Balerine,uvrijedjene priceze,dzaba opet kazem iz proslosti smo naucili da je sve do debila od igraca il bojkotuju ili im nesto nije po mjeri pa nece da igraju kao npr Ziljkic il ovaj Hasic koji igra sam za sebe mada vecina su smecari svoje vrste
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Najveca blamaza u historiji kluba kad se uzme sve u obzir.BordoArmy88 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:37Hajde makar može biti samo bolje jer ovo je najgore FKS u historiji.
-
- Kontakt:
Ova ekipa se raspala, sezona je gotova.
U sustini jeste, frajer apsolutno sve sto je uradio uradio je naopako,sve nekakve nakaradne odluke.
Husref

Zar je to sve sto imam ja od tebe?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kakva nemoc i ciganluk nasih debila na kraju! Jutra ne docekali kolektivno..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TurkishAirlines
1 sut u okvir gola
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 03 mar 2024, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Polomiti sve i jednog. Niko ovdje nije dostojan dresa čast par pojedinaca.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sad su fol “zajebani” 
hahahahahah o jbm ti zivot kakvi su ovo debili i cirkusanti.
Pa ovi nasi palijasi danas treba da ih malo posjete na treningu,a ne da se ganjaju sa manijacima.
Pa ovi nasi palijasi danas treba da ih malo posjete na treningu,a ne da se ganjaju sa manijacima.
Mirvicu odlazi!!!
Pa dobro yebiga Mirvic je kriv za to sto su igrali ko pic.ke i sto smo jedan sut imali
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Daj otaz jos veceras ako imas ikakvog obraza
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Pa tako je. Kad se trebala dati podrska Dudicu kao sto je obecano i dogovoreno, nije uradio, nije dao pare za pojacanje u odbrani da bi 2 mjeseca kasnije dao milion, cirkuszagorski je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:38U sustini jeste, frajer apsolutno sve sto je uradio uradio je naopako,sve nekakve nakaradne odluke.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Ne kontam sto Mirvica sad prozivate. Navijaci su bili oduševljeni smjenom Mirze i dolaskom Rozmana i Ibricica, europski trendovi i šuplja prica. Hz su saopštenja pisala prije par mjeseci podrske upravi i Rozmanu i Ibricicu kako su na pravom putu, kako nema mahale i da ce dati bez rezervnu podrsku.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, amypitar, Benjolos, bhfanatic14, BungaBum, Burberry46, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, pjankesarajevo, rimljanin90, tuitamo i 79 gostiju.