FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo sto je Rozman uradio je sramota.
Sjebao je sve igrace koji su imalo bili u formi, izmislja pozicije igracima kada imamo dobre igrace da pokriju tu poziciju. Keremeh igra na beku a bekova imamo more, frajer ko Musa, ko nije probao nije ga ni prosao.
Drzi igrace koji su imalo u formi bili na klupi, ove svoje sto je doveo gura u prvi plan, prvenstveno mislim na Mustafica i Buljubasica koji su klupirani.
Izmjene koje radi su cirkus, propuh nam po desnoj strani cijelu utakmicu i ne reaguje, prva izmjena mu je da spica ubaci...
Do sad za svakog trenera sam govorio da treba ostati, ne ide nas jbg al fino igramo, trud je tu, sanse su tu al ovo sad otakako je poceo proljetni dio je katastrofa i samo tonemo sve vise. Rozman mora ici, ako ima obraza sam ce otici.
Sjebao je sve igrace koji su imalo bili u formi, izmislja pozicije igracima kada imamo dobre igrace da pokriju tu poziciju. Keremeh igra na beku a bekova imamo more, frajer ko Musa, ko nije probao nije ga ni prosao.
Drzi igrace koji su imalo u formi bili na klupi, ove svoje sto je doveo gura u prvi plan, prvenstveno mislim na Mustafica i Buljubasica koji su klupirani.
Izmjene koje radi su cirkus, propuh nam po desnoj strani cijelu utakmicu i ne reaguje, prva izmjena mu je da spica ubaci...
Do sad za svakog trenera sam govorio da treba ostati, ne ide nas jbg al fino igramo, trud je tu, sanse su tu al ovo sad otakako je poceo proljetni dio je katastrofa i samo tonemo sve vise. Rozman mora ici, ako ima obraza sam ce otici.
Sve mi znamo.
Pisao sam vec na to u prvom poluvremenu,moze kod nas sve proc.
Da je negdje vani za ovo bi mrtva glava pala,da jedan direktno rivala finansijski pomazes
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Polomit ih ko niko nikad! Preplaćeni fudbalerčići
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja od 2004. ne idem na Grbavicu, necu da im dam 10KM, a debeli hrasnicki papak ih sponzorise. 

Kao pičččqqqqeeee svi do jednog.
Tek sad vidjeh, nevjerovatno! Picka mu materina debela! Yebo nas je tako da bi mu i Osim pozavidio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sto je najgore ovi da su ovako odigrali protiv zrinje oni bi primili tricu. Jbt ovakav raspad i truhlovina od ekipe te razbije da ne znas gdje udaras.
Nije to bilo tesko jer mi smo razbijeni vec odavno,skijas ih vjerovatno uci nordijskom skijanu
Nije to bilo tesko jer mi smo razbijeni vec odavno,skijas ih vjerovatno uci nordijskom skijanu
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Gledaj Ilijeva picke,pa fataj loptu tako picko raspala,kakva nemoc fuj 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Das neznalici odrijesene ruke, rastjera lik i ono sto je valjalo u ekipi i dovede svoje neke antitalente, i naravno otkaz, pare na racun, a tebi ostane polupana ekipa koja pas ne moze da uveze...
Gledaj idiota na golu! Kakav skup idiota, pa sta smo mi Bogu skrivili??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Hajde makar može biti samo bolje jer ovo je najgore FKS u historiji.
Problem je samo što ostaje isti gazda koji je i glavni krivac za to najlošije FKS.
Problem je samo što ostaje isti gazda koji je i glavni krivac za to najlošije FKS.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 03 mar 2024, 20:38, ukupno mijenjano 2 puta.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Auuu upropastise klub u mjesec dana... **** vam sve
Kakvi cirkusanti, nemam vise snage
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nisu ove golmane bzvz ogranici na 16 metara,glupo je to.
Jao vi bi opet mijenjali kao da nismo dobili prethodnih 5 utakmica, ovaj...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- TurkishAirlines
Mirvicu, gledas li ?
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 03 mar 2024, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Antikloc, bordobijeli, bosnas_, bvsic, EastMadness, Hajdeee, HordasFks, mnon46, NeSamSafetee, Posejdon, Proximic, Varijantas8 i 78 gostiju.