Jbg oni ne mogu da trče, a ovi kao mogu e moj Rožmane
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I on ima ovakav mec **** te on
Imali smo losijih uprava, losiji tim, strucni stab kad se pogleda unazad ali nikad odvratnija garniruta od ove koja je u klubu trenutno bez ijednog izuzetka. Ne zna se ko je poganiji.
Pozdrav svima do nekog ljepseg perioda.
Pozdrav svima do nekog ljepseg perioda.
You are someone else I am still right here
Nemogu trcat,igra on 4 3 3 sa modernim veznjacima tkz osmicama,neznamo mi to jbg kaskamo za Evropom

Kaze trebaju mi ratnici i pusti Zeljkovica a dovede Matanovica koji je polupokretan.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 mar 2024, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ipak mi imamo naseg Xabi Alonsa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Hoce li protiv Igmana biti više od 1500? 

Mozda bi bolje malo odigrali, jer gore od ovog ne moze. Frajer je upravo presiso Jesica razocarenjima. Osim sto je rastjerao bolje igrace da ostavi ublehase, sta ko moze reci da Rozmanu ide u prilog? Koji je to njegov trenerski uspjeh, ovakvu igru i poraze od Sloge, Zvijezde, i ovakvog zelje sa prikazanom igrom bi mogli garantujem i bez trenera.
Valja rastjerati sad ove invalide sto su rumenko i janez doveli to ce nas kostati toliko da se ni sljedece sezone necemo sastaviti.
To ja govorim od 5 tekme ovog Slovenca. Nikakvog plana, ali jok pljuvac. Igra covjek taktiku daj sta das
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Znal ko okvirnu koliku platu ima matanovic? Evo nudim se da igram za 5x manje pare, dolazit cu na svaki trening i utakmicu pjan/mahmuran i garantujem da ako nista necu bit ni trun losiji od njega. Razmislite, 5x manje pare @fksarajevo
1946-1987
Samo da se zahvalim ovim toljagasima danas jer su me postedili odlaska na ovo ponizenje. Hvala momci
Nisam za mjenjanje ali ovo je fakat za šamara…
Nema hajra ovde, vidi se kurcobolja a i pojma nemamo
Nema hajra ovde, vidi se kurcobolja a i pojma nemamo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Koliko tek sad fakat izgleda kriminalna ta odluka da se otjera Vrancic, a kod nas vezni red sve goli duduk. Ponizeni od ovih fenjerasa, hvala ti Ismire, yebo te onaj ko te posla.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije nicim pokazao da ga treba ostaviti, ma koliko se nama ne svidala smjena trenera po ko zna koji put, ali lik apsolutno nista pokazao nije ni on ni Senijad.
A zamislit ostane Janez i dalje trener

FC United Of Manchester !
Slobodu koja je Federacija nemozes dobit u 90 min,Široki koji nema pobjede 10+ kola te dobije,ides zadnjoj Zvijezdi dobije te,ides 11 ekipi lige koja je uz to dala najmanje golova u ligi i oni ti 3 daju pri tom sve skupa nemas 3+ suta u svim skup utakmicama
I to sve jednom za drugim. Pa ljudi previše je ovo,ovo samo neprijatelj kluba moze podrzat.
I to sve jednom za drugim. Pa ljudi previše je ovo,ovo samo neprijatelj kluba moze podrzat.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 mar 2024, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
Takva nam je igra, kao da igramo sa dva igraca manje
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Kakva skupina vanago,dzaba da te Anceloti vodi kad necr da igraju,skupina debila
-
- Kontakt:
Iz godine u godine brukamo se, nikakvog napretka ne vidim sada , a ni u budcnosti sve picke od igraca, pa sunce vam **** ovo vam je hljeb, posao prije svega!
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, bhfanatic14, bordobijeli, CAZIN, EastMadness, ErosViverosViv, miguelramos, mnon46, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, PAPE3, plisek, Rajvosa4ever, riki46, Rodman, Rule_hz, senad82, skoJaa, Vanja8 i 120 gostiju.