FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba njih posjetiti na treningu malo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sta fali prekidu Radovica jel pogodio Djurickovica u glavu i ovaj je samo trebao da pogodi okvir gola, sta treba, nabacit i doc prije lopte pa on dat gol, isto Penaranda, da ima ono sto bema igrao bi bar Bundes Ligu a i ovako jedini na terenu zna igrat loote i ima talenat za istu.
Kako je ROZMAN kriv za go.. 40 m iskoljena sut ja bi obraniozagorski je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:40Bezmude pichkice od igraca na terenu predvodene kekecom sa glupe koji vjerovatno sam ne razumije vlastitu taktiku.
Sta ocekivati do brukanja.
Ali i dalje ce pojedini ovdje drzati lekcije o nekakvom ‘trpljenju’ i ‘izgradnji sistema’ i slicnim glupostima. Jednostavno niti je Ibricic uradio dobro svoj dio posla niti Rozman radi svoj posao kako treba.
Zadnji ligaški gol u gostima smo dali 11. novembra u Posušju 

Ma mirvic je biznismen, yebe se njemu za sarajevo... mi zderemo muda, a on gleda kako ce prodat igrace i zaradit
-
- Kontakt:
Teske klocine su dosle ovo proljece. Ovi su se svojski potrudili da budemo 300% slabiji nego na jesen. Nesto se ko i igralo,sad je ovo silovanje mozga,ociju…
Strucnjak vidi sto nas na hiljade ne vidi.
Mrrrassss ubleho smucarska. **** ti Matanovic najmilije,i svi ostali..**** li ti Bojan Krizaj mamu.
A posebno oni sto si ih otjerao ko pseta,Balta,Vrancic, i ostali
Mirvicu imas li ti oci ako znanja nemas,nadam se da bar vidis na oci.
Jesu ovo ti milioni koje krsis da te hadalji balkana uzimaju. Ljudi teske amatercine ali igraju srcem,pa ne znanje ovako nadoknade.
Otjerati gohvna sto prije,i krenuti s nule,bukvalno.
Evropa ovakvi kakvi smo nam i ne treba
Strucnjak vidi sto nas na hiljade ne vidi.
Mrrrassss ubleho smucarska. **** ti Matanovic najmilije,i svi ostali..**** li ti Bojan Krizaj mamu.
A posebno oni sto si ih otjerao ko pseta,Balta,Vrancic, i ostali
Mirvicu imas li ti oci ako znanja nemas,nadam se da bar vidis na oci.
Jesu ovo ti milioni koje krsis da te hadalji balkana uzimaju. Ljudi teske amatercine ali igraju srcem,pa ne znanje ovako nadoknade.
Otjerati gohvna sto prije,i krenuti s nule,bukvalno.
Evropa ovakvi kakvi smo nam i ne treba
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 03 mar 2024, 19:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Simone p…. jedna, smijes li napasti?
Stas ocekivat od igraca da ginu ,kad ti trener prije derbija kaze "i od ponedeljaka cd se igrat fudbal" ko biva nema veze sta god da bude,gazda te tetoši nakon Zvijezde "glavu gore" pa ti kao zaposleni u tom kolektivu nemas sekundu motiva da grizes.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tebi to malo jel. Za ovaj karcinom od igre malo jel....i da te dere ko stigne...malo jel. Trebam im dati po 100 milja možda počnu igrati al na svakoj 5 tekmi
Ma najgora mi je pomisao da ti nama koga god da dovedes on kod nas ne bude ni 30% dobar kao u klubu prije nas. Jbt ovako kad gledas ko rastimani orkestar a garantujem da u bilo kojim drugim klubovima nili bi top igraci.
Evo dovedi sutra ovog Vidica iz Sloge ubij me ako 2 gola zabije kod nas.
Truhlo je negdje opasno. Na hajr
Veceras nista s nicim ni oni ni mi. Glupost Ilijeva i jedini razlog sto vode. **** oni, jos veca mi.
Evo dovedi sutra ovog Vidica iz Sloge ubij me ako 2 gola zabije kod nas.
Truhlo je negdje opasno. Na hajr
Veceras nista s nicim ni oni ni mi. Glupost Ilijeva i jedini razlog sto vode. **** oni, jos veca mi.
-
- Kontakt:
Evo i Hasića ne razumijem kako je crnogorac opstao
-
- Kontakt:
Za sad im se nema sta prigovoriti za borbenost,jbga desi ti se onaj levatski gol mada je Iliev odlican golman,osim onog kiksa siguran na svakom ubacaju,intervenciji. Nemamo kreacije u igri,nekog da proigra i izbaci igraca po krilu ili u neku priliku.Cattivo je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:42Ljudi su taraba, ali imaju daleko veću volju i želju i zato izgledaju bolje. Postavka trenera jako upitna. Po meni Matanović ne može igrati u prvoj ali nikako jer ama baš ništa do sada nije pokazao a trenuno nismo u poziciji da ikoga čekamo. Ne vidim po čemu ima prednost nad Buljubašićem. Ono što brine je katastrofalna forma i igra Renana, kojoj se ne nazire kraj i na sve to nagrađen kapitenskom trakom.
Nadam se da ćemo u drugom pokazati nešto više, jer ovo do sad je veliko ništa
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma sta se desi bolan sa centra gol primismosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:46Za sad im se nema sta prigovoriti za borbenost,jbga desi ti se onaj levatski gol mada je Iliev odlican golman,osim onog kiksa siguran na svakom ubacaju,intervenciji. Nemamo kreacije u igri,nekog da proigra i izbaci igraca po krilu ili u neku priliku.Cattivo je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:42Ljudi su taraba, ali imaju daleko veću volju i želju i zato izgledaju bolje. Postavka trenera jako upitna. Po meni Matanović ne može igrati u prvoj ali nikako jer ama baš ništa do sada nije pokazao a trenuno nismo u poziciji da ikoga čekamo. Ne vidim po čemu ima prednost nad Buljubašićem. Ono što brine je katastrofalna forma i igra Renana, kojoj se ne nazire kraj i na sve to nagrađen kapitenskom trakom.
Nadam se da ćemo u drugom pokazati nešto više, jer ovo do sad je veliko ništa
-
- Kontakt:
E cuj izbacio andjusic hahahaha
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Moramo igrat duple pasove mnogo brze samim tim oslobadjat se lopte brze, nesmijemo ulazit u radprave (to im je taktika da neko dobije zuti crveni) franciluz kljuc je zaduzen. Na kraj utakmice nadam se da ce neko od rezervni igraca klizecim startom slomit konja..
Nije zeljo bolji ni ujednom segmentu igre, imaju taj podstrek radi vostva al, imam osjecaj da ako damo go dace mo ih rasut
Nije zeljo bolji ni ujednom segmentu igre, imaju taj podstrek radi vostva al, imam osjecaj da ako damo go dace mo ih rasut
**** vas sve u usta ko god kaze da ovo treba trpiti i da je ovaj slovenski kur.ac bolji od Husrefa, Cale, Dzene cak i Mirze.
Da Bog da vam kcerku Krpic ozenio ko god brani ovog skijasa
Da Bog da vam kcerku Krpic ozenio ko god brani ovog skijasa
- PeppermintSA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Haksss, HyperOS, N3R3D, Varijantas8 i 100 gostiju.