ce rizikovati odlazak Verstappena i Neweya zbog njega, iako je covjek tu fakticki od osnivanja tima. Sad se leakaju i mejlovi kao koji kompromituju Hornera. Bas ofirno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.